Προς το περιεχόμενο

επιλογή κάρτας γραφικών για καινούργιο pc

magasbambacha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι μονο για ενα αυτοκολλητο...

Ευχαριστώ πολύ..Οπότε θα πάρω την ASUS ή την PNY..που είναι στα ίδια λεφτά...οπότε όποια έρθει πρώτη στο μαγαζί.....ξέρει κανείς αν η συσκευασία μέσα περιέχει καλώδιο HDMI???

Δημοσ.

Οχι, καμια καρτα δεν ερχεται με καλωδιο HDMI εκτος απο κατι νεες υλοποιησεις της Powercolor.

Οπως και να εχει στο μελλον θα υπαρχουν αλλες καρτες οποτε για μενα και γενικα για οποιον αλλαζει καθε 3μηνο οποιαδηποτε τωρα ( 285/295 ) ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

καλα δεν το καταλαβαινω αυτο με τις τιμες .εγω πριν κανα 2 εβδομαδες την πηρα την EVGA 520 ευρω μετα εξαντληθηκε και τωρα πηγε στα 550.στην τιμη δηλαδη που ειχε αρχικα η PNY .επιτηδες μαλλον το κανουν και γελανε πισω απο την πλατη μας.να ρωτησω και εγω κατι .sli με ΕVGA 295 και με ΑSUS 295 γινεται ή θα εχει προβλημα ?

Δημοσ.
καλα δεν το καταλαβαινω αυτο με τις τιμες .εγω πριν κανα 2 εβδομαδες την πηρα την EVGA 520 ευρω μετα εξαντληθηκε και τωρα πηγε στα 550.στην τιμη δηλαδη που ειχε αρχικα η PNY .επιτηδες μαλλον το κανουν και γελανε πισω απο την πλατη μας.να ρωτησω και εγω κατι .sli με ΕVGA 295 και με ΑSUS 295 γινεται ή θα εχει προβλημα ?

Να σε ρωτήσω κάτι?Είχες κανένα πρόβλημα με την gtx 295 γενικότερα(drivers κτλ)???Εχω vista ultimate sp1 64bit κ φοβάμαι για πιθανό προβλημα με τους drivers...αναγνωρίζει κ τα 2 gpu???Σε games πάει τόσο καλά ώστε να αξίζει τα 500 ευρώ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...