Loser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 όχι αλλα τι σε νοιάζει? έχεις αφήσει κανένα προσωπικό δεδομένο? ξέρει κανένας ποιος κρύβεται πίσω από το nick σου? άγνωστος είσαι ανάμεσα σε αγνωστους Φυσικά και μπορεί να έχω αφήσει: ημ/νια γεννήσεως, πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας, προσωπικές προτιμήσεις (μουσική, ενδιαφέροντα),IP... Tώρα αν εγώ έχω επιλέξει να δώσω πραγματικά ή όχι στοιχεία, την ίδια επιλογή δίνει και το facebook. Για προσπάθησε να βρεις αν υπάρχει το μαγικό κουμπάκι διαγραφή του λογαριασμού και όλων των μηνυμάτων... επίσης δεν θα χρησιμοποιήσει κανείς τα δεδομένα σου για διαφημίσεις έρευνες ή οτιδήποτε άλλο το οποίο μπορεί να μην γνωρίζεις........σκέψου τώρα να πετύχεις στο ιντερνετ φωτογραφία με την κοπέλα σου και να σου λέει find real sex tonight.και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα.τραβηγμένο?...... Τι σε κάνει να είσαι τόσο σίγουρος ότι τα στοιχεία μου δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ από το insomnia. As far as i know ακόμα και το banner που βλέπω αυτή την στιγμή μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ βάση των προσωπικών προτιμήσεων ενώ εσύ να βλέπεις κάποιο άλλο banner. Για τις φωτογραφίες (μου αρέσει που δεν διαβάζεται καθόλου πριν απαντήσετε) κάθε privacy setting που μπορεί να έχεις, π.χ. να την βλέπουν μόνο φίλοι, συνεχίζει να ισχύει και μετά την διαγραφή. Όσο για το επιχείρημα "ανοιχτό λογισμικό απαλλαγμένο από κάθε φακελοποίηση", είναι τουλάχιστον αστείο. Το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων είναι αρκετά σημαντικό, η κίνηση αυτή του facebook δεν είναι παρά νομική κάλυψη για κάτι που είναι γνωστό και γίνετε σε οποιαδήποτε internet κοινότητα. Δυστιχώς η τεχνόλογία συνεπάγεται και εν μέρη άρση των προσωπικών δεδομένων. Δείτε και το google latidude...
Hal9000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Επιστροφή στου παλιούς όρους .... για την ώρα όμως A couple of weeks ago, we revised our terms of use hoping to clarify some parts for our users. Over the past couple of days, we received a lot of questions and comments about the changes and what they mean for people and their information. Based on this feedback, we have decided to return to our previous terms of use while we resolve the issues that people have raised. Many of us at Facebook spent most of today discussing how best to move forward. One approach would have been to quickly amend the new terms with new language to clarify our positions further. Another approach was simply to revert to our old terms while we begin working on our next version. As we thought through this, we reached out to respected organizations to get their input. Going forward, we've decided to take a new approach towards developing our terms. We concluded that returning to our previous terms was the right thing for now. As I said yesterday, we think that a lot of the language in our terms is overly formal and protective so we don't plan to leave it there for long. More than 175 million people use Facebook. If it were a country, it would be the sixth most populated country in the world. Our terms aren't just a document that protect our rights; it's the governing document for how the service is used by everyone across the world. Given its importance, we need to make sure the terms reflect the principles and values of the people using the service. Our next version will be a substantial revision from where we are now. It will reflect the principles I described yesterday around how people share and control their information, and it will be written clearly in language everyone can understand. Since this will be the governing document that we'll all live by, Facebook users will have a lot of input in crafting these terms. You have my commitment that we'll do all of these things, but in order to do them right it will take a little bit of time. We expect to complete this in the next few weeks. In the meantime, we've changed the terms back to what existed before the February 4th change, which was what most people asked us for and was the recommendation of the outside experts we consulted. If you'd like to get involved in crafting our new terms, you can start posting your questions, comments and requests in the group we've created—Facebook Bill of Rights and Responsibilities. I'm looking forward to reading your input.
andreaseto Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι ότι υπάρχει μία τεράστια βάση, και ακόμα και αν κάνουν πίσω προσωρινά στους όρους λόγω "μουρμούρας", η βάση δεδομένων θα συνεχίσει να υπάρχει κ οσο υπάρχει είναι απειλή (έχει εξηγηθεί επαρκώς) και ας μη το καταλαβαίνετε κάποιοι... Ευτυχώς που κρατήθηκα και δε γράφτηκα (με εξαίρεση ένα fake λογαριασμό που έκανα για να ρίξω μια ματιά). ΥΓ. Συγχωρήστε με για το εκτός θέματος σχόλιο για τη θρησκεία αλλά μιας κ αναφέρθηκαν κάποια μέλη... Να τονίσω επίσης ότι δε θα ξανακάνω άλλο σε αυτό το θέμα οπότε μη περιμένετε κάποια απάντησή μου. Απλά σαν τροφή για σκέψη το κάνω. Ελπίζω λοιπόν όσοι αναφερθήκατε στη θρησκεία ΓΕΝΙΚΑ ως μέθοδο προβατοποιήσης (και έχετε δίκιο) να μη συμπεριλαμβάνετε τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό λόγω κάποιων ατυχών γεγονότων (που θα υπάρχουν συνέχεια). Όποιος έχει διαβάσει κάποια πράματα θα καταλάβαινε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για την επιστήμη των επιστημών (και ΔΕΝ είμαι ο κατάλληλος για να σας το εξηγήσω - πηγαίνετε σε ένα καλό πνευματικό πατέρα για αυτό). Τέλος αν όλοι μας (εννοείται και εγώ) ήμασταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ορθόδοξοι χριστιανοί, και όχι όπως τώρα λόγω ταυτότητας και επειδή μας βάπτισαν έτσι μικρούς τους περισσότερους, ο κόσμος μας θα ήταν παράδεισος... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2009 από andreaseto
dark_banishing Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστούμε πάντως όσους αγωνίστηκαν σε αυτό το τόπικ για να ξυπνήσουν όλους εμάς τους φακελωμένους.
elven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 όχι αλλα τι σε νοιάζει? έχεις αφήσει κανένα προσωπικό δεδομένο? ξέρει κανένας ποιος κρύβεται πίσω από το nick σου? άγνωστος είσαι ανάμεσα σε αγνωστους Χμ δεν θα το λεγα,ο admin στο Insomnia ΘΑ μπορούσε να μάθει για κάποιον 1)Πόσες ώρες περίπου είναι στο net ή τουλάχιστον τις ελάχιστες ώρες που είναι 2)Αν ο χρήστης έχει posts στον Κινηματογράφο ξέρει τα είδη που του αρέσουν,ποιες σειρές και ποιες ταινίες βλέπει 3)Το ίδιο με το 2 αν ασχολείται με την μουσική και post-αρει στο αντίστοιχο section 4)Στο μπλα-μπλα έχουν δημοσιευθεί απίστευτα πράγματα και πολλές πληροφορίες για όλους 5)Έχει topic με φωτογραφίες μελών 6)Έχει topic για "Διακοπές-Ταξίδια,για πολλούς ξέρει-ουμε που πήγαν και που θα πάνε διακοπές 7)Μέχρι προχθές ξέραμε τι ομάδα είναι οι περισσότεροι(Topics ομάδων) 8)Στα άπειρα topics για την θρησκεία ξέρει-ουμε ποιος πιστεύει και ποιος όχι 9)Ξέρει-ουμε που σπουδάζει κάποιος/που κατοικεί κτλ κτλ 10)Yπάρχει email εγγραφής Οπότε δίκιο έχει ο φίλος που ανέφερε και για το Insomnia,μια χαρά πληροφορίες μαζεύει ΑΝ θέλει κάποιος ps:Δεν έχω facebook
teo64x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ps:Δεν έχω facebook Ναι αλλά έχεις insomnia, και μόλις απέδειξες ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο.
elven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 LOL,βασικά θέλω να πω ότι παντού τα ίδια ισχύουν αν θέλει κάποιος να τα εκμεταλαυθεί,απλά στο facebook είναι πιο χύμα ενώ πχ στο Insomnia χρειάζεται επεξεργασία
GrandGamer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Α μακάρι να ήταν το Facebook το φακέλωμα που έχουμε.Τουλάχιστον θα το είχαμε υπό τον έλεγχο μας Νομίζεις ότι το FB το έχεις υπό έλεγχο! Το ότι κρατάει τα δεδομένα σου ακόμα και όταν σβήσεις τον λογαριασμό σου λέει ότι δεν έχεις τίποτα υπό τον έλεγχό σου, είτε μπορεί είτε δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει μπορεί να το δει αυτό είναι το σημαντικό.
jimmysnn_17 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζεις ότι το FB το έχεις υπό έλεγχο! Το ότι κρατάει τα δεδομένα σου ακόμα και όταν σβήσεις τον λογαριασμό σου λέει ότι δεν έχεις τίποτα υπό τον έλεγχό σου, είτε μπορεί είτε δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει μπορεί να το δει αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει η μεγάλη διαφορά ότι επιλέγω εγώ τι θα γράψω.
pak40 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 "...η σωστή χρήση του Fb δεν θα βλάψει κανέναν..." Δεν υπάρχει σωστή χρήση. Μιλάμε για μπαζοσάιτ. Θέλεις να είσαι με τους νικητές ή τους χαμένους;
_DiMoN_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Παρακαλώ να γίνει update η είδηση... Over the past few days, we have received a lot of feedback about the new terms we posted two weeks ago. Because of this response, we have decided to return to our previous Terms of Use while we resolve the issues that people have raised. For more information, visit the Facebook Blog. If you want to share your thoughts on what should be in the new terms, check out our group Facebook Bill of Rights and Responsibilities.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αν κρινω απο το Beacon FIasco δεν σημαινει πως πρεπει να επαναπαυθουν τα μελη του.Προς το παρον ειναι θετικο νεο.
sakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Αντιγραφή απο το zougla.gr "4 Φεβρουαρίου 2009, 13:40 Με ένα δώρο μυστήριο προς τα 150 εκατομμύρια χρηστών του θα γιορτάζει τα πέμπτα του γενέθλια το γνωστό σε όλους Facebook. Ο δικτυακός τόπος ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ένα δώρο σε όλους τους χρήστες του, όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό περί τίνος πρόκειται." Σας άρεσε το δώρο; Αντε βρε, χρόνια μας πολλά!
PaNtErAz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 όχι άκυρο... είναι ΤΟ παράδειγμα Όντως ΤΟ καλύτερο παράδειγμα
FarCry Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Φυσικά και μπορεί να έχω αφήσει: ημ/νια γεννήσεως, πραγματικά στοιχεία επικοινωνίας, προσωπικές προτιμήσεις (μουσική, ενδιαφέροντα),IP... Tώρα αν εγώ έχω επιλέξει να δώσω πραγματικά ή όχι στοιχεία, την ίδια επιλογή δίνει και το facebook. Για προσπάθησε να βρεις αν υπάρχει το μαγικό κουμπάκι διαγραφή του λογαριασμού και όλων των μηνυμάτων... και πως θα γίνει η συλλογή αυτή τον πληροφοριών? θα ψάξουν όλα τα θέματα σου για να δουν που έχεις δώσει κάτι προσωπικό? πρόκειται να διαβάσει κανεις 3000 posts η ποσα έχεις κάνει? πλακα κανεις? τα στοιχεια που είναι στο προφίλ σου τα αλλάζεις οποτε θέλεις. δεν μένουν αποθηκευμένα στη βάση παρα μονο το current status. σε αντίθεση με το facebook που κρατάει ιστορικό Τι σε κάνει να είσαι τόσο σίγουρος ότι τα στοιχεία μου δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ από το insomnia. As far as i know ακόμα και το banner που βλέπω αυτή την στιγμή μπορεί να το βλέπω μόνο εγώ βάση των προσωπικών προτιμήσεων ενώ εσύ να βλέπεις κάποιο άλλο banner. εγώ δε βλέπω γιατί το έχω κόψει Χμ δεν θα το λεγα,ο admin στο Insomnia ΘΑ μπορούσε να μάθει για κάποιον 1)Πόσες ώρες περίπου είναι στο net ή τουλάχιστον τις ελάχιστες ώρες που είναι 2)Αν ο χρήστης έχει posts στον Κινηματογράφο ξέρει τα είδη που του αρέσουν,ποιες σειρές και ποιες ταινίες βλέπει 3)Το ίδιο με το 2 αν ασχολείται με την μουσική και post-αρει στο αντίστοιχο section 4)Στο μπλα-μπλα έχουν δημοσιευθεί απίστευτα πράγματα και πολλές πληροφορίες για όλους 5)Έχει topic με φωτογραφίες μελών 6)Έχει topic για "Διακοπές-Ταξίδια,για πολλούς ξέρει-ουμε που πήγαν και που θα πάνε διακοπές 7)Μέχρι προχθές ξέραμε τι ομάδα είναι οι περισσότεροι(Topics ομάδων) 8)Στα άπειρα topics για την θρησκεία ξέρει-ουμε ποιος πιστεύει και ποιος όχι 9)Ξέρει-ουμε που σπουδάζει κάποιος/που κατοικεί κτλ κτλ 10)Yπάρχει email εγγραφής Οπότε δίκιο έχει ο φίλος που ανέφερε και για το Insomnia,μια χαρά πληροφορίες μαζεύει ΑΝ θέλει κάποιος 1)Πόσες ώρες περίπου είναι στο net ή τουλάχιστον τις ελάχιστες ώρες που είναικαι? 2)Αν ο χρήστης έχει posts στον Κινηματογράφο ξέρει τα είδη που του αρέσουν,ποιες σειρές και ποιες ταινίες βλέπει3)Το ίδιο με το 2 αν ασχολείται με την μουσική και post-αρει στο αντίστοιχο section 4)Στο μπλα-μπλα έχουν δημοσιευθεί απίστευτα πράγματα και πολλές πληροφορίες για όλους 5)Έχει topic με φωτογραφίες μελών 6)Έχει topic για "Διακοπές-Ταξίδια,για πολλούς ξέρει-ουμε που πήγαν και που θα πάνε διακοπές 7)Μέχρι προχθές ξέραμε τι ομάδα είναι οι περισσότεροι(Topics ομάδων) 8)Στα άπειρα topics για την θρησκεία ξέρει-ουμε ποιος πιστεύει και ποιος όχι 9)Ξέρει-ουμε που σπουδάζει κάποιος/που κατοικεί κτλ κτλ 2,3) τι θα κερδίσει κάποιος αν ξέρει για τον κινηματογράφο και τι μουσική?4) εσύ πιστεύεις ότι κάποιος θα κάτσει να διαβάσει τα χιλιάδες posts για να κάνει data mining 5) ο χρηστης μπορεί να κάνει edit τα post του και να τις αφαιρέσει ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 6)και αυτό πάλι τι θα κερδίσει? 7) και αυτό πάλι τι θα κερδίσει? 8) και αυτό πάλι τι θα κερδίσει? 9) και αυτό πάλι τι θα κερδίσει? το email που έχεις δηλώσει μπορείς να το αλλάξεις. ξέρεις πριν κανεις register στο κάθε forum έχει ένα ToU που το διαβάζεις και το κανεις accept. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2009 από FarCry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα