eSATA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας. Καταρχην ξερω οτι υπαρχει οδηγος για ρυθμιση του torrent και τον ακολουθησα...παρολαυτα το upload που μπορω να κανω δε ξεπερνα τα 122kbs εχω βλαει upload limit [0] απεριοσριστο δηλαδη και εχω κοιταξει το port ειναι οκ η συνδεση μου ειναι Τελλας -->
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Για αρχή, από όσο ξέρω πάνω από 2Mbps αυτά τα sites λένε μα@$λα%$@κι#$ε#$ς Αλλά μην φανταστείς και εγώ που πιάνω 23Mbps πάνω από 200kb/s δεν έχω δει ποτέ σε upload... με vuze aka azureus
theo86 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καποιοι αλλοι λενε μακακιες αλλα τεσπα . eSATA πως θες περισσοτερο upload οταν η γραμμη σου φουλαρει? Αφου εχεις 1Mbps. Η ταχυτητα που πιανεις ειναι τελεια!! Τα 24 ειναι DOWNLOAD-ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ.
disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας. Καταρχην ξερω οτι υπαρχει οδηγος για ρυθμιση του torrent και τον ακολουθησα...παρολαυτα το upload που μπορω να κανω δε ξεπερνα τα 122kbs εχω βλαει upload limit [0] απεριοσριστο δηλαδη και εχω κοιταξει το port ειναι οκ η συνδεση μου ειναι Τελλας --> το 122 που λες ειναι ΚΒ/s Αυτο που βλεπεις στη μετρηση ειναι Κb/s στην ουσια η ταχυτητα που ειδες στο upload ξεπερναει αυτη της μετρησης σου τη συγκεκριμενη στιγμη Καλα και εμεινες ευχαριστημενος με το download rate σου? γιατι συμφωνα με το λαθος σου θα επρεπε να ησουν εξοργισμενος εκτος κι αν εχεις κανει ηδη τις πραξεις και εχεις upload 122/8 οποτε αλλαζει το πραγμα NOPSTRIM εχεις μπλεξει λιγο τα πραγματα
eSATA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ενταξει δεν ηξερα οτι ειμαι ενταξει... σας ευχαριστω οσο για κατεβασμα εχς πιασει και 2mb:p
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά έλεος! με φάγατε κατευθείαν! Απλά μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι έχει 24αρα... έλεος! γιαυτό του είπα και για το site....
v_for_vasilis Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα πρόβλημα το οποίο καταντάει εκνευριστικό... Όποτε ανοίγω ένα αρχείο torrent για να κατεβάσω κολλάει το Internet και ενώ το torrent κατεβάζει κανονικότατα, όταν προσπαθώ να μπώ σε κάποιο site δεν μπορώ... Δεν φορτώνει... Ξέρετε τι φταίει???
v_for_vasilis Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το σκέφτηκα και αυτό φίλε μου... Απλά πιό παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... Γι' αυτό παραξενεύτηκα... Ευχαριστώ πάντως....
slygeo87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μάλλον αυτό είναι...εξαρτάται και πόσο καλά πιάνει η σύνδεση του την ώρα που κατεβάζεις.Εμένα ας πούμε το πρωϊ πάει καλύτερα και μπορώ και κάνω browsing πιο αξιοπρεπώς.Τι σύνδεση έχεις;
v_for_vasilis Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 4 mbps... Το θέμα είναι οτι σπάνια μπορώ να σερφάρω όταν έχω το torrent και κατεβάζει... Ότι ώρα και να είναι...
slygeo87 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ούτε στα 4 μπορείς;Ρε τι λέτε...εγώ με 2 είμαι.
kle-ver Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 σου δεσμευει τις θυρες. εχει σχεση το upload και οχι τοσο πολυ το download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.