haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ρε φίλος, τι κάτι παραπάνω, μιλάς για +90 ευρώ... Ήμαρτον! Φίλοι αυτο το post ανοιξε για να βοηθηθούμε να αγοράσουμε την συγκεκριμένη οθόνη, αν δηλαδή αξιζει τα χρήματά της Τώρα να μιλάμε για 100 € παραπάνω και να φτανουμε σε οθόνες που κανουν από 320 μεχρι 500 € δεν αντιπροσωπεύει το post. Το ερωτημα ειναι 228 € για την ΕΙΖΟ 1901 (πλαισιο) αξιζουν????? η πλήρώνεις ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΖΟ Ευχαριστώ και συγνώμη...... Aν θελουμε υποχρεωτικα 19" κ υποχρεωτικα στα 230 περιπου ευρω, τοτε ισως να αξιζει η eizo. Αλλα κ παλι ειναι κακη αγορα σε σχεση με την samsung 22" ιδιων χρηματων ή με τις ακριβοτερες αλλα πολυ καλυτερες hp που ειπαμε πιο πανω. (ή την eizo 2031w με pva panel των 270 ευρω, μολις 40 ευρω ακριβοτερη για μακρα καλυτερη οθονη)
iced Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ή την eizo 2031w με pva panel των 270 ευρω, μολις 40 ευρω ακριβοτερη για μακρα καλυτερη οθονη Στη δυγκεκριμενη πριπτωση δεν πιστευω οτι θα του κανει επειδη θελει να ειναι ξεκουραστη και η συγκεκριμενη θα εχει μικρο κοκκο λογω αναλυσης και ισως τον δυσκολευει.. Βεβαια μπορει και εκει η eizo να κανει το θαυμα της
vandermonde Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Βεβαια μπορει και εκει η eizo να κανει το θαυμα της lol ? ελεος
haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Στη δυγκεκριμενη πριπτωση δεν πιστευω οτι θα του κανει επειδη θελει να ειναι ξεκουραστη και η συγκεκριμενη θα εχει μικρο κοκκο λογω αναλυσης και ισως τον δυσκολευει.. Δεν διαφωνω οτι θα εχει μικρο κοκκο κ μπορει να τον κουραζει.. Αλλα ζητησε καλα χρωματα κ η eizo s2031w εχει μακρα καλυτερα χρωματα απο την eizo 1901. Αν ο μικρος κοκκος ειναι προβλημα, τοτε παει στην samsung 22" με ιδια χρηματα με την eizo 1901, που εχει μεγαλο κοκκο κ ελαχιστα καλυτερα χρωματα απο την eizo 1901, ενω ειναι κ μεγαλυτερη κ πιο ανετη. Κλεινοντας: ΜΟΝΟ αν θελουμε υποχρεωτικα 19" κ υποχρεωτικα στα 230 περιπου ευρω, τοτε ισως να αξιζει η eizo. Διαφορετικα ειναι κακη αγορα .
mits@kos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μαζί σας κι εγώ σε αυτό, μιλάμε πάντα για επιλογή με αυτό το κριτήριο. Ψάχνω κι εγώ 19" 5:4 αυτόν τον καιρό και παρατηρώ έλλειψη ποικιλίας μοντέλων στην αγορά, έχουμε πήξει στα wide monitors...
arxaggelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Έχει να κάνει με τις εταιρίες imaging και την επιβολή, ουσιαστικά, της wide εικόνας παντού. Οι 4:3 εξαφανίζονται σταδιακά, γιατί όλες οι εικόνες (σινεμά, τηλεόραση, φωτογραφία, web, κλπ) πλέον θα είναι wide, οπότε μη σου φαίνεται παράλογο. Άσε που οι τάσεις του marketing πλεον επιβάλλουν "the bigger, the better". Δενμ είναι κακό βέβαια αυτό, στα pc συγκεκριμένα η παραγωγικότητα και το multitasking αυξάνεται με μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας, και σε 20+ ίντσες μια οθόνη 4:3 θα ήταν πολύ δύσχρηστη.
haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μαζί σας κι εγώ σε αυτό, μιλάμε πάντα για επιλογή με αυτό το κριτήριο. Ψάχνω κι εγώ 19" 5:4 αυτόν τον καιρό και παρατηρώ έλλειψη ποικιλίας μοντέλων στην αγορά, έχουμε πήξει στα wide monitors... Κ γιατι δεν θελεις μεγαλυτερη, με ιδια ή καλυτερα χρωματα στα ιδια χρηματα? Δεν φθανει ο χωρος?
mits@kos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Η οθόνη θα είναι στους 50 πόντους από τα μάτια μου, πιο μακρυά δεν γίνεται. Έχω 3.25/1.75 μυωπία, μισό βαθμό αστιγματισμού και χαμηλότερη από το φυσιολογικό υγρασία ματιών (κοινώς, τα μάτια μου το μόνο καλό που έχουν είναι ότι είναι τσαχπίνικα και σεξουλιάρικα ). Μεγάλο panel σε αυτή την απόσταση με δυσκολεύει στο να εστιάσω, τα μάτια μου στεγνώνουν και πονάνε... Το πολύ να πήγαινα σε 20" wide, για μεγαλύτερη δεν θα την παλεύω.
aggelos4480 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 αγοράζω και ο θεος βοηθός Ευχαριστώ ολους
haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 αγοράζω και ο θεος βοηθόςΕυχαριστώ ολους Γιατι στα ιδια χρηματα δεν παιρνεις πχ μια samsung 22" που εχει κ λιγο καλυτερα χρωματα κ μεγαλυτερη διασταση? Ειναι κριμα να κανεις μια κακη αγορα, εκτος αν εχεις συγκεκριμενους λογους που χρειαζεσαι 19" . (κ δεν μπορεις ουτε την 20" eizo με 40 ευρω παραπανω κ μακραν καλυτερα χρωματα ουτε στα ιδια χρηματα την 22" samsung)
iced Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Η οθόνη θα είναι στους 50 πόντους από τα μάτια μου, πιο μακρυά δεν γίνεται Οσες " και να ειναι η οθονη στο ιδιο σημειο καθεσαι, ειναι χαζος μυθος οτι καθεσαι πιο πισω. Και 30" να παρεις εκει θα καθεσαι
aggelos4480 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Οσες " και να ειναι η οθονη στο ιδιο σημειο καθεσαι, ειναι χαζος μυθος οτι καθεσαι πιο πισω. Και 30" να παρεις εκει θα καθεσαι θελω 19 ως δευτερη οθονη ιδιου υπολογιστη διοτι ανοιγω πολλα παραθυρα και μελεταω ταυτοχρονα τουλαχιστον τρια πραγματα του ιδιου θέματος εχω ηδη μια 20 Samsug 205 BW που την ειχα πάρει 199 € από Multirama σχετικά καλή. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ WIDE. Αξιζει τελικά ΕΙΖΟ 1901 ?? θα απαντηθεί μάλλον οριστικά αφου αγοραστεί πιθανον μεχρι την Παρασκευή
haHa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 θελω 19 ως δευτερη οθονη ιδιου υπολογιστη διοτι ανοιγω πολλα παραθυρα και μελεταω ταυτοχρονα τουλαχιστον τρια πραγματα του ιδιου θέματος εχω ηδη μια 20 Samsug 205 BW που την ειχα πάρει 199 € από Multirama σχετικά καλή. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ WIDE. Αξιζει τελικά ΕΙΖΟ 1901 ?? θα απαντηθεί μάλλον οριστικά αφου αγοραστεί πιθανον μεχρι την Παρασκευή Παντως δευτερη οθονη με διαφορετικη αναλυση κ διαφορετικη αναλογια πλευρων δεν προτεινεται για κανενα λογο..
aggelos4480 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 λες ρε φιλε γιατι? να σου πω αυτο δεν το εχω εξετασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.