nik00ss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αν και δεν βλεπω τον λογο που κλειδωθηκε το προυγουμενο μου μηνημα.Νομιζω οτι ημουν αρκετα σαφεις στον προβλημα μου και οιγνωστες εδω μεσα καταλαβαινουν τι εννοω.Τελοςπαντων στην ουσια. το τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. καποιες φορες μετα απο μερικα λεπτα λειτουργιας του υ/π,αρχιζει να τρεμοπαιζει ο ηχος και μετα απο λιγο κανει restart.η συνθεση ειναι σαν αυτη της υπογραφης μου.Θερμοκρασιες cpu,gpu και κουτιου τσεκαρισμενες ολα οκ,εχω την τελευταια εκδοση bios, λετε να ειναι το τροφοδοτικο? πως μπορω να δω θερμοκρασιες σε αυτο? (μαλλον δεν μπορω) και αν ναι τι τροφοδοτικο μου προτεινεται?
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοείς αρχίζει να τρεμοπαίζει ο ήχος; Ακούς μουσική, βλέπεις ταινία ή παίζεις κάποιο παιχνίδι και κολλάει; Ή απλά σερφάρεις π.χ. και ακούς κάτι σαν κόλλημα και μετά όλα μαύρα;
nik00ss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 συνηθως το κανει οταν παω να παιξω καποιο παιχνιδι.Δεν κολλαει to παιχνιδι τα γραφικα ,παιζει κανονικα,απλα ο ηχος τραιμοπαιζει και ενδεχεται να κανει restart.
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Είπες οτι έχεις τσεκάρει temps και είσαι οκ. Τι τροφοδοτικό έχεις;
nik00ss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ναι δεν εχω γραψει.τροφοδοτικο εχω της thermaltake 450w.απο θερμοκαρασιες ειμαι οκ.το μονο που δεν μπορω να δω ειναι θερμοκρασια chipset.
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό (μεγαλύτερο και καλύτερο) και δες αν σου κάνει τα ίδια.
caution Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πριν αρχίζεις να ξηλώνεις καλώδια βεβαιώσου ότι driver ήχου + vga είναι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.