Arxidamos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα στο insomnia, ψάχνω αυτές τις μέρες ένα καλό headset, για να παίζω κανα παιχνίδι βραδινές ώρες χωρίς να νευριάζω την αδερφή μου γιατί μου σπάει τα νεύρα μετά με την κλάψα της ... Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα εαν έχει μικρόφωνο ή όχι, αλλά θα μου άρεσε να είναι detachable...Το budget μέχρι 70-100ε το πολύ...Ένας φίλος μου είπε γιαυτά τα razer, γνωρίζει κανείς τίποτα; Περιμένω γνώμες Ευχαριστώ
atrias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 λίγο υπερβολικά δεν είναι τα 70-100 ευρώ για ένα headset!!??
HellasVagabond Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχουν 2,3 εταιρειες που ειναι οι καλυτερες σε αυτα. Πρωτα ειναι η Steelseries, μετα η Tritton και μετα η 3Dimentional......Ψαξτες και θα με θυμηθεις...
Arxidamos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 λίγο υπερβολικά δεν είναι τα 70-100 ευρώ για ένα headset!!?? Είχα πάρει ένα σετ με 15ε και κάικε μέσα σε μια βδομάδα... Δεν με πειράζει να ναι κάτω απο 70, αρκεί να αξίζουν και να χουν καλή ποιότητα... @HellasVagabond, τούμπανα τα δικά σου αδερφέ αλλά δεν βρήκα πολλά στον skroutz, ενδεικτικά SteelSeries 5H v2 που από τα λίγα που ξέρω είναι τρελό , από Tritton τίποτα...
atrias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 εγώ πάλι έιχα πάρει ένα altec lansing από plaisio γύρω στα 15 ευρώ και το έχω 2 χρόνια και παίζει μια χαρά!
Arxidamos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 εγώ πάλι έιχα πάρει ένα altec lansing από plaisio γύρω στα 15 ευρώ και το έχω 2 χρόνια και παίζει μια χαρά! no shit! Και γώ τέτοια είχα πάρει! καλά δεν αμφιβάλλω ότι έπεσα σε προβληματικά κλπ.. Κανείς;;; Είδα και αυτά από Creative, τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μου πει την γνώμη του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.