soulhealer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 θέλω να φτιάξω ένα προγραμματάκι στο excel όπου όταν εισάγω δεδομένα σε μία στήλη του ,(π.χ. Β column) σε μια άλλη στήλη να εμφανίζει έναν αύξων αριθμό της καταχώρησης. δηλαδή στην αρχή έχω τυπωμένο τον αύξων αριθμό "1" που αντιστοιχεί στην πρώτη καταχώρηση που θα γίνει.. Μόλις γίνει η καταχώρηση στο επόμενο κελί θα εμφανίζεται αυτόματα ο επόμενος αριθμός.. ΣΤΗΛΗ Α ΣΤΗΛΗ Β 1 "string" 2 "string" 3 και ούτω καθεξής..
Evgenios1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αριστερα η στηλη δε σου κανει? αυτη που μετραει απο το 1 μεχρι 65536 Deja vu
soulhealer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αριστερα η στηλη δε σου κανει? αυτη που μετραει απο το 1 μεχρι 65536Deja vu όχι γιατί την πρώτη γραμμή την χρησιμοποιώ για να καταχωρήσω τις επικεφαλίδες στην φόρμα.. οπότε ξεκινώ από τη γραμμή "2"
Evgenios1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 >=1+A1 δες και αυτο =IF(B2="";"";1+A1) Το Β2 ειναι το cell που βαζεις τα δεδομενα σου και εκει που λεει 1+A1 το 1 σου πηδαει μια γραμμη (αν το βαλεις δυο θα σου πηδαει δυο κλπ) Βαλτω και σηρτω
soulhealer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 >=1+A1 δες και αυτο =IF(B2="";"";1+A1) Το Β2 ειναι το cell που βαζεις τα δεδομενα σου και εκει που λεει 1+A1 το 1 σου πηδαει μια γραμμη (αν το βαλεις δυο θα σου πηδαει δυο κλπ) ευχαριστώ πολύ.. δουλεύει τέλεια.. και τώρα κάτι τελευταίο.. πρόσθεσα μια εντολή ".........=IF(D3="";" ";TODAY() )..........." όπου όταν εισάγω δεδομένα στο κελί D3 μου εμφανίζει την ημερομηνία της καταχώρησης ..το ερώτημα είναι το εξής μπορώ να κάνω τον αύξων αριθμό να "μηδενίζει" ,και να ξεκινάει πάλι από το ένα κάθε φορά που αλλάζει ο μήνας? Δηλαδή σημερα ----- 1 αυριο ------- 2 μεθαύριο---- 3 την πρώτη του άλλου μήνα ------1 μετά --------- 2 μετά -------- 3 την πρώτη του άλλου μήνα -----1 και πάει λέγοντας.. δηλαδή κάθε φορά που μπαίνει καινούργιος μήνας ο αύξων αριθμός να ξεκινάει πάλι από το "1"
Evgenios1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 excel ειναι... θα γινεται, αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο
soulhealer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. θέλω να προσθέσω στ ο πρόγραμμά μου ένα κουμπί "commandbutton" το οποίο όταν το πατάω να εμφανίζεται ένα "input box" και εκεί μέσα να γράφω την λέξη της αναζήτησής μου για μια συγκεκριμένη (e.g. E)στήλη μέσα στο excel. Μπορείται να με βοηθήσετε λίγο με αυτό? Η λέξη αναζήτησης δεν χρειάζεται να είναι ακριβώς ίδια αλλά να κάνω αναζήτηση ακόμα και με ένα γράμμα " *?* "
geovon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ευχαριστώ πολύ.. δουλεύει τέλεια..και τώρα κάτι τελευταίο.. πρόσθεσα μια εντολή ".........=IF(D3="";" ";TODAY() )..........." όπου όταν εισάγω δεδομένα στο κελί D3 μου εμφανίζει την ημερομηνία της καταχώρησης ..το ερώτημα είναι το εξής μπορώ να κάνω τον αύξων αριθμό να "μηδενίζει" ,και να ξεκινάει πάλι από το ένα κάθε φορά που αλλάζει ο μήνας? Δηλαδή σημερα ----- 1 αυριο ------- 2 μεθαύριο---- 3 την πρώτη του άλλου μήνα ------1 μετά --------- 2 μετά -------- 3 την πρώτη του άλλου μήνα -----1 και πάει λέγοντας.. δηλαδή κάθε φορά που μπαίνει καινούργιος μήνας ο αύξων αριθμός να ξεκινάει πάλι από το "1" Hello Λοιπόν για αυτό που θες βάζεις την εντολή =NOW() με μορφοποίηση number->custom->type μόνό ημέρα. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.