sam sam Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 αφησα τον υπολογιστη ανοιχτο και οταν γυρισα βρηκα τον φακελο "ο υπολογιστης μου" αταξινομητο ( το ενα διπλα στο αλλο, οχι κατηγοριοποιημενα, οι σκληροι δισκοι μαζι κ.λ.π. ) . επιπλεον το antivirus ειχε παψει να λειτουργει και ζηταγε επανεκκινηση... τωρα εχω αυτο το προβλημα ενω κανονικα πρεπει να ειναι ετσι... δεν ειναι κατι σημαντικο αλλα δεν μπορω να το βλεπω ετσι . εχει κανεις να προτεινει καμια λυση ? ( δεν μπορω για καποιο λογο να κανω επαναφορα του συστηματος σε καποιο αλλο σημειο στο παρελθον )
papahlamidas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δες για Drivers της κάρτας γραφικών. Παίξε με της αναλύσεις της οθόνης και με το color quality. Να δεις τι γίνεται και πες μας. Σχετικά με την επαναφορά δοκίμασες να κάνεις restore σε παλιές ημερομηνίες ή μόνο στην τελευταία ?
sam sam Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 σε οποια ημερομηνια και να εκανα δεν μπορουσε ( η καρτα γραφικων μου ειναι η 3870 ) πρωτη φορα> κανω αυτο που λες, μετα ανοιγω το παραθυρο του "υπολογιστη μου" τιποτα... δευτερη φορα> παιζω ( οπως και την πρωτη με το color quality )( με την αναλυση δεν αλλαζει τιποτα ) αλλα με ανοιχτο το παραθυρο του "υπολογιστη μου" αλλαζω ξανα την ποιοτητα χρωματος σε 16-bit και φτιαχνει... παταω "εφαρμογη τωρα" και "οκ" ( στα 16-bit ) κλεινω το παραθυρο ( που τωρα εχει φτιαξει ) και μολις το ξανανοιγω παλι το ιδιο... τριτη φορα> με ανοιχο παλι το παραθυρο ο υπολογιστης μου, ανοιγω και αλλαζω απο 16-bit σε 32-bit φτιαχνει, κανω τα ιδια με πριν, αλλα μολις ξανανοιξω το παραθυρο "ο υπολογιστης μου" παλι το ιδιο προβλημα... την ιδια μερα που το πρωτο ειδα αν θυμαμαι καλα ειχα εγκαταστησει και τους νεους oδηγους της καρτα γραφικων... ( θα δοκιμασω και με τους παλιους να δω αν θα αλλαξει κατι... ) ****** επανεγκατεστησα τους νεους οδηγους ( πανω στους ιδιους ) μπας και... τιποτα. εκανα και μια απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση... αλλα τιποτα... αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι μετα απο την επανεγκατασταση το κοματι στο οποιο εμφανιζονται οι κοινοχρηστη φακελοι, οι σκληροι κ.λ.π. παλι ειχε χασει την μορφωποιηση του και ηταν οπως την προηγουμενη φορα ( που αναφερω στο πρωτο θεμα ) δηλαδη ολα μαζι... ( οποτε δεν εφταιγε , μαλλον, που παρατησα ανοιχτο τον υπολ. αλλα οι νεοι οδηγοι του εβαλα... ) ***** τελικα κατεβασα το "Display Driver 8.12" ( του δεκεμβριου δηλαδη ) και ολα ειναι μια χαρα τωρα.... δεν χρειαστηκε να "παιξω" με τιποτα σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου ( ουτε ηξερα,αλλα ουτε και μπορουσα να φανταστω απο που προερχοταν αυτο το προβλημα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.