21george21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αυτές τις μέρες που έβαλα vodafon μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα: Μόλις ανάβω το μtorrent το ιντερνετ δεν λειτουργεί(δηλ. δεν μπορώ να μπω σε κανένα site, τα torrents κατεβαίνουν κανονικά) ,και αρχίζει να λειτουργεί μετά από αρκετή ώρα(γύρο στο 15λεπτο) αν δεν κάνω restart το router. Τι μπορεί να φταίει;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ίσως το router σου δεν μπορεί να αντέξει τις πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις του μTorrent...τι router έχεις;
koumos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις το NOD32 το καινουργιο? αν ναι τοτε αυτο ειναι το προβλημα και η μη-συμβατοτητα του με το νεο μtorrent. Πρεπει να κανεις μια μικρη ρυθμισουλα στο NOD32 για να δουλεψει.αν εχεις το NOD πες το να ποσταρω τη λυση για να μη γραφω αδικα!
21george21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ίσως το router σου δεν μπορεί να αντέξει τις πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις του μTorrent...τι router έχεις; Έχω jet speed 520+ Εχεις το NOD32 το καινουργιο? αν ναι τοτε αυτο ειναι το προβλημα και η μη-συμβατοτητα του με το νεο μtorrent. Πρεπει να κανεις μια μικρη ρυθμισουλα στο NOD32 για να δουλεψει.αν εχεις το NOD πες το να ποσταρω τη λυση για να μη γραφω αδικα! Όχι έχω το kaspersky
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 εγω ειχα παρομοιο προβλημα. δλδ μου εκανε επανακινηση το router μολις ανοιγα το torrent η το limewire και εφτιαξε καταβαζοντας φρεσκο software για το router (οχι ιδιο με το δικο σου router) αλλα και αλλαζοντας την εκδοση απο το torrent. βεβαια το limewire ακομα δεν μπορω να το ανοιξω γιατι και παλι μου μπλοκαρει το router. δεν ξερω αν βοηθησα....
bablyk Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις το NOD32 το καινουργιο? αν ναι τοτε αυτο ειναι το προβλημα και η μη-συμβατοτητα του με το νεο μtorrent. Πρεπει να κανεις μια μικρη ρυθμισουλα στο NOD32 για να δουλεψει.αν εχεις το NOD πες το να ποσταρω τη λυση για να μη γραφω αδικα! Μπορείς παρακαλώ να τη γράψεις για μένα;
koumos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς παρακαλώ να τη γράψεις για μένα; ευχαριστως! ανοιγεις το NOD πας στο setup και πατας εκει που λεει enter entire advanced setup tree. στην καρτελα antivirus kai antispyware πας web access protection->HTTP-> Web Browsers και απο τι λιστα που θα εμφανιστει διπλα τσεκαρεις με Χ το μtorrent.
21george21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 εγω ειχα παρομοιο προβλημα. δλδ μου εκανε επανακινηση το router μολις ανοιγα το torrent η το limewire και εφτιαξε καταβαζοντας φρεσκο software για το router (οχι ιδιο με το δικο σου router) αλλα και αλλαζοντας την εκδοση απο το torrent. βεβαια το limewire ακομα δεν μπορω να το ανοιξω γιατι και παλι μου μπλοκαρει το router. δεν ξερω αν βοηθησα.... όχι, καμία σχέση εμένα δεν μου κάνει επανεκκίνηση το router ,απλός το ίντερνετ σέρνεται για κάνα τέταρτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.