aggelos4480 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αξιζει η Eizo S1901SH BK TFT 19'' οθόνη στα 228 € απο πλαίσιο η να αγοράσω καμμια αλλη μάρκα ??? Αν υπάρχουν προτάσεις για 19 "" μεχρι 250 τα δινω Θέλω καλή οθόνη ΔΗΛΑΔΗ καλά χρώματα και το δυνατόν ξεκούραστη Εχω δουλέψει στην ζωή μου με ΑΟC - belinea- Samsung και teac με καλύτερη την τελευταία Ευχαριστώ εκ των προτέρων
disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 αν ηταν η 1931 αξιζε αλλα 19αρα με ΤΝ panel 228E σιγουρα οχι ακομα και αν ειναι EIZO
aggelos4480 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 1931 δεν υπαρχει πουθενα Οσο για το πανελ ολες τα ιδια εχουν σε αυτη την τιμή Το θεμα ειναι αν η 1901 ΕΙΖΟ αυτη ειναι καλύτερη η μηπως πληρώνεις 100 € διαφορα για το ονομα και μόνο?
tvagge Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σου πουλάω εγώ μια Eizo L768 19" με 200 ευρώ. http://www.itreviews.co.uk/hardware/h679.htm
disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 και 2 χρονια παραπανω εγγυηση (σημαντικοτατο), δεν ξερω μηπως βρεις σε 19αρα καποια αλλη με καλυτερο panel (PVA ή S-IPS π.χ.). Εγω θα το εψαχνα λιγο, αν βρεις θα βρεις σε καλη τιμη. Καπου εδω διαβασα οτι τα multirama διναν την 2031 300ευρω λογω διακοπης συνεργασιας με ΕΙΖΟ δεν ξερω αν ισχυει κοιτα το
iced Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Κοιτα επειδη ειχα αυτη την οθονη, στην αρχη πιστευα οτι ηταν περιπου σαν ολες τις αλλες. Στην πορεια ειδα οτι εχει μια κρυσταλλινη απεικονιση, οποιαδηποτε αλλη θα σου φαινεται σα να εχει θαμπαδα. Και δεν μιλαω οτι εχει καλυτερη απεικονιση μονο στις 19" μιλαω και για μεγαλυτερες οθονες. Ειναι απιστευτα ξεκουραστη.. Δεν παιζει ρολο μονο το πανελ τελικα, παιζουν ρολο τα ηλεκτρονικα, πολυ μεγαλο ρολο γιαυτο και κοστιζει. Μετα απο αυτη με εντυπωσιασε μονο του imac 24" η οθονη που για να αγορασεις αντιστοιχη θες κανα 800αρι Euro σημερα ή και λιγο λιγοτερο
mits@kos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Iced αν μπορείς πες μας εντυπώσεις σε συνθήκες gaming και προβολής ταινιών (divX κυρίως), γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για τη συγκεκριμένη οθόνη και το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 6ms response time και το impact που μπορεί να έχουν στα FPS games. Η έτερη οθόνη του διλήμματός μου είναι η LG L1972H.
iced Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου δεν υπαρχει προβλημα κανενα. Νομιζεις πως στα πιο καλα πανελ που εχουν πιο μεγαλους χρονους αποκρισης υπαρχει προβλημα? Κανενα. Παντως ψαξτε στο scroutz.gr μηπως βρειτε καμια 22" eizo με λιγα παραπανω, ολο και κατι θα υπαρχει Για να μην σας κοροιδευει κανενας με τα χαρακτηριστικα διαβαστε προσεκτικα τα sticky (τα πανω θεματα) απο εδω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 αν ηταν η 1931 αξιζε αλλα 19αρα με ΤΝ panel 228E σιγουρα οχι ακομα και αν ειναι EIZO συμφωνώ απόλυτα...καλύτερα Samsung/LG 22αρα (με TN Panel) παρά overpriced Eizo 19αρα (με ΤΝ Panel)
mits@kos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Κι αν κάποιος δεν θέλει μεγαλύτερο από 19" monitor? Αξίζει η συκγκεκριμένη ΕΙΖΟ σε σχέση με την LG που παρέθεσα?
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνώ απόλυτα...καλύτερα Samsung/LG 22αρα (με TN Panel) παρά overpriced Eizo 19αρα (με ΤΝ Panel) βεβαια επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε EIZO αλλα εχω δει μονο τις διαφορες των panel στις διαφορες εκθεσεις, κραταω στο μυαλο μου την απαντηση του φιλου πριν που αναφερει την ανωτεροτητα τους ακομα και σε ΤΝ panel
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ακόμα και αν είναι καλύτερη δεν αξίζει τα χρήματά της...
disqualified Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ακόμα και αν είναι καλύτερη δεν αξίζει τα χρήματά της... δεν το ξερεις ειδικα αν δεν ειχες ποτε σου ΕΙΖΟ, οπως επισης δεν ξερεις αν σου χρειαστουν αυτα τα 2 χρονακια εγγυηση παραπανω (ετσι ρε για να σου παω κοντρα )
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Οταν μια παρομοια(19"/5:4) LG κανει 200 ευρω τοτε πιστευω τα αξιζει η eizo 30 ευρω παραπανω.
haHa Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν το ξερεις ειδικα αν δεν ειχες ποτε σου ΕΙΖΟ, οπως επισης δεν ξερεις αν σου χρειαστουν αυτα τα 2 χρονακια εγγυηση παραπανω (ετσι ρε για να σου παω κοντρα ) Δεν εχει ακριβως 2 χρονια παραπανω εγγυηση.. http://www.eizo.gr/default.asp?pid=33 Η Περίοδος Εγγύησης περιορίζεται σε (i) πέντε (5) έτη από την ημερομηνία αγοράς του Προϊόντος, ή, στη λήξη των (ii) 30.000 ωρών χρήσης του Προϊόντος, με την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι η Περίοδος Εγγύησης για την οθόνη LCD και το φως υπόβαθρου του Προϊόντος περιορίζεται σε τρία (3) έτη από την ημερομηνία αγοράς του Προϊόντος. Προσωπικα αν ηθελα καλη 19", θα χτυπαγα με λιγα παραπανω χρηματα αυτην: HP LP1965 (pva panel) ή φυσικα αυτην την 22": HP LP2275w (spva panel, DVI, DisplayPort, HDCP, USB Hub,pivot ) Bεβαια εχουμε ξεφυγει σε τιμη. Αν δεν θελουμε να ξεφυγουμε σε τιμη, θα χτυπαγα μια 22" με tn panel (tn εχει κ η eizo 19"): Samsung SyncMaster T220 Aν τωρα θελουμε υποχρεωτικα 19" κ υποχρεωτικα στα 200 περιπου ευρω, τοτε ισως να χτυπαγα την eizo. Αλλα κ παλι ειναι κακη αγορα σε σχεση με την samsung 22" ιδιων χρηματων ή με τις ακριβοτερες αλλα πολυ καλυτερες hp που ειπα πιο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.