Προς το περιεχόμενο

Laptop (notebook) από USA

Deftone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ τη συμβουλή σας....

Πρόκειται μια φίλη να ταξιδέψει ΗΠΑ και προσφέρθηκε να μου αγοράσει laptop τώρα που έχει πέσει το δολλάριο και είναι ευκαιρία...

Δεν είχα ποτέ laptop και έτσι είμαι εντελώς άσχετη. Ξέρω μόνο ότι θέλω ένα αξιόπιστο εργαλείο, να βλέπω καμιά ταινία, να κατεβάζω κανά τραγουδάκι ή καμιά ταινία και γενικά να έχει αρκετή μνήμη και καλή αυτονομία και το βασικότερο...να είναι great value for money!

Παρακολουθώ το φόρουμ και βλέπω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που γνωρίζει εδώ μέσα οπότε... μπορείτε να μου προτείνετε κάτι σχετικό (δεν θέλω να ξεπερνά τα 1000 ευρώ), αν γνωρίζετε και μαγαζιά στην Αμερική ακόμα καλύτερα....

Ψάχνω σε διάφορα σάιτς μέχρι στιγμής αλλά....δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

Ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν...;)

Δημοσ.
Παρακαλώ τη συμβουλή σας....

Πρόκειται μια φίλη να ταξιδέψει ΗΠΑ και προσφέρθηκε να μου αγοράσει laptop τώρα που έχει πέσει το δολλάριο και είναι ευκαιρία...

Δεν είχα ποτέ laptop και έτσι είμαι εντελώς άσχετη. Ξέρω μόνο ότι θέλω ένα αξιόπιστο εργαλείο, να βλέπω καμιά ταινία, να κατεβάζω κανά τραγουδάκι ή καμιά ταινία και γενικά να έχει αρκετή μνήμη και καλή αυτονομία και το βασικότερο...να είναι great value for money!

Παρακολουθώ το φόρουμ και βλέπω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που γνωρίζει εδώ μέσα οπότε... μπορείτε να μου προτείνετε κάτι σχετικό (δεν θέλω να ξεπερνά τα 1000 ευρώ), αν γνωρίζετε και μαγαζιά στην Αμερική ακόμα καλύτερα....

Ψάχνω σε διάφορα σάιτς μέχρι στιγμής αλλά....δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

Ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν...;)

Θα επιμείνω στην μόνιμη πρόταση μου τον τελευταίο καιρό....

ΙΒΜ Thinkpad R61...549 ευρώ στα Carrefour και 3 χρόνια εγγύηση. Δε νομίζω ότι θα βρείς πολύ καλύτερο value for money ακόμη και στην Αμερική ;)

ΙΒΜ Lenovo Thinkpad R61

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz

Mνήμη: 2048MB DDR2 PC2-5300 667MHz

Σκληρός Δίσκος: 250GB, SATA

Οπτικός Δίσκος: Μονάδα DVD±RW Dual Layer

Οθόνη:15.4" WXGA (1280 x 800)

Κάρτα Γραφικών: Nvidia Quadro NVS 140M

Δικτύωση: 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet LAN

* Ασύρματο Intel PRO/Wireless 802.11 a/b/g

* Modem 56K, V92

* Ενσωματωμένο Bluetooth

* Ενσωματωμένο μικρόφωνο και κάμερα

* Fingerprint Reader

* Card Reader

* Touchpad & Trackpoint

* 6cell battery

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:

* Εξελιγμένη τεχνολογία Software και Hardware ThinkVantage που σας προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια και ευκολία

Προεγκατεστημένο Λειτουργικό: Microsoft Windows Vista Home Basic GR

Βάρος (kg): 2.76

Δημοσ.

Καλύτερα 15 οθόνη....

Είναι δυνατόν το Carrefour να έχει κάτι καλό σε σχέση με καταστήματα ηλεκτρονικών στην Αμερική? Ειλικρινά, είμαι ψιλοάσχετη αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό....B)

Επίσης δεν θέλω Vista....

Δημοσ.
Καλύτερα 13-14 οθόνη....

Είναι δυνατόν το Carrefour να έχει κάτι καλό σε σχέση με καταστήματα ηλακτρονικών στην Αμερική? Ειλικρινά, είμαι ψιλοάσχετη αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό....B)

Τότε δεν έχεις παρα να συγκρίνεις τις τιμές και να δεις τι σε συμφέρει καλύτερα...;) Εγώ δεν θα ρίσκαρα να φέρω κάτι απο Αμερική και πόσο μάλλον μέσω τρίτου. (έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει να πεταχτούν κουτιά, να μπεί σε βαλίτσα κτλ κτλ). Όπως και να έχει η τιμή του R61 είναι κελεπούρι...

Δημοσ.
Πάρτο απο Ελλάδα φτηνότερα θα έρθει

Μπα.. γιατί το λές αυτο ?:lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά ναι? Δλδ Καρφουρ και Λένοβο? Καλα....για να το λετε όλοι κάτι παραπάνω θα ξέρετε.... Όσο για το πως θα το φέρει θα το περάσει ως δικό της, κανένα πρόβλημα εκεί.

Δημοσ.
Ρε παιδιά ναι? Δλδ Καρφουρ και Λένοβο? Καλα....για να το λετε όλοι κάτι παραπάνω θα ξέρετε.... Όσο για το πως θα το φέρει θα το περάσει ως δικό της, κανένα πρόβλημα εκεί.

Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να βγεί από συσκευασίες, ζελατίνες κτλ. αλλά πως και να εχει αυτο είναι το λιγότερο! Αν καταφέρεις και βρεις στην Αμερικη κατι καλύτερο με λιγότερα χρήματα τότε γιατι να μην το κάνεις. Απλά πιστεύω ότι το IBM καλύπτει απόλυτα τον μέσο χρήστη...αθόρυβο, άψογη θερμική συμπεριφορά, τέλειο πληκτρολόγιο, πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά, 3ετή εγγύηση, χαμηλή τιμή! Ο μοναδικός μου ενδοιασμός εστιάζεται στο θέμα design/ομορφιάς όπου μπορεί να μην ενθουσιάσει μια κυρία...:-D

Δημοσ.
Θα επιμείνω στην μόνιμη πρόταση μου τον τελευταίο καιρό....

ΙΒΜ Thinkpad R61...549 ευρώ στα Carrefour και 3 χρόνια εγγύηση. Δε νομίζω ότι θα βρείς πολύ καλύτερο value for money ακόμη και στην Αμερική ;)

ΙΒΜ Lenovo Thinkpad R61

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo T8100 2.1GHz

Mνήμη: 2048MB DDR2 PC2-5300 667MHz

Σκληρός Δίσκος: 250GB, SATA

Οπτικός Δίσκος: Μονάδα DVD±RW Dual Layer

Οθόνη:15.4" WXGA (1280 x 800)

Κάρτα Γραφικών: Nvidia Quadro NVS 140M

Δικτύωση: 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet LAN

* Ασύρματο Intel PRO/Wireless 802.11 a/b/g

* Modem 56K, V92

* Ενσωματωμένο Bluetooth

* Ενσωματωμένο μικρόφωνο και κάμερα

* Fingerprint Reader

* Card Reader

* Touchpad & Trackpoint

* 6cell battery

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:

* Εξελιγμένη τεχνολογία Software και Hardware ThinkVantage που σας προσφέρει ασύγκριτη ασφάλεια και ευκολία

Προεγκατεστημένο Λειτουργικό: Microsoft Windows Vista Home Basic GR

Βάρος (kg): 2.76

Είπα να περιμένω λίγο και να το πάω λάου-λάου (sic) γιατί έχω γίνει απροκάλυπτος τελαυταία :lol:

Δημοσ.

εγω παλι θα σου ελεγα να μας πεις τις αναγκες σου και να σου πουμε τι χαρακτηριστηκα να εχει και φυσικα να το παρεις απο αμερικη, το δολλαρια δυστυχως δεν ειναι χαμηλα οπως πριν κανα 6 μηνο αλλα λογο κρισης εχω καταλαβει οτι σκοτωνουν πολυ πραμα τα καταστηματα, αυτα που εχουν στοκ δλδ.

Πριν λιγο καιρο ειχα δει αγγελια συμφορουμιτη μας για φθηνα αμερικανικα laptop που τα σκοτωνε αμερικανικο καταστημα και δουλευε φιλος του εκει (νομιζω οτι αν δει το θεματακι σου ισως σε βοηθησει).

Για να φανταστεις για τι μιλαμε φορητος που εκανε 2200 ελλαδα το εδινε 1000 ευρω!!!!!(λογικα σαν υπαλληλος θα ειχε καποια εκπτωση ο φιλος του αλλα για να καταλαβεις το πλαισιο στους υπαλληλους του κανει 5% ή 7% σε hardware).

Οποτε πες μας χρηση και θα σου πουμε εμεις χαρακτηριστηκα στο περιπου, να δεις και σαν σασι μερικα και οτι βρει η φιλη σου σε ευκαιρια παιρνει.

Ολα αυτα αν οι αναγκες και τα θελω σου ειναι καπως ανεβασμενα, γιατι αν κανεις τη δουλεια σου με ενα πολυ απλο ε τοτε αυτο που σου λενε τα παιδια ειναι τελειο αλλα κατ εμε η επιτυχια της ασχημιας

Δημοσ.

Η χρήση είναι απλή. Όπως λέω και στην αρχή τα βασικά, καμιά ταινία, κανα mp3, να έχει χώρο να φορτώνω ότι κατεβάζω, wifi, καμερα ενσωματωμένη (γιατί όχι?)--δεν με ενδιαφέρει για παιχνίδια κτλ κτλ δλδ. Με ενδιαφέρει καλή μπαταρία και αξιοπιστία, και καλό επεξεργαστή, να είναι σχετικά γρήγορο και να μην μου κλατάρει κάθε τρεις και λίγο.... Δεν είχα ποτέ ξανά λάπτοπ και έχω καλομάθει με desktop....

Όσο για την εμφάνιση...δεν πίστευα ότι θα στεκόμουν σε αυτό αλλά.... οκ, μην με κοροιδέψετε, ψάχνοντας πήρε το μάτι μου αυτο και...ξετρελάθηκα....τώρα κοιτάζω λίγο τα σπεκς του και προσπαθώ να το συγκρίνω με το Λένοβο... Είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφο (ναι, είμαι ένα άσχετο κοριτσάκι που ψάχνει λάπτοπ....now you know :X)

Δημοσ.

ΟΠως εχουμε και μεις στο φορουμ ενοτητα προσφορων ετσι και εδω μπορεις να τσεκαρεις καποιες προσφορες σε μηχανηματα και γενικα οσο πλησιαζει ο καιρος να παει η φιλη σου σιγουρα θα βρει κατι καλο.

Αχ και να μου εφερνες και μενα ενα τετοιο με λιγοτερα απο 700$

Δημοσ.

Ένα πολύ όμορφο laptop κάτω από 1000 ευρώ(από USA πάντα) είναι και το http://www.apple.com/macbook/features.html

είναι 13.3' βέβαια...αλλά αρέσει σε όλα τα κορίτσια...:P

τρέχει mac os x και μπορεί να τρέξει xp/vista

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...