Προς το περιεχόμενο

Oθόνη με ενσωματωμένο tv tuner ή ξεχωριστό?

noob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.......εννοειται ενσωματομενο

ειμαι καθετος:X

με τις τιμες που εχουν παρει τον κατηφορο

ειδικα οι LG ειναι best value4money

το μονο + για την "ξεχωριστη" περιπτωση ειναι οτι μπορεις να αξιοποιησεις καποια παλιοτερα μονιτορ

αλλα σε περιπτωση αγορας καινουριου σετ δεν συμφερει

Δημοσ.

Noμίζω στα + του ξεχωριστού είναι ότι μπορείς να γράψεις κάτι στο σκληρό.:rolleyes:

Δημοσ.

δλδ παιδια οι οθονες με ενσωματωμενο tv-tuner,εχουν δλδ κεραια για να βλεπεις τηλεοραση???χωρις pci καρτα τηλεορασης??θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει????ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Δημοσ.

Eχουν ενσωματωμενο tv-tuner(σαν τις tft τηλεορασεις)και απλα πρεπει να τις συνδεσεις στην κεραια.

+

Βλεπεις tv με κλειστο pc

Το tuner που εχουν ειναι καλυτερο απο τα φθηνα εξωτερικα(usb/pci)

-

Δεν μπορεις να βλεπεις tv ενω δουλευεις στο pc

Δεν μπορεις να κανεις εγγραφη καναλιων η απο αλλη πηγη στο σκληρο δισκο.

Δημοσ.

Δηλαδή με ένα τέτοιο μπορείς ενώ είσαι στο internet να το γυρίσεις σε τηλεόραση ενώ σε οθόνη με ενσωματωμένο όχι? :eek: Η εικόνα θα είναι υποδιαίστερη απ'ότι σε οθόνη με ενσωματωμένο tuner?

Δημοσ.

Είναι κανονικές TV με tuner με scart, καλώδιο κεραίας, component, HDMI αλλά έχουν και υποδοχές για PC (HDMI, DVI, VGA) ανάλογα το μοντέλο. Όπως είπαν οι προλαλήσαντες δεν γράφεις εκπομπές στο pc. Με το τηλεκοντρόλ γυρνάς ή TV ή monitor pc. Εγώ έχω την LG FLATRON M2294D και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Με τη σύνδεση HDMI με το pc βρήκα το φως μου! Πολύ καλή εικόνα. Έχει βγάλει και η Samsung κάποια πολύ καλά μοντέλα. Με μια επίσκεψη σε κάνα Πλαίσιο ή Multirama μπορείς να τις δεις εν λειτουργία και να κρίνεις.

Δημοσ.

Ενα μονιτορ με ενσωματωμενο tv tuner και ενα χωρις, δηλαδη κανονικο μονιτορ για Pc, θα εχουν την ιδια αποδοση και ποιοτητα στην εικονα?Εννοω απο το pc...

Δημοσ.

Δεν μπορεις να βλεπεις tv ενω δουλευεις στο pc

Με το τηλεκοντρόλ γυρνάς ή TV ή monitor pc.

Eπειδή ψιλομπερδεύτηκα :o όταν έχεις ανοιχτό το pc(εκεί που είσαι π.χ στο internet)μπορείς απλά με το τηλεκοντρόλ να το γυρίσεις σε tv?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωχ πού το ξέθαψες αυτό?:-D Ευχαριστώ το τοπίο ξεκαθαρίζει.:-) Και τι δεν έχεις βάλει πάνω!Τα πάντα όλα!!! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...