motherfucker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα, εχω ενα Ericsson k800i και ηρθε η ωρα να παρω κατι πιο καινουργιο. Ειδα αυτα τα 2 Nokia και μου αρεσαν. Ποιο απο τα 2 προτεινετε να χτυπησω? Υπ οψην οτι δεν ειμαι "κινητακιας" δηλ δεν αλλαζω κινητο καθε τρεις και λιγο, τα κινητα μου τα προσεχω, γενικα θελω ενα κινητο αξιοπιστο και πιστευω οτι με το GPS και το wifi που εχουν και τα 2 ειμαι καλα. Απο εκει και μετα ποιο απο τα δυο εχει τα καλυτερα GPS και wifi? Γρηγοροτερα? Απ οτι βλεπω στα χαρακτηριστικα και τα 2 3.2 καμερα εχουν, βεβαια το Ε66 ειναι πολυ ομορφοτερο αλλα το 5800 εχει touchscreen και γουσταρω (μαλλον). Κι οσο για μπαταρια το 5800 φαινεται κατα πολυ ανωτερο απο το Ε66. Απλα αν καποιος εχει γνωμη και για τα δυο ας μας την πει. Θα ειμαι υποχρεος, ευχαριστω πολυ
pp6210 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου αν όπως λες δεν είσαι "κινητάκιας" θα σου έδινα την εξής συμβουλή: σκέψου αν πράγματι θα αξιοποιήσεις το gps, γιατί με τους επεξεργαστές και τις οθόνες του κινητού είναι λίγο ταλαιπωρία το gps....μην συζητήσουμε και το κόστος καλών χαρτών αν τους αγοράσεις. Οπότε, αν "απελευθερωθείς" από το gps, έχεις περισσότερες και φτηνότερες επιλογές.....
KnightRider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 http://www.phonegg.com/compare/24/Nokia-E66-vs-Nokia-5800.html To 5800 νικαει γιατι έχει Symbian 5th edition και αναλυση 360x640 αλλα οι επεξεργαστές του 5800 και E66 έχουν τα ιδια mhz.
motherfucker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ για τις μεχρι τωρα απαντησεις. Κι εγω κλινω πιο πολυ στο 5800
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το 5800 δεν είναι και το πιο ώριμο κινητό αφής της nokia, είναι η πρώτη δοκιμή της. Θα έλεγα να μην το δοκιμάσεις, αφού όπως λές κρατάς τα κινητά χρόνια. Αν θές να δώσεις τόσα λεφτά πάρε καλύτερα το n79. Πράγματι το gps είναι άβολο στο τηλέφωνο. Φαντάσου να το χρειαστείς κάποια στιγμή και να αρχίσει να χτυπάει, να δέχεσαι sms κτλ, κάτι που κανείς δεν σκέφτεται αλλά τυχαίνει. Συχνά. Επίσης το sms με την οθόνη αφής είναι πρόβλημα.
nsmaker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το εχω εγω το 5800 και σας μιλαω ειλικρινα οτι ψαχνω να το ανταλλαξω με καποιο κινητο που να εχει windows mobile αλλα αμαν αυτο το μενου της nokia,τι κι αν ειναι 5th edition σιγα,βεβαια για τα λεφτα που εχει ειναι πολυ καλο αλλα εμενα δεν με ευχαριστει.Πως το επαθε και η ericsson και εβγαλε το Χ1 και ξεφυγε λιγο απο τα συνηθισμενα. Αυτα τα λεω μετα απο μεγαλη εμπειρια πανω στα κινητα σε ολες τις εταιρειες,αφου σκεφτειτε περυσι αγορασα ακομα και motorola για τον λογο οτι το λειτουργικο του κατα καποιο τροπο etrexe μια διανομη Linux.
friqules Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε καλημερα. Εχω το Νοκια Ε66 κ οσο το εχω δουλεψει μου φαινετε πολυ καλο εργαλειο. Εχει τρομερη κατασκευη κ τρομερο ντιζαιν.
motherfucker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια, να στε καλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 και τώρα ο χαλάστρας... ...το Ν79 το έχεις δει?
Ailuros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 και τώρα ο χαλάστρας... ...το Ν79 το έχεις δει? *yaaaaawn* http://www.imgtec.com/News/Release/index.asp?NewsID=444 (περίμενε το ανάλογο της NOKIA μέσα στην χρονιά... SGX530 ~10M Tris/s το τσατσαράκι ξέρεις που έχει το Atom Poulsbo;) ....και κάτι που σηματοδοτεί τα high end κινητά του 2010: http://focus.ti.com/pr/docs/preldetail.tsp?sectionId=594&prelId=sc09021 Πάμε όλοι μαζί *ouch!!!* O επιταχυντής γραφικών στο Ν95 αν θυμάμαι καλά φτάνει γύρω στα 2M Tris/s, 250MPixels/s. Το "ouch" παραπάνω να το υπολογίζεις στα 35M Tris/s, 1000MPixels/s και ακούει στον κωδικό SGX540. Bite me
asound Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι κάτοχος του κινητού και απο την μέχρι τώρα χρήση του είμαι πολύ ευχαριστημένος. Φοβερή οθόνη με άμεση ανταπόκριση στην αφή. Πρίν το πάρω διάβαζα διάφορες βλακείες απο άσχετους οτι η επειδή δεν έχει πυκνωτική τεχνολογία δεν έχει καλή οθόνη αφής. Το σερφάρισμα στο ίντερνετ το καλύτερο που έχω δει. Στην τιμή του δεν υπάρχει καλύτερο. Χαλαρά η νόκια μπορούσε να το βγάλει στα 600 ευρώ και το δίνει 350. Μην το σκέφτεστε με κλειστά τα μάτια το παίρνετε και θα μείνετε ευχαριστημένοι. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Αναφέρομαι στο 5800 πιο πάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 sorry αλλά αν έδινε το 5800 600 euro πόσο πρέπει να δώσει το Ν97? 1000?
motherfucker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλη σας μερα, Τελικα πηρα το 5800. Οπως λεει κι ο φιλος πιο πανω τουλαχιστο μεχρι τωρα οπως το βλεπω ειναι μια χαρα. Ανταποκρινεται πληρως στις προσδοκιες μου. Να ειστε καλα κι ευχαριστω για τις απαντησεις και συμβουλες
bilaouras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω παραγγε'ιλει το Ε66 και αναμένεται μεσα στην εβδομάδα.. Αυτο που θέλω να ρωτήσω ε'ίναι εαν μπορώ να "τραβήξω" τον ήχο απο το 2,5mm jack και να το μεταφέρω σε μια audio inn συσκευή για να ακούω τα mp3 που θα βάλω στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ.
Freakster Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 υπάρχει και καλώδιο 2,5 που να καταλήγει σε 3,5 jack αλλά και αντάπτορες, ότι θες θα το βρεις άνετα σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.