Προς το περιεχόμενο

μtorrent ταχυτητες

eSATA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Καταρχην ξερω οτι υπαρχει οδηγος για ρυθμιση του torrent και τον ακολουθησα...παρολαυτα το upload που μπορω να κανω δε ξεπερνα τα 122kbs εχω βλαει upload limit [0] απεριοσριστο δηλαδη και εχω κοιταξει το port ειναι οκ η συνδεση μου ειναι Τελλας --> 412061178.png

Δημοσ.

Για αρχή, από όσο ξέρω πάνω από 2Mbps αυτά τα sites λένε μα@$λα%$@κι#$ε#$ς

Αλλά μην φανταστείς και εγώ που πιάνω 23Mbps πάνω από 200kb/s δεν έχω δει ποτέ σε upload... με vuze aka azureus

Δημοσ.

Καποιοι αλλοι λενε μακακιες αλλα τεσπα :P. eSATA πως θες περισσοτερο upload οταν η γραμμη σου φουλαρει? Αφου εχεις 1Mbps. Η ταχυτητα που πιανεις ειναι τελεια!! Τα 24 ειναι DOWNLOAD-ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ.

Δημοσ.
Γεια σας. Καταρχην ξερω οτι υπαρχει οδηγος για ρυθμιση του torrent και τον ακολουθησα...παρολαυτα το upload που μπορω να κανω δε ξεπερνα τα 122kbs εχω βλαει upload limit [0] απεριοσριστο δηλαδη και εχω κοιταξει το port ειναι οκ η συνδεση μου ειναι Τελλας --> 412061178.png

το 122 που λες ειναι ΚΒ/s

Αυτο που βλεπεις στη μετρηση ειναι Κb/s

στην ουσια η ταχυτητα που ειδες στο upload ξεπερναει αυτη της μετρησης σου τη συγκεκριμενη στιγμη

Καλα και εμεινες ευχαριστημενος με το download rate σου? γιατι συμφωνα με το λαθος σου θα επρεπε να ησουν εξοργισμενος:P

εκτος κι αν εχεις κανει ηδη τις πραξεις και εχεις upload 122/8 οποτε αλλαζει το πραγμα

NOPSTRIM εχεις μπλεξει λιγο τα πραγματα

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος!

με φάγατε κατευθείαν!

Απλά μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι έχει 24αρα...

έλεος!

γιαυτό του είπα και για το site....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... Έχω ένα πρόβλημα το οποίο καταντάει εκνευριστικό... Όποτε ανοίγω ένα αρχείο torrent για να κατεβάσω κολλάει το Internet και ενώ το torrent κατεβάζει κανονικότατα, όταν προσπαθώ να μπώ σε κάποιο site δεν μπορώ... Δεν φορτώνει... Ξέρετε τι φταίει???

Δημοσ.

Μάλλον αυτό είναι...εξαρτάται και πόσο καλά πιάνει η σύνδεση του την ώρα που κατεβάζεις.Εμένα ας πούμε το πρωϊ πάει καλύτερα και μπορώ και κάνω browsing πιο αξιοπρεπώς.Τι σύνδεση έχεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...