Προς το περιεχόμενο

hol ή conn-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και παλι δε συμφερει μεχρι να δουμε τις νεες τιμες που θα ανακοινωσει ο οτε τον Απριλη.Αν μεινουν οι ιδιες δε συμφερει γιατι οι εναλλακτικοι(κυριως forthnet,tellas) οπως ειπα κ πιο πανω τηλεφωνο κ 24αρα με 23ευρω το μηνα...

Και βασικα λαθως το θετεις...Ο Οτε πρεπει να κινηθει αναλογως οχι οι εναλλακτικοι...γτ με τις τιμες που εχει...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα σαφώς,από άποψη τιμών ποτέ δεν σύμφερε ο ΟΤΕ κι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ούτε απ'τον Απρίλη και μετά θα συμφέρει.Όταν λέω ότι αναλόγως θα κινηθούν κι οι υπόλοιπες εταιρίες εννοώ ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσουν κι αυτές τη σύνδεση του 1mbps,πιθανότατα κι αυτή των 4mbps.Η τιμολογιακή τους πολιτική εννοείται ότι είναι πολύ καλύτερη απ'του ΟΤΕ,αλλά επειδή μιλάμε για Ελλάδα κι επειδή στην πράξη οι "άλλοι" εξαρτώνται απ'τον ΟΤΕ κι όχι ο ΟΤΕ απ'τους "άλλους",αποκλείεται να προσαρμόσει ο ΟΤΕ τις τιμές του στα επίπεδα των τιμών των "άλλων".Μιλάω για το τι γίνεται στην πράξη,θεωρητικά συμφωνώ μαζί σου.

By the way,κι εγώ ήθελα να πάω στη HOL,σε επιδοτούμενο πρόγραμμά της μάλιστα(στην πόλη που μένω το δικαιούμαι εξάλλου),γιατί ο ΟΤΕ με αρμέγει κανονικά,αλλά εκείνη η 12μηνη δέσμευση της HOL με σκοτώνει...Αν είχαν 6μηνη οι άλλες εταιρίες,είχα φύγει αύριο κιόλας απ'τον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Όσο υπάρχει το πάγιο των περίπου €15, ο ΟΤΕ δεν θα συμφέρει οικονομικά. Και πιστέψτε με το πάγιο είναι από δύσκολο έως αδύνατο να καταργηθεί.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
και γω me conn-x 1 mbps ειμαι ευχαριστημενος..(σχεδον)κατεβαζει με οσοι ταχυτητα επιτρεπει το 1 mbps και ειναι μια χαρα φαντασου 2, 4 ή και 8 mpbs πως θα ειναι:-D

24 mbps δεν εμπιστευομαι διοτι λενε οτι ειναι εως και σου φτανει και 4 mbps...το χρωσταγα...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΑΖΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ...και για 5 ευρω που ειναι διαφορα το 24 mbps πληρωσε τα και θα κερδισεις σιγουρα στην ΟΤΕ..5 τηλεφωνα εχω παρει αυτα τα 1.5 χρονια και αυτα επειδη αναβαθμιζαν ταχυτητας και επειδη φτιαχναν το δικτυο σε πιο γρηγορες ταχυτητες και μας ειπαν ΑΚΡΙΒΗΣ ωρα που θα ξαναλειτουργησει το δικτυο ...και το ηλεφωνο μια χαρα δωρεαν σε σχεδον ολες τις εταιριες..

Υ.Γ το κακο ειναι οτι εχει παγιο...εγω γι αυτα που σας ειπα conn-x talk πληρωνω 110 ευρω και αυτοι ειχαν πει οτι θα πληρωνω 95 και επεσε η τιμη 90 ερω...αλλα δεν με ενδιαφερει κανω την δουλεια μου μια χαρα...απλως θα αναβαθμισω...:whistle:

Χωρις talk είναι μια χαρά τα πράματα όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...