Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί θα κερδίσει κάποιος αν έχει βάλει κάμερες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου και έχει live και recorded υλικό από εσένα γυμνό στο μπάνιο, με τη γκόμενά σου σε όλες τις στάσεις, την ώρα που τρως, που τα ξύνεις, που δουλεύεις, κλπ.

Τί θα κερδίσει;

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τί θα κερδίσει κάποιος αν έχει βάλει κάμερες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου και έχει live και recorded υλικό από εσένα γυμνό στο μπάνιο, με τη γκόμενά σου σε όλες τις στάσεις, την ώρα που τρως, που τα ξύνεις, που δουλεύεις, κλπ.

Τί θα κερδίσει;

νομίζεις ότι αυτά τα 2 συγκρίνονται? μιλα με πορτοκαλια μην ανακατεύεις

(καλύτερα για σένα μακριά από αγγλία. έχει τόσες κάμερες που δε μπορείς να κρυφτείς)

(ταυτότητα έχεις? υπάρχεις φακελωμένος? σε νοιάζει?)

Δημοσ.

Μερικοί μπορεί να μην έχουν πρόβλημα να τη παίζει ο άλλος όλη την ώρα με τις πορνοταινίες που πρωταγωνιστούν αυτοί χωρίς να πληρώνονται καθόλου, άλλοι όμως δυσκολεύονται να χωνέψουν τα παλούκια.

Δημοσ.
2,3) τι θα κερδίσει κάποιος αν ξέρει για τον κινηματογράφο και τι μουσική?

4) εσύ πιστεύεις ότι κάποιος θα κάτσει να διαβάσει τα χιλιάδες posts για να κάνει data mining

5) ο χρηστης μπορεί να κάνει edit τα post του και να τις αφαιρέσει ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

6)και αυτό πάλι τι θα κερδίσει?

7) και αυτό πάλι τι θα κερδίσει?

8) και αυτό πάλι τι θα κερδίσει?

9) και αυτό πάλι τι θα κερδίσει?

το email που έχεις δηλώσει μπορείς να το αλλάξεις. ξέρεις πριν κανεις register στο κάθε forum έχει ένα ToU που το διαβάζεις και το κανεις accept. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

FarCry τα ίδια που θα κερδίσει το Facebook όταν ξέρει τις προτιμήσεις σου.

Αν ο χρήστης αρχίσει να σβήνει τα posts του,κάπου στα μισά θα το φάει το BAN.\

Απο την άλλη να σβήσεις 1000+ posts λιγάκι ζόρι...

Και στο Facebook κάτι κάνεις accept,νομίζω :whistle:

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα σβησω το post που εχω κανει για να βοηθησω καποιον να κανει format.Θα σβησω πχ εκεινο που λεει πως οταν πηγα φανταρος στο Εβρο μπλα μπλα μπλα.Δεν θα ειναι 1000+post αυτα.Τεχνολογικο forum ειμαστε.Που ακριβως το λεει πως θα φας ban αν το κανεις?Και πιστεψε προλαβαινω να τα σβησω πριν μου κανουν οτιδηποτε,εχουν αλλα προβληματα να σκεφτονται οι mods οσον αφορα το forum,και το κανουν κ αφιλοκερδως,για να ασχολουνται με μενα συγκεκριμενα.

Στο facebook νομιζω το μεγαλυτερο μερος των αναρτησεων σου εχει να κανει με το τι κανεις εσυ ή οι φιλοι σου και οχι πχ με το laptop του Farcry(ποιος ειναι αυτος?Τον ξερεις?Εγω οχι.)?Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.Δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα φυσικα,γενικα αναφερομαι.

Δημοσ.
Δεν θα σβησω το post που εχω κανει για να βοηθησω καποιον να κανει format.Θα σβησω πχ εκεινο που λεει πως οταν πηγα φανταρος στο Εβρο μπλα μπλα μπλα.Δεν θα ειναι 1000+post αυτα.Τεχνολογικο forum ειμαστε.Που ακριβως το λεει πως θα φας ban αν το κανεις?Και πιστεψε προλαβαινω να τα σβησω πριν μου κανουν οτιδηποτε,εχουν αλλα προβληματα να σκεφτονται οι mods οσον αφορα το forum,και το κανουν κ αφιλοκερδως,για να ασχολουνται με μενα συγκεκριμενα.

Στο facebook νομιζω το μεγαλυτερο μερος των αναρτησεων σου εχει να κανει με το τι κανεις εσυ ή οι φιλοι σου και οχι πχ με το laptop του Farcry(ποιος ειναι αυτος?Τον ξερεις?Εγω οχι.)?Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.Δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα φυσικα,γενικα αναφερομαι.

1ον δεν μπορεις να κανεις απ' ευθειας διαγραφη. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι επεξεργασια και εσωτερικο σβησιμο.

2ον αν εχεις πολλα μηνυματα και αρχισεις και σβηνεις, τοτε δημιουργεις προβλημα σε αρκετα θεματα διοτι χαλας τη σειρα και τη φυσικη ροη της συζητησης. Αυτος πιστευω οτι ειναι ο μονος λογος που ΙΣΩΣ να συντρεχει λογος ban.

• Moderators
Δημοσ.
1ον δεν μπορεις να κανεις απ' ευθειας διαγραφη. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι επεξεργασια και εσωτερικο σβησιμο.

Nομιζω πως καταλαβαινομαστε,αυτο εννοουσε ο elven οταν ειπε σβησιμο.

2ον αν εχεις πολλα μηνυματα και αρχισεις και σβηνεις, τοτε δημιουργεις προβλημα σε αρκετα θεματα διοτι χαλας τη σειρα και τη φυσικη ροη της συζητησης. Αυτος πιστευω οτι ειναι ο μονος λογος που ΙΣΩΣ να συντρεχει λογος ban.

Η συζητηση απο την οποια θα σβησω τα μηνυματα μου δεν περιεχει τεχνικες πληροφοριες η κατι χρησιμο(για ενα τεχνολογικο forum) στη ροη της συζητησης,αλλα θα ειναι μια συζητηση περι θρησκειας,περι στρατου,περι μουσικης,τι κανω τωρα κλπ κλπ(στο μπλα μπλα μερος του φορουμ ως επι το πληστον) οπου και να σβησω τα μηνυματα μου το τεχνολογικο μερος του forum δεν θα υποστει καποια αλλαγη.

Δημοσ.
Nομιζω πως καταλαβαινομαστε,αυτο εννοουσε ο elven οταν ειπε σβησιμο.

Η συζητηση απο την οποια θα σβησω τα μηνυματα μου δεν περιεχει τεχνικες πληροφοριες η κατι χρησιμο(για ενα τεχνολογικο forum) στη ροη της συζητησης,αλλα θα ειναι μια συζητηση περι θρησκειας,περι στρατου,περι μουσικης,τι κανω τωρα κλπ κλπ(στο μπλα μπλα μερος του φορουμ ως επι το πληστον) οπου και να σβησω τα μηνυματα μου το τεχνολογικο μερος του forum δεν θα υποστει καποια αλλαγη.

Δεν αντιλεγω, αλλα αν εχεις 1000-2000 η και πολυ παραπανω μηνυματα, πρωτον ειναι δυσκολο να τα βρεις ολα τα "κακα" και δευτερον ειναι σιγουρα πολλα που για σενα μπορει να μην σημαινει κατι το να σβησεις 2-3 μηνυματα απο ενα θεμα, αλλα, αν το κανεις εσυ, το κανω εγω, τοι κανουν κι αλλοι 50-100, το 90% των θεματων θα ειναι τελειως ξηλωμενα :-)

Δημοσ.

Gi0 σκέψου επίσης ότι αν άρχιζε ο καθένας να σβήνει τα μηνύματα του είτε όλα είτε 50 είτε τεχνολογικά είτε όχι,το forum θα γινόταν μπ@ρδέλο

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεν αντιλεγω, αλλα αν εχεις 1000-2000 η και πολυ παραπανω μηνυματα, πρωτον ειναι δυσκολο να τα βρεις ολα τα "κακα"

Αν θελεις να σβησεις τα μηνυματα σου γιατι καιγεσαι,θα ξοδεψεις λιγο χρονο,κανενα προβλημα νομιζω.Και ακομα και αν δεν σε βοηθαει το forum,με ενα query στο google του στυλ site:insomnia.gr Gi0 για αρχη μπορει να βρει πολλα αν οχι τα παντα.

και δευτερον ειναι σιγουρα πολλα που για σενα μπορει να μην σημαινει κατι το να σβησεις 2-3 μηνυματα απο ενα θεμα, αλλα, αν το κανεις εσυ, το κανω εγω, τοι κανουν κι αλλοι 50-100, το 90% των θεματων θα ειναι τελειως ξηλωμενα :-)
Gi0 σκέψου επίσης ότι αν άρχιζε ο καθένας να σβήνει τα μηνύματα του είτε όλα είτε 50 είτε τεχνολογικά είτε όχι,το forum θα γινόταν μπ@ρδέλο

Παιδια αυτο που λεω και ξαναλεω,ειναι πως δεν θα ασχολιομουν με αυτα που δεν εχουν πληροφοριες για μενα aka τεχνολογικα.

Aν το εκανε ο καθενας το forum δεν θα γινοταν μπουρδελο,αλλα το μπλα μπλα section του.Τωρα αν θα ετρωγα ban επειδη εσβησα το καθε μου μηνυμα με το οποιο δεν βοηθαω καποιον αλλα απλα συζηταμε περι ανεμων και υδατων,οκ παω πασο.

Επεξ/σία από Gi0
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
FarCry τα ίδια που θα κερδίσει το Facebook όταν ξέρει τις προτιμήσεις σου.

Και στο Facebook κάτι κάνεις accept,νομίζω :whistle:

μα δεν είπα να σβήσεις όλα τα posts σου. είπα μονο τα post με τις photos. αν θες εγώ μπορώ να σου απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις. αφού δε ξέρεις το όνομα μου, photos μου, ακριβώς διεύθυνση δεν έχεις κάτι να κερδίσεις.

είμαι ορθόδοξος (όπως και αλλα τόσα εκατομμύρια)

είμαι παναθηναϊκός (όπως και αλλα τόσα εκατομμύρια)

μένω στην αθηνα (όπως και αλλα τόσα εκατομμύρια)

μου αρέσουν οι τάδε ταινίες (όπως και αλλα τόσα εκατομμύρια)

μου αρέσουν αυτά τα είδη μουσικής (όπως και αλλα τόσα εκατομμύρια)

κέρδισες κάτι?

αν αλλάξεις το mail, σβήσεις τα posts με τις photos αν έχεις, τότε καμια εταιρεία δε μπορεί να κερδίσει από σένα. είσαι παντελώς ανώνυμος. In addition :P το ΤοU του insomnia δε νομίζω να λέει ότι έχει κάθε δικαίωμα να κάνει τα πάντα όπως λέει το facebook. δε το θυμάμαι βεβαια.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Θα σβησω πχ εκεινο που λεει πως οταν πηγα φανταρος στο Εβρο μπλα μπλα μπλα.

λες και είσαι ο μοναδικός που πηγες στον Εβρο :P

αν δε δόσεις συγκεκριμένες πληροφορίες, που σε αφορούν και δεν συμπεριλαμβάνουν αλλα τόσα εκατομμύρια, τότε δε σε νοιάζει

Επεξ/σία από FarCry
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

προφανέστατα το πρόβλημα δεν είναι το insomnia, το οποίο είνια κυρίως τεχνολογικό φόρουμ, αλλά όλες οι παρόμοιες κοινότητες ή φόρουμ στις οποίες μπορεί τα προσωπικά μου στοιχεία να φαίνονται καλύτερα.

Καλώς ή κακώς, όταν εγγραφομαστε σε μια διαδυκτιακή κοινότητα (είτε είναι φόρουμ είτε όχι) αποδεχόμαστε ότι κάποια προσωπικά στοιχεία μας θα υπάρχουν στο δύκτιο και θα συνεχίσουν να υπάρχουν είτε εμείς σταματήσουμε να είμαστε ενεργοί χρήστες είτε αν διαγραφούμε από την κοινότητα. Έτσι λειτουργεί το σύστημα, αν π.χ. κάποιος διαγραφεί από ένα φόρουμ (οποιοδήποτε), τα μηνυματά του υπάρχουν ακόμα.

Αυτό ακριβώς προσπάθησε να νομιμοποιήσει το faceboook. Το facebook αποτελεί την μεγαλύτερη δυκτιακή κοινότητα ανθρώπων. Με τους καινούριους κανόνες που προσπάθησε να περάσει (αλλά απέσυρε) θέλησε να προστατευτεί νομικά σαν εταιρία για τον τρόπο που λειτουργεί η τεχνολογία του. Αν κάποιος διαγραφεί από το facebook, τα μηνύματα που έχει γράψει σε άλλους μένουν, γιατί όταν στέλνεις ένα μήνυμα μένει ένα αντίγραφο σε εσένα και ένα στον παραλήπτη, οι εικόνες που έχεις ανεβάσει παραμένουν και ο κόσμος μπορεί να τις βλέπει (σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σου settings, π.χ. μόνο φίλοι) να σχολιάζει κτλ.

Μιας που είμαστε τεχνολογικό φόρουμ πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι έτσι λειτουργεί...

Η αποτυχία του facebook με τους καινούριους κανόνες δεν είναι τίποτα άλλο από αποτυχία στην γλώσσα που χρησιμοποίησαν, πράγμα που παραδέχθηκαν.

• Moderators
Δημοσ.

λες και είσαι ο μοναδικός που πηγες στον Εβρο :P

αν δε δόσεις συγκεκριμένες πληροφορίες, που σε αφορούν και δεν συμπεριλαμβάνουν αλλα τόσα εκατομμύρια, τότε δε σε νοιάζει

Παραδειγμα δινω ρε ακριβολογε και συ:-)

Αν το συνδιασεις με το υπολοιπο ποστ μου,μια χαρα βγαζεις νοημα το τι θελω να πω.

προφανέστατα το πρόβλημα δεν είναι το insomnia, το οποίο είνια κυρίως τεχνολογικό φόρουμ, αλλά όλες οι παρόμοιες κοινότητες ή φόρουμ στις οποίες μπορεί τα προσωπικά μου στοιχεία να φαίνονται καλύτερα.

Αααακριβως.

Με τους καινούριους κανόνες που προσπάθησε να περάσει (αλλά απέσυρε) θέλησε να προστατευτεί νομικά σαν εταιρία για τον τρόπο που λειτουργεί η τεχνολογία του.

Το σιγουρο ειναι πως εδειξε τις προθεσεις του.Και αν το συνδιασεις με το Beacon Fiasco που εγραψα πιο πανω,θα θελα να μαθω τι ακριβως γινεται στην πραξη(και στους servers του facebook) πια με τις διαγραφες accounts.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...