Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με abit ip35pro ε8400 και restart

nik00ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν βλεπω τον λογο που κλειδωθηκε το προυγουμενο μου μηνημα.Νομιζω οτι ημουν αρκετα σαφεις στον προβλημα μου και οιγνωστες εδω μεσα καταλαβαινουν τι εννοω.Τελοςπαντων

στην ουσια.

το τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

καποιες φορες μετα απο μερικα λεπτα λειτουργιας του υ/π,αρχιζει να τρεμοπαιζει ο ηχος και μετα απο λιγο κανει restart.η συνθεση ειναι σαν αυτη της υπογραφης μου.Θερμοκρασιες cpu,gpu και κουτιου τσεκαρισμενες ολα οκ,εχω την τελευταια εκδοση bios,

λετε να ειναι το τροφοδοτικο? πως μπορω να δω θερμοκρασιες σε αυτο? (μαλλον δεν μπορω) και αν ναι τι τροφοδοτικο μου προτεινεται?

Δημοσ.

Τι εννοείς αρχίζει να τρεμοπαίζει ο ήχος; Ακούς μουσική, βλέπεις ταινία ή παίζεις κάποιο παιχνίδι και κολλάει; Ή απλά σερφάρεις π.χ. και ακούς κάτι σαν κόλλημα και μετά όλα μαύρα;

Δημοσ.

συνηθως το κανει οταν παω να παιξω καποιο παιχνιδι.Δεν κολλαει to παιχνιδι τα γραφικα ,παιζει κανονικα,απλα ο ηχος τραιμοπαιζει και ενδεχεται να κανει restart.

Δημοσ.

ναι δεν εχω γραψει.τροφοδοτικο εχω της thermaltake 450w.απο θερμοκαρασιες ειμαι οκ.το μονο που δεν μπορω να δω ειναι θερμοκρασια chipset.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...