ss13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ένα πολύ όμορφο laptop κάτω από 1000 ευρώ(από USA πάντα) είναι και το http://www.apple.com/macbook/features.htmlείναι 13.3' βέβαια...αλλά αρέσει σε όλα τα κορίτσια... τρέχει mac os x και μπορεί να τρέξει xp/vista με πρόλαβες +1:devil:
kofer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πάρτο απο Ελλάδα φτηνότερα θα έρθει Συμφωνώ!
ecep Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Λόγο εμπειρίας τιμών εξωτερικού θα σου έλεγα ανεπιφύλακτα πως δεν συμφέρει πλέον η αγορά φορητών υπολογιστών από εκεί - το ντάλαρ δεν είναι όπως πριν ένα εξάμηνο! Πέρασαν τα χρόνια που η Αμερική είχε φθηνά laptop (μάλλον που η Ελλάδα είχε πανάκριβα laptop). Η φθηνότερη αγορά φορητών πλέον είναι μόνο το dubai (λόγο ότι μπορείς να κάνεις παζάρι στην αρχική τιμή). Στη Singapore/Taiwan/Korea/Japan οι τιμές είναι αδιαπραγμάτευτες. Μπες σε ένα site αμερικάνικο πχ: tigerdirect.com και τσέκαρε τιμές (αν βρεις στα ίδια χαρακτηριστικά φθηνότερο εκεί να μου πεις κι εμένα να πάρω δύο!) Στην Αμερική τώρα η μόνη εποχή να αγοράσεις φθηνότερο φορητό από την Ελλάδα, είναι 15 μέρες πριν τα Χριστούγεννα που αποσύρουν παλαιότερα μοντέλα και τα δίνουν πραγματικά μισή τιμή. Βέβαια είναι με πολύ ισχνά χαρακτηριστικά... με xp με επεξεργαστές max 1.8 σκληρούς > από 160 gb κλπ. Ελπίζω να βοήθησα...
Deftone Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι παιδια, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας... Πράγματι, όσο κι αν με παραξένεψε στην αρχή....όντως θα πάω να πάρω το Λένοβο στα Καρφούρ.... То dellaki studio 15, αν το παραγγείλω με τα ίδια σπεκς που έχει το Λένοβο, έρχεται κάπου 1100... Οπότε χαλάλι η ασχήμια (θα του βάλω κάτι ωραία αυτοκολλητάκια που βρήκα στο Ebay, αγνώριστο θα το κάνω...) - γιατί τελικά, και το Λένοβο όπως κάθε "σκυλί" είναι μεν άσχημο αλλά σκυλί σε σχέση με άλλα... Με πείσατε....έφυγα για Καρφούρ (και η τιμή είναι απίθανη όντως.... όσα αμερικάνικα σαιτς κι αν κοίταξα και σχετικά outlets....δεν βρήκα κάτι καλύτερο)! ΥΓ. Apple ευχαριστώ, αλλά...όχι (δεν είμαι της φιλοσοφίας του, δεν είμαι φαν)
panos2000gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 αυτοκολλητάκια που βρήκα στο Ebay, αγνώριστο θα το κάνω...) - γιατί τελικά, και το Λένοβο όπως κάθε "σκυλί" είναι μεν άσχημο αλλά σκυλί σε σχέση με άλλα... Με πείσατε....έφυγα για Καρφούρ (και η τιμή είναι απίθανη όντως.... όσα αμερικάνικα σαιτς κι αν κοίταξα και σχετικά outlets....δεν βρήκα κάτι καλύτερο)! Δεν είναι τόσο άσχημο...απλά έχει επαγγελματικό look! Πιστεύω ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένη για την επιλογή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.