disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ενταξει η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει τοσο διεξοδικα, ωστοσο θα ειχε ενδιαφερον να συγκρινεις τα ψιλα γραμματα στις εγγυησεις και των υπολοιπων (εννοειται οτι δε θα το κανω )
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 οι 2 μου τελευταίες 19άρες οθόνες είναι EIZO (και πήρα 2η γιατι η άλλη είναι εξωτερικό)... η μία κόστισε... ΤΟΤΕ 1200 ευρώ, και η 2η γύρω στα 500-600... (η τελευταία είναι 3 χρόνων νομίζω... FlexScan S1911 Slimedge) χμμμμμμμμ λεφτά για το 2008-2009 εξωφρενικά... αλλα... "αναλογικά", θα τα ξαναέδινα για ΕΙΖΟ... αν ήταν να πάρω κάτι άλλο θα κοιτούσα προς samsung πιστεύω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν το ξερεις ειδικα αν δεν ειχες ποτε σου ΕΙΖΟ, οπως επισης δεν ξερεις αν σου χρειαστουν αυτα τα 2 χρονακια εγγυηση παραπανω (ετσι ρε για να σου παω κοντρα ) έχω λιώσει στην Eizo (S-PVA) του ξαδέρφου μου...δεν μου φάνηκε κάτι που να άξιζε τα extra euro...
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 έχω λιώσει στην Eizo (S-PVA) του ξαδέρφου μου...δεν μου φάνηκε κάτι που να άξιζε τα extra euro... το χω ξαναπει, οταν ξαπλωνεις και δεν ασχολεισαι με το να αλλαζεις γωνια στην οθονη και να μην ξαπλωσεις και πολυ γιατι η μ... δεν παει αλλο, για να μη μαυρισουν ολα τοτε για μενα τα αξιζει. Αν συγκρινεις την EIZO αυτη με μια LG της σειρας (το εχω κανει) θα γελας... Δεν εχει νοημα βεβαια αυτο εχεις τη γνωμη σου και καλα κανεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ρε disqualified θα έγραφα πως έχω δει την Eizo του ξαδέρφου μου, όχι ότι έχω λιώσει... προφανώς έχω κάνει αυτά που αναφέρεις (και όχι μια μέρα αλλά μήνες) και σε σχέση με άλλες S-PVA οθόνες δεν είδα διαφορά... προφανώς υπάρχει μεγάλη διαφορά με TN Panel οθόνες...
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εγινε, προσωπικα μιλαω για την ανωτεροτητα των PVA και την καταλληλοτητα του TN μονο για χρηση γραφειου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εγινε, προσωπικα μιλαω για την ανωτεροτητα των PVA και την καταλληλοτητα του TN μονο για χρηση γραφειου καλά σε αυτό συμφωνούμε χωρίς να χρειαστεί να το γράψουμε
evts Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Προσωπικα αν ηθελα καλη 19", θα χτυπαγα με λιγα παραπανω χρηματα αυτην:HP LP1965 (pva panel) Σε σχέση με την eizo 1932 πέρα από το κόστος ποία θα ήταν η επιλογή σου ;
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Σε σχέση με την eizo 1932 πέρα από το κόστος ποία θα ήταν η επιλογή σου ; eizo 1932 χαλαρα ή διαφορετικα στα ιδια χρηματα με την eizo , την HP LP2275w (22", spva panel, DVI, DisplayPort, HDCP, USB Hub,pivot )...
mits@kos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε φίλος, τι κάτι παραπάνω, μιλάς για +90 ευρώ... Ήμαρτον!
aggelos4480 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Φίλοι αυτο το post ανοιξε για να βοηθηθούμε να αγοράσουμε την συγκεκριμένη οθόνη, αν δηλαδή αξιζει τα χρήματά της Τώρα να μιλάμε για 100 € παραπάνω και να φτανουμε σε οθόνες που κανουν από 320 μεχρι 500 € δεν αντιπροσωπεύει το post. Το ερωτημα ειναι 228 € για την ΕΙΖΟ 1901 (πλαισιο) αξιζουν????? η πλήρώνεις ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΖΟ Ευχαριστώ και συγνώμη......
pettakos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 σαφως και αξιζει, διοτι η συνολικη ποιοτητα ενος προιοντος δεν κρινεται μονο απο το panel , επειδη αναφερομαστε σε οθονες. Οιαδηποτε συγκριση της συγκεκριμενης εταιρειας (Eizo) με τις υπολοιπες, οι οποιες φτιαχνουν απο καρφιτσες μεχρι και εγω δεν ξερω τι, ειναι απλα ατυχης. Το αρχικο κοστος αγορας ενος προιοντος παιζει πολυ σημαντικο ψυχολογικο ρολο. Αυτο πολλες φορες, εξανεμιζεται με τα χρονια κτησης και λειτουργιας. Εξαλλου, οταν αγοραζεις κατι, σε ενδιαφερει πρωτιστως να ειναι λειτουργικα αξογο για παρα πολλα χρονια.
Yperaspisths Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια εχει μαλλιασει η κωλογλωσσα μου να λεει τα ιδια πραγματα. ΕΧΩ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ SATURN EXEI THN S2031W με 270 ευρο. Μιλαμε για 20αρα wide με pva panel που ξεσκιζει οποιαδηποτε αλλη οθονη. Η συγκεκριμενη οθονη κοστιζει 500 ευρο σε αλλα καταστηματα,αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο μονο 270 στο saturn στην Συγγρου
mits@kos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά, καταλαβαίνει κανείς σας από όσους ποστάρετε 20φεύγα wide οθόνες ότι το thread αφορά 19" 5:4 και όχι οθόνη γενικότερα???
arxaggelos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ρε μαν, αλλά οι απαντήσεις που δίνονται είναι σχετικές με το αν αξίζει τελικά η EIZO του τίτλου του thread γιατί αναφέρουν πολύ καλύτερες, όπως αυτή του Yperaspisths. Η ερώτηση είναι "Να πάρω την 1901", και η απάντηση είναι "μάλλον όχι, γιατί υπάρχει και η τάδε EIZO ή HP". Αν μετά από αυτές τις απαντήσεις κάποιος επιμένει στην 1901, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει η κουβέντα γιατί αυτή του χρειάζεται, τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.