noob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ποια πιστεύετε είναι τα + και τα - της κάθε περίπτωσης?
parkos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 .......εννοειται ενσωματομενο ειμαι καθετος με τις τιμες που εχουν παρει τον κατηφορο ειδικα οι LG ειναι best value4money το μονο + για την "ξεχωριστη" περιπτωση ειναι οτι μπορεις να αξιοποιησεις καποια παλιοτερα μονιτορ αλλα σε περιπτωση αγορας καινουριου σετ δεν συμφερει
noob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Noμίζω στα + του ξεχωριστού είναι ότι μπορείς να γράψεις κάτι στο σκληρό.
panosno1com Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δλδ παιδια οι οθονες με ενσωματωμενο tv-tuner,εχουν δλδ κεραια για να βλεπεις τηλεοραση???χωρις pci καρτα τηλεορασης??θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει????ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
@topos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Eχουν ενσωματωμενο tv-tuner(σαν τις tft τηλεορασεις)και απλα πρεπει να τις συνδεσεις στην κεραια. + Βλεπεις tv με κλειστο pc Το tuner που εχουν ειναι καλυτερο απο τα φθηνα εξωτερικα(usb/pci) - Δεν μπορεις να βλεπεις tv ενω δουλευεις στο pc Δεν μπορεις να κανεις εγγραφη καναλιων η απο αλλη πηγη στο σκληρο δισκο.
noob Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδή με ένα τέτοιο μπορείς ενώ είσαι στο internet να το γυρίσεις σε τηλεόραση ενώ σε οθόνη με ενσωματωμένο όχι? Η εικόνα θα είναι υποδιαίστερη απ'ότι σε οθόνη με ενσωματωμένο tuner?
yns73 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Είναι κανονικές TV με tuner με scart, καλώδιο κεραίας, component, HDMI αλλά έχουν και υποδοχές για PC (HDMI, DVI, VGA) ανάλογα το μοντέλο. Όπως είπαν οι προλαλήσαντες δεν γράφεις εκπομπές στο pc. Με το τηλεκοντρόλ γυρνάς ή TV ή monitor pc. Εγώ έχω την LG FLATRON M2294D και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Με τη σύνδεση HDMI με το pc βρήκα το φως μου! Πολύ καλή εικόνα. Έχει βγάλει και η Samsung κάποια πολύ καλά μοντέλα. Με μια επίσκεψη σε κάνα Πλαίσιο ή Multirama μπορείς να τις δεις εν λειτουργία και να κρίνεις.
red7genius Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ενα μονιτορ με ενσωματωμενο tv tuner και ενα χωρις, δηλαδη κανονικο μονιτορ για Pc, θα εχουν την ιδια αποδοση και ποιοτητα στην εικονα?Εννοω απο το pc...
noob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μπορεις να βλεπεις tv ενω δουλευεις στο pc Με το τηλεκοντρόλ γυρνάς ή TV ή monitor pc. Eπειδή ψιλομπερδεύτηκα όταν έχεις ανοιχτό το pc(εκεί που είσαι π.χ στο internet)μπορείς απλά με το τηλεκοντρόλ να το γυρίσεις σε tv?
noob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ωχ πού το ξέθαψες αυτό? Ευχαριστώ το τοπίο ξεκαθαρίζει. Και τι δεν έχεις βάλει πάνω!Τα πάντα όλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.