Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εχω πλειστάκις πει, πως όποιος δεν ασχολείται με μπάλα είναι ηλίθιος. Στο σχολείο μου, όσοι δεν ασχολούνταν με μπάλα, ήταν η πούστηδες (μετά επιβεβαιωθήκαμε) ή κομπλεξικοί (δεν σταυρώναν γκόμενα με την καμία και γενικώς δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.)*. Εγώ δεν ασχολούμουν! Και δεν έχω ενυδρείο. Τι με κάνει αυτό;;; Όπως και να 'χει, νομίζω οι γκέη, οι κομπλεξικοί και οι ορφανοί από μαμά οφείλουν να έχουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν την ΕΡΤ!
afentiko7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάλι θέλω να βλέπω ματς σαν το χτεσινό ιντερ-μιλαν και χέστηκα ποιος θα κερδίσει. Το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει.Είμαστε 2οι από το τέλος σε γκολ.Αλβανία και Ελλάδα είναι τα 2 χειρότερα πρωταθλήματα. Οπότε ας κλείσει να τελειώνουμε μια καλή. Oπου δν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. και τι σχέση αυτό. Και οι ελληνικές σειρές είναι μάπα. Να κλείσουμε και τα ιδιωτικά?
frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δεν ασχολούμουν!Και δεν έχω ενυδρείο. Τι με κάνει αυτό;;; Στείλε την ερώτηση στο 15μελές του σχολείου του
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εχω πλειστάκις πει, πως όποιος δεν ασχολείται με μπάλα είναι ηλίθιος. Στο σχολείο μου, όσοι δεν ασχολούνταν με μπάλα, ήταν η πούστηδες (μετά επιβεβαιωθήκαμε) ή κομπλεξικοί (δεν σταυρώναν γκόμενα με την καμία και γενικώς δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.)*. Α ρε όμνι. Α ρε όμνι. Α ρε όμνι.
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Στείλε την ερώτηση στο 15μελές του σχολείου του Σε παρακαλώ πολύ, εγώ ήμουν μικροσυνδικαλισμένος. 2 χρόνια πρόεδρος πενταμελούς επιτέλεσα.
frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σε παρακαλώ πολύ, εγώ ήμουν μικροσυνδικαλισμένος. 2 χρόνια πρόεδρος πενταμελούς επιτέλεσα. Ναι αλλά το δικό του σχολείο μόνο είναι ικανό να γενικεύσει συμπεριφορές που παρατηρούνται εκεί στον γενικό πληθυσμό.
teo64x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλά το δικό του σχολείο μόνο είναι ικανό να γενικεύσει συμπεριφορές που παρατηρούνται εκεί στον γενικό πληθυσμό. "Ένας Κόσμος από Όμνισλας" Πάω να το γράψω πριν μου κλέψει την ιδέα ο Stephen King.
afentiko7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δεν ασχολούμουν!Και δεν έχω ενυδρείο. Τι με κάνει αυτό;;; Όπως και να 'χει, νομίζω οι γκέη, οι κομπλεξικοί και οι ορφανοί από μαμά οφείλουν να έχουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν την ΕΡΤ! α σκέλος. Δεν ασχολιόσουν με μπάλα. Κατατάσεσαι σε αυτούς που ανέφερα. β σκέλος. Οι άνθρωποι που ανέφερες (εκτός από τους ορφανούς, τι έχεις μες στο κεφάλι σου), δεν έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής στην κοινωνία. Οπότε δε μου καίγεται καρφάκι. Γενικά, δε μου καίγεται καρφάκι, για τον κάθε βλάχο, που δν βλέπει μπάλα. Ας πάει να παίξει πρέφα στο καφενείο του. Ναι αλλά το δικό του σχολείο μόνο είναι ικανό να γενικεύσει συμπεριφορές που παρατηρούνται εκεί στον γενικό πληθυσμό. Μόνο στο δικό μου σχολείο βλέπαν μπάλα ε?
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μα καλέ μου όμνισλας είναι εξακριβωμένο πως ούτε φούστης είμαι και πως μια χαρά γκομενάκια σταύρωνα.
afentiko7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μα καλέ μου όμνισλας είναι εξακριβωμένο πως ούτε φούστης είμαι και πως μια χαρά γκομενάκια σταύρωνα. Πως είναι εξακριβωμένο? Γνωριζόμασταν και από χθες?
freedubus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Για μένα όσοι ασχολιούνταν με μπάλα ήταν οι φλώροι, αυτοί που είχαν είτε περιορισμένα @@, είτε περιορισμένη νοημοσύνη για να κάνουν οτιδήποτε άλλο, και διάλεξαν την εύκολη, ανώδυνη, μαζική λύση της μπάλας. Ανύπαρκτοι στις γκόμενες (εκτός απο κανα δυο που έτυχε να ναι ομορφόπαιδα), ανύπαρκτοι στα μαθήματα, ανύπαρκτοι σε όλα τα άλλα, με μόνο μια φανέλα και μια εφημερίδα της ομάδας τους να επιδείξουν, θεοί μόνο την ώρα της γυμναστικής που έτρεχαν πάνω-κάτω ιδρωμένοι κλωτσώντας ένα τόπι και φωνάζοντας. Και μετά έπρεπε να υποφέρει και όλη η τάξη την ιδρωτίλα τους.
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Α, εννοείς πως μπορεί να στο αποκρύπτω. Μάλιστα, όχι, δε μπορώ να σου αποδείξω πως δε σου κρύβω πως είμαι ομοφυλόφιλος. Οι δυνατότητές μου έχουν όρια. εντιτ, freedubus ασ' τον αυτόν και έλα στο κρεββάτι, παίδαρε.
frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πως είναι εξακριβωμένο? Γνωριζόμασταν και από χθες? του Λούσι προχθεσινό:
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα, κάνω το δικηγόρου του διαόλου εναντίον μου, πράγμα όχι ιδιαίτερα νοήμον, αλλά πως ακριβώς αυτό θα αποδείκνυε ότι είμαι στρεητ ωρέ; =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.