giokspy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Eχω ενα laptop Acer 5633 με καρτα γραφικων Intel® Graphics Media Accelerator 950 και τωρα τελευταια βγαζει συνεχως κατι μαυρες η χρωματιστες γραμμες η οθονη και κολλαει. μετα δεν ανοιγει, δεν δειχνει τιποτα και πρεπει να κανω 5-6 φορες boot για να δειξει το λογοτυπο της acer και να αρχισει να φορτωνει τα windows. εχω 2 λειτουργικα vista k XP και το κανει και στα 2.αρα δεν πρεπει να ειναι θεμα software.πως θα ελεγξω αν τα ποαιξε η καρτα γραφικών? σε αυτη τη περιπτωση πεταω το laptop και ψαχνω για καινουριο????
caution Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι όπως το περιγράφεις κάρτα γραφικών θα έλεγα και εγώ. Μήπως υπερθερμαίνεται και θέλει κανένα ξεσκόνισμα; Μήπως το δουλεύεις στο κρεβάτι ( ) και έτσι του κλείνεις τους εξαερισμούς;
giokspy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 μολις το καθαρισα πολυ καλα και συνεχιζει τα ιδια.δδεν το δουλευω στο κρεβατι. εβαλα και δοκιμαστικα τις παλιες ram μηπως και το προβλημα ηταν εκει. αν εχει προβλημα η καρτα γραφικων αλλαζει???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Οχι δυστυχως ειναι onboard και δεν αλλαξει. Και για αλλαγη μητρικη θα σου παει ο κουκος αηδονι!! ΑΝ κουνησεις την οθονη δε βελτιωνεται/χειροτερευει κατι ε? Μαλλον vga ειναι δυστυχως...
giokspy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν αλλαζει κατι αν κουνησω την οθονη.αλλαξα τις ram και για την ωρα δουλευει καλα, αν συνεχισει δηλαδη πρεπει να ψαχνω για καινουριο laptop?
mohic4n Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει μια περιπτωση να βρεις απο ebay αλλη μητρικη και να την αλλαξεις. Ετσι θα γλυτωσεις καποια χρηματα απο το να το πεταξεις και να παρεις καινουργιο. Καλα, εννοειται πως αν πας για καινουργια μητρικη απο την εταιρεια θα σου ρθει ο κουκος αηδονι, οπως ειπε και ο φιλτατος απο πανω... ΕΑΝ εχεις ακομη εγγυηση δεν το συζηταμε, πακετο πισω για αλλαγη.
giokspy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Eχει ληξει η εγγυηση εδω και ενα χρονο, Απο χθες που του εβαλα τις παλιες ram δουλευει χωρις προβλημα. ελπιζω να ειχαν χαλασει οι ram. πως θα βρω το μοντελο της μητρικης να το ψαξω στο ebay???
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Kατέβασε και τρέξε το CPU-Z που σε ενημερώνει για όλο το hardware στο pc σου...
giokspy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Kατέβασε και τρέξε το CPU-Z που σε ενημερώνει για όλο το hardware στο pc σου... στο motherboarb ειναι το chipset η το southbridge?? το intel i945GM chipset δεν ειναι ο τυπος της καρτας γραφικων? τι σχεση εχει η μητρικη με τη καρτα γραφικων??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει να τη γλυτωσες φτηνα, να ειναι οι ραμ. (μα καλα δεν ειπες οτι και με τις παλιες το εκανε?) Οσο για τις αλλες ερωτησεις, μαλλον εχεις μπερδεψει κατι.. δε καταλαβα χριστο
giokspy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 το προβλημα το ειχε παρουσιασει με τις ram που του ειχα βαλει περσυ. (Corsair 2x1Gb 667ΜΗz) για κανα χρονο δεν παρουσιασε προβλημα. τωρα εβαλα αυτες που ειχε οταν τον αγορασα (2χ512, το CPU-Z μου τις βγαζει 266MHz). Απο χθες δεν εχω κλεισει καθολου το laptop και δεν δειχνει κανενα προβλημα. λογω της χαμηλης συχνοτητας???? ποιος ξερει. Το FSB του επεξεργαστη ειναι 667 MHz.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Βαλε μια μια τις "καινουριες", και δες αν στο κανει με καποια απο αυτες μονο ή και με τις 2. Μαλλον καποια τα επαιξε. Κανε και Memtest (bootable cd version, οχι windows). ή εναλλακτικα κανε το memory test του OCCT 3 (στην ενοτητα CPU οχι VGA memtest).
atpapadi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν εχω ευχάριστη άποψη αλλά μάλλον είναι οθόνη. Έχει επαναληφθεί σε ACER laptop. Δοκίμασε να βρείς μια γωνία κουνώντας την απαλά στην οποία να μην εμφανίζονται οι γραμμές που λές. Άλλα φαινόμενα που παρατηρούνται απο την συγκεκριμένη βλάβη είναι να εμφανίζει το λευκό ώς γαλάζιο, να σβήνει τελείως. Ψάξτο δοκιμάζοντας. Αν σταματήσουν έστω και για μία στιγμη να εμφανίζονται οι ενοχλητικές γραμμές κάνωντας αυτό που σου λέω τότε είναι 100% βλάβη στην οθόνη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τον ρωτησα ηδη και ειπε οτι αν κουνησει την οθονη δεν αλλαζει κατι.
atpapadi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το παρατήρησα... έμεινα με το αμάξι σήμερα και είμαι τελείως αλλού. Το είχε πάθει ενα φιλαράκι μου αυτό και το service έκανε την αλλαγή άμεσα. Καλή τύχη πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.