Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μετακινηση τραγουδιων

ilias8513

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Το προβλημα μου ειναι το εξης :

Προσφατα πηρα εναν εξ.σκληρο και μετεφερα εκει ολα τα τραγουδια που ειχα απο τον εσωτερικο σκληρο. Το προβλημα ειναι οτι δεν παιζει κανενα τραγουδι απο τις λιστες που ειχα φτιαξει στα windows media player. Μου εμφανιζει σε ολα τα τραγουδια το εξης μηνυμα : Δεν είναι δυνατή η εύρεση του αρχείου από το Windows Media Player. Εάν επιχειρείτε αναπαραγωγή, εγγραφή ή συγχρονισμό ενός στοιχείου που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σας, το στοιχείο μπορεί να οδηγεί σε αρχείο το οποίο έχει μετακινηθεί, μετονομαστεί ή διαγραφεί.

Τα τραγουδια παιζουν κανονικα απο το φακελο αλλα εχω μονο αυτο το προβλημα. Υπάρχει καποια λύση??

Δημοσ.

μα ηδη σου το λεει: εχει μετακινηθει.

η λιστα που εχεις ψαχνει να βρει τα mp3 στον εξωτερικο οπου δεν υπαρχουν πλεον αφου τα μετεφερες.

Δημοσ.

λογικό είναι να μην τα παίζει μέσα απο την παλιά λίστα αφού τα μετακίνησες. δοκίμασες να τα σβήσεις απο την βιβλιοθήκη και να τα ξαναβάλεις και να φτιάξεις ξανά τις λίστες?

edit: με πρόλαβε ο warewolf

Δημοσ.

Αν φτιαξω νεες λιστες παιζουν κανονικα, απλα επειδη για να ξαναφτιαξω αυτες που ηδη ειχα θα πρεπει να κατσω να ασχοληθω πολλες ωρες γι' αυτο ρωτησα μηπως και υπηρχε καποια αλλη λυση..αλλα απ'οτι μου ειπατε μαλλον οχι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...