Προς το περιεχόμενο

LINUX = Σωτηρια σε πολλες περιπτωσεις...??!?!?!?

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Τωρα τελευταια (2-3 μηνες) εχω βαλει και εγω τα λινουξ στον υπολογιστη μου...

Και ξερετε τι εχω παρατηρησει? οτι εκτος απο ανακουφηση απο τους ιους εχω σωσει και πολλους δισκους....

Πχ το κινητο μου (με 8αρη σκληρο δισκο) κολλησε πανω στην φοτογραφιση... παω να το ανοιξω και καπουτ ο δισκος, μου ελεγε οτι θελει φορματ!! αμαν λεω πανε ολα!!!(και ποιο πολυ με ενοιαζαν οι φοτο που ειχα βγαλει τοτε και οχι τα αλλα..) το βαζω σε windows τιποτα! κολλαγε ο υπολογιστης μολις πηγαινα να το ανοιξω... το βαζω στα λινουξ και ολα οκ!! και τα αρχεια μου πηρα και τωρα ποια (δεν ξερω πως ετσι απλα) το κινητο διαβαζει τον δισκο!! και ολα μια χαρα...

Κατι παρομοιο ειχα κανει και σε εναν εξ. δισκο ενος φιλου...

Δεν σας λεω βαλτε λινουξ και ξεχαστε τα "αρχεια ασφαλειας"!!! οχι.. απλα τις περισσοτερες φορες με τα λινουξ την γλυτωνεις...:-D

Για πειτε και εσεις, ετσι ειναι 'η απλα σταθηκα τυχερος εγω????????? σας εχει τυχει κατι παρομοιο??

Δημοσ.

χαιρομαι που συμφωνητε!!! τελικα δεν ειμαι ο μονος!!!!!!!!!!! χαιρομαι που ειμαι χρηστης και! λινουξ

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Μου αρέσει να διαβάζω success stories :-)

Aλλά βρε παιδιά,ΤΟ linux :-D

ΟΚ ΤΟ λινουξ...;) δεν το ηξερα...

Μηπως θελετε να μας πειτε και εσεις ποτε σας εσωσε το λινουξ????:o success stories δηλαδη... αλλα και ποτε οχι?? ποτε σας "εγκατεληψαν" δηλαδη...:P

ΥΣ πανω σε θεματα σκληρων δισκων... γιατι αυτο ειναι το θεμα εδω... αλλιως θα επρεπε να ηταν σε αλλη κατηγορια...:P:P:P

Δημοσ.

Το linux πρωτα απο ολα μου εσωσε την ψυχικη μου υγεια,μιας και τα νευρα μου δεν κλονιζονται πλεον απο ιους,crash του explorer,antivirus,firewall κτλ.

Δε λεω εχω και ενα pc με windows λογω το οτι ειμαι τρελαμενος με τα game και δουλευω και λιγο photoshop.

Εχει περιπου ενα χρονου που εβαλα πρωτη φορα ubuntu και εκτος το οτι το φορματ ειναι κατι που το κανω σπανια με βοηθησε και εμενα αρκετες φορες σε αρχεια που δεν μπορουσαν να διαγραψουν τα windows,ειτε να ανακτησω καποια δεδομενα απο σκληρο.

Τελος,ακομη και οταν χρειαστει να κανω φορματ,τελειωνω το πολυ σε μια μιση ωρα την εγκατασταση του λειτουργικο,driver,προγραμματα κτλ και το pc ειναι ετοιμοπολεμο μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα(με τα vista κακα τα ψεμματα θελω 1 μερα για να εγκαταστησω τα παντα πανω στο pc).

Δημοσ.

:devil:vista rulez.. and windows rulez..:devil: εγω δεν καταλαβαινω πως πχ σε ενα performance pc μπορεις να βαλεις Linux... αμαρτια.. θα καει απο μονο του

Δημοσ.
:devil:vista rulez.. and windows rulez..:devil: εγω δεν καταλαβαινω πως πχ σε ενα performance pc μπορεις να βαλεις Linux... αμαρτια.. θα καει απο μονο του

Θα συμφωνησω μαζι σου... αλλα δεν παει να εχεις και τον ι7 στα 3.2 αν μπει ιος σε γαμ@#$@#$σε!!! αν σου κολλησει καποιος δισκος δεν θα ειναι αυτος η η καρτα γραφικων που θα στον ξεκολησουν... ισως ειναι το λινουξ ισως και οχι!:P

ποτε δεν ειμαι υπερ μονο λινουξ στον υπολογιστη... για οσους θελουν παιχνιδια αλλα και ασφαλεια στο ιντερνετ χρειαζονται ενα dual boot και καθαρισες!!!!!

Δημοσ.

για support boot ναι χρησιμο ειναι αλλα οχι για main os .. αν και εχω πολλα χρονια να βαλω linux.. πριν εκατο χρονια που το εδωσε το ram νομιζω το ειχα βαλει.. ειμαι παιδι της microsoft.. τρεχω απο τα windows 3 μεχρι σημερα.. και εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις και τα server windows.. το μονο που θα με δελεαζε ειναι το mac-os-x η κανα leopard..

Δημοσ.
για support boot ναι χρησιμο ειναι αλλα οχι για main os

σ'αυτό μάλλον συμφωνώ, αλλά αν έχεις πολλά χρόνια να βάλεις linux κατά πάσα πιθανότητα θα εκπλαγείς με το πόσο έχουν εξελιχθεί μερικές διανομές.

Δημοσ.
για support boot ναι χρησιμο ειναι αλλα οχι για main os .. αν και εχω πολλα χρονια να βαλω linux..

Πρωσοπικα ειχα πει και σε αλλο post οτι εαν καποιος θελει να εχει τα παντα στο pc το ενα λειτουργιο και μονο οποιο και να ειναι αυτο,δεν ειναι αρκετο.Το linux εχει φοβερη δυναμη πανω σε εργασιες που αφορουν το ιντερνετ μιας και οι επιθεσεις απο ιους κτλ ειναι σπανιες.Εαν καποιος θελει να παιζει παιχνιδια σιγουρα τα windows ειναι μονοδρομος.Σχετικα με mac η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δουλεψει ακομη κανενα pc αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ δυνατα σε επεξεργασιες που αφορουν φωτογραφιες και βιντεο(αν κανω λαθος διορθωστε με).

Οποτε παρατηρουμε οτι ενα λειτουργικο απο μονο του δεν μπορει να καλυψει 100% τις αναγκες ενος απαιτητικου χρηστη και σιγουρα το διπλο boot η ενα δευτερο pc ειναι οτι καλυτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...