teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 α σκέλος. Δεν ασχολιόσουν με μπάλα. Κατατάσεσαι σε αυτούς που ανέφερα. β σκέλος. Οι άνθρωποι που ανέφερες (εκτός από τους ορφανούς, τι έχεις μες στο κεφάλι σου), δεν έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής στην κοινωνία. Οπότε δε μου καίγεται καρφάκι. Γενικά, δε μου καίγεται καρφάκι, για τον κάθε βλάχο, που δν βλέπει μπάλα. Ας πάει να παίξει πρέφα στο καφενείο του. Μόνο στο δικό μου σχολείο βλέπαν μπάλα ε? Μα καλέ μου όμνισλας είναι εξακριβωμένο πως ούτε φούστης είμαι και πως μια χαρά γκομενάκια σταύρωνα. Πως είναι εξακριβωμένο? Γνωριζόμασταν και από χθες? του Λούσι προχθεσινό: Τώρα, κάνω το δικηγόρου του διαόλου εναντίον μου, πράγμα όχι ιδιαίτερα νοήμον, αλλά πως ακριβώς αυτό θα αποδείκνυε ότι είμαι στρεητ ωρέ; =ρ το βρήκα μες στη γυναίκα μου
tomasss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εχω πλειστάκις πει, πως όποιος δεν ασχολείται με μπάλα είναι ηλίθιος. Στο σχολείο μου, όσοι δεν ασχολούνταν με μπάλα, ήταν η πούστηδες (μετά επιβεβαιωθήκαμε) ή κομπλεξικοί (δεν σταυρώναν γκόμενα με την καμία και γενικώς δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.)*. Τώρα αν δεν του αρέσει κάποιου το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να βλέπει chl και κύπελλο αγγλίας. Επίσης η ερτ-1 έδειξε και τα ημιτελικά του βόλλευ. Εκτός πια και αν κάποιος δεν χάνει εντός έδρας αγωνα της ομάδας του και παει σε όλα τα εκτός. Αλλά πόσοι είναι αυτοί? Αρα η ερτ με μια ξεφτίλα συνδρομή, σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις όλα τα ματς της ομάδας σου. Και μετά την κατακρίνουμε κιόλας. Δεν φτάνει που έδιωξε και τον κούλογλου, που για μένα πρέπει να πάει φυλακή, της ζητάμε και τα ρέστα. *δεν έβαζαν υποψηφιότητα ούτε για πενταμελή, ουτε για 15μελη. Χαμένα κορμιά. Υπάνθρωποι. Ευτυχώς ήταν ελάχιστοι. Ολοι οι άλλοι βλέπαμε μπάλα και πηγαίναμε γήπεδο. Οακα και μετά ριζούπολη (τι γινόταν για να βρεις εισητήριο). Φίλε επαναλαμβάνω: μείωσε το πενταδάκτυλο ή εργόχειρο! Μην βαριοχτυπάς τις χάντρες! Την ξεχείλωσες! :p
frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Κανείς δε τον ρώτησε όμως πως επιβεβαιώθηκαν...
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ρε μην τον σνομπάρετε.Ισχύει. Και κάτι κοπέλες που δεν έπαιζαν μπάλα στο σχολείο,θυμάμαι πούστηδες ήταν.Γούσταραν αγοράκια.
afentiko7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Για μένα όσοι ασχολιούνταν με μπάλα ήταν οι φλώροι, φλώρος ξέρεις τι σημαίνει μεταφορικά? Ο μαλθακός. Δλδ ο μη μου άπτου. Ε όσοι ασχολούνταν με μπάλα δεν ήταν έτσι. Κυρίως γιατί όταν έπαιζα εγώ μπάλα, πλακωνόμασταν με το παραμικρό. είτε περιορισμένη νοημοσύνη για να κάνουν οτιδήποτε άλλο, και διάλεξαν την εύκολη, ανώδυνη, μαζική λύση της μπάλας. Και όσοι αποφάσισαν να γίνουν φυτά, το καναν επειδή θέλαν και αυτοί να γίνουν κάπου πρώτοι. Σαν τις σφαίρες στο wanted, τα 2 αυτά επιχειρηματα. Αλλά υπήρχαν και άτομα που και μέσοι μαθητές ήταν και αθλούνταν. Αθληση, αυτή που δεν σε κάνει παχύ και αντιπαθές 2ποδο. Ανύπαρκτοι στις γκόμενες lol. Στα 30 ίσως, αλλά στα 15 δν νομίζω. Τουλάχιστον ήταν πιο δημοφιλείς από τους γυαλάκηδες. Αυτό είναι παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο Το "no one remembers high school athletes" από που βγηκε. Από το κόμπλεξ των φύτουλων. ανύπαρκτοι στα μαθήματα Δεν βλέπω πως αυτό, ενδυναμώνει τα επιχειρήματα σου. Και ο χίτλερ, 3 φορές δεν πήγε στη σχολή κτ της βιέννης, αλλά τον κόσμο παραλίγο να τον μαμήσει. Και ο τσώρστιλ μέθυσος ήτανε. με μόνο μια φανέλα και μια εφημερίδα της ομάδας τους να επιδείξουν Ενώ αν έπαιρναν το βήμα ή την καθημερινη, θα ήταν ευηπόληπτα όντα θεοί μόνο την ώρα της γυμναστικής που έτρεχαν πάνω-κάτω ιδρωμένοι κλωτσώντας ένα τόπι και φωνάζοντας Αυτή η απλότητα, που εσύ περιγράφεις ξέρεις τι χαρά κρύβει μέσα της. Οταν είσαι 15 και λες αντε να τους πατήσουμε του 2, γιατί πολύ ψηλά πήραν τον αμανέ, η ικανοποιηση της ανάγκης του συλλογικού επιτυγχάνειν, όλοι μαζί, η ομάδα και μαζί όλη η τάξη, να είναι χαρούμενοι, είτε λυπημένοι, να τσατίζονται, να τα βάζουν ο ένας με τον άλλο. Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι κερδισμένοι. Γιατί ένιωσαν συναισθήματα, που μόνο ο ομαδικός αθλητισμός, μπορεί να δώσει. Τι συναίσθημα να νιώσει αυτός που πήρε το 20 και δν έχει να το μοιραστεί με κανενα? Και μετά έπρεπε να υποφέρει και όλη η τάξη την ιδρωτίλα τους. Εννοείς τους τοίχους και μερικές ανοργασμικές κοπέλες? @luci, για τις κατακτήσεις λέγαμε ρε φίλε. Δεν σου έθιξα τον ανδρισμό, δεν είχα τέτοιο σκοπό
djskoufos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ασχολούμαι με την μπάλα. Είμαι πούστης? (afentiko7 μπορείς να περάσεις από εδώ για να το επιβεβαιώσεις? plz) Είμαι κομπλεξικός? * *Είμαι χαμένο κορμί? Είμαι υπάνθρωπος? Δεν με ξέρει η μάνα μου? Δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα για 5μελές? Δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα ούτε για 15μελές? Θεέ μου, αν βλέπω ΕΡΤ και ασχοληθώ με την μπάλα θα γίνω καλά? Ή μάλλον afentiko7 απάντα εσύ, θα ξέρεις καλύτερα.
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 φλώρος ξέρεις τι σημαίνει μεταφορικά? Ο μαλθακός. Δλδ ο μη μου άπτου. Ε όσοι ασχολούνταν με μπάλα δεν ήταν έτσι. Κυρίως γιατί όταν έπαιζα εγώ μπάλα, πλακωνόμασταν με το παραμικρό. Πως είναι εξακριβωμένο? Γνωριζόμασταν και από χθες? * * * * * Και όσοι αποφάσισαν να γίνουν φυτά, το καναν επειδή θέλαν και αυτοί να γίνουν κάπου πρώτοι. Πως είναι εξακριβωμένο? Γνωριζόμασταν και από χθες? * * * * * lol. Στα 30 ίσως, αλλά στα 15 δν νομίζω. Τουλάχιστον ήταν πιο δημοφιλείς από τους γυαλάκηδες. Αυτό είναι παγκόσμιο κοινωνικό φαινόμενο Ναι, στον πλανήτη των πηθίκων. * * * * * Δεν βλέπω πως αυτό, ενδυναμώνει τα επιχειρήματα σου. Και ο χίτλερ, 3 φορές δεν πήγε στη σχολή κτ της βιέννης, αλλά τον κόσμο παραλίγο να τον μαμήσει. Και ο τσώρστιλ μέθυσος ήτανε. Α κάτσε, άμα το έκανε ο Χίτλερ πάμε όλοι. * * * * * Αυτή η απλότητα, που εσύ περιγράφεις ξέρεις τι χαρά κρύβει μέσα της. Φαντάσου τι μπορεί να κρύβει η πολυπλοκότητα που εσύ δε μπορείς (μάλλον) να συλλάβεις, λοιπόν. * * * * * Εννοείς τους τοίχους και μερικές ανοργασμικές κοπέλες? Όποια δε γουστάρει τον ιδρώτα του όμνι, είναι ανοργασμικιά. Εδώ, ναι, με βρίσκεις σύμφωνο. Τώρα μιλάς λογικά.
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνεις πρώτος στα 15 σου (αν αυτό θέλεις). Ε, ο πιο εύκολος είναι να παίζεις μπάλα στο διάλειμμα, και να τσακώνεσαι με τους αντίπαλους για το χτεσινό ματς. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα για να το κάνεις αυτό, ούτε εγκεφαλική, ούτε σωματική, ούτε ιδιαίτερο ψάξιμο εκ μέρους σου. Τρώς οτι σου έβαλαν στο παχνί οι οπαδογαλουχημένοι απο τις προηγούμενες δεκαετίες πατεράδες σου και δεν κοιτάζεις παραέξω. Οσο για τον αθλητισμό, και την αθλητική κουλτούρα, άσε. Δε μιλάμε για παιδιά που αποδεδειγμένα ήταν ταλέντα, αθλητές, και ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο και εκτός σχολείου σε ακαδημίες κλπ. Μιλάμε για αρούγκανους που περνούσαν τα διαλείμματα παίζοντας με τα τζίν και τις αρβύλες κλωτσοσκούφι και γαμωσταυρίδια. Φυσική κατάσταση; ΧΑΧΑΧΑ! Αυτοί μόλις τέλειωσαν το σχολείο, πήραν 20 κιλά από τα σουβλάκια και τις πίτσες, αμέσως όμως. Τοπ κουραδοκεφτέδες όλοι τους, μερικοί συνέχισαν τον "αθλητισμό", και πάνε 5χ5 μια φορά το μήνα για να θυμηθούν τα παλιά (συνήθως με παλιους συμμαθητές), με το στομάχι τίγκα στα ξίδια και τα πνευμόνια μαύρα απ' το τσιγάρο. Και τις Κυριακές, γηπεδάκι, ή ματσάκι στην ΕΡΤ. Μεχρι εκεί έφταναν και φτάνουν. Υ.Γ. Οσο για τους μη επιβεβαιωμένους 15χρονους πούστηδες που λές, ντόντ γουόρι, κι αυτοί μπάλα έπαιζαν, λόγω της αυξημένης πιθανότητας να αγκαλιάσουν ένα ζεστό, ιδρωμένο, ενίοτε χωρίς φανέλα αντρικό κορμί ή να μπατσίσουν το κωλαράκι του συμπαίκτη τους ή να φάνε ξύλο από ένα μάτσο βίαια αρσενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.