Προς το περιεχόμενο

hol ή conn-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι και να λεμε, ειναι τι θα σου κατσει. Παιζουν πολλα ρολο για μια συνδεση. Δεν ειναι μονο η εταιρια. Ειναι καλωδια, αποσταση απο κεντρο κτλ κτλ. Εγω με forthnet απο κεντρο ηλιουπολης πιανω 9-10kbps χωρις προβλημα (χωρις προβλημα απο τοτε που πεταξα το usrobotics που μου δωσανε) Αυτο δε σημαινει οτι ειναι τέλεια εταιρια αφου σε αλλες περιοχες και διαφορετικες εγκαταστασεις υπαρχουν προβληματα. Πιστευω πως σε καθε περιοχη τα προβληματα ειναι πανω κατω τα ιδια για ολους μιας και ειναι το ιδιο dslam. Μετα ερχεται η υποστηριξη που ειναι πολυ βασικη και αυτη πρεπει να κοιταμε.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακριβως! Εγω σε κανεναν παροχο δεν βρηκα ποτε υποστηριξη...ουτε στο τηλ καλα καλα δεν απαντανε... Ουστ!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Και ας μην πουμε για FAX που εν καιρω στελνεις ποτε για αποδειξη λογαριασμου ποτε για κατι αλλο και σου λενε δεν στειλατε το χασαμε δεν το βρισκουμε και ολα αυτα αφου πιασεις πρωτα γραμμη στο κεντρο τους...χαχα

Δημοσ.

Εγώ πάλι βρήκα, η HOL δουλεύει μια χαρά με κάργα τα 6mbit και στο τηλέφωνο δεν έχω πρόβλημα. Δεν σου το λέω για να τρέξεις να βάλεις HOL, σου το λέω για να δεις ότι είνα απλά πως θα σου κάτσει. Εμένα μου έκατσε καλά 1 χρόνο τώρα - να χτυπήσω ξύλο.

ένα πρόβλημα που είχα το καλοκαίρι με πρήξανε μέχρι να έρθουν να το δουν, γιατί δεν συνηθίζουν να στέλνουν τεχνικούς δυστυχώς, αλλά τελικά δεν έφταιγα ούτε εγώ ούτε αυτοί γιατί κάποιος πανηλίθιος τεχνικός είχε συνδέσει άλλον στην οικοδομή και μετην ευκαιρία τρ'αβηξε και τα δικά μου καλώδια.

Δημοσ.

εγώ έχω connx στα 24 mb με λογαριασμό prenium rapidshare κατεβάζω με 2,4 mb/sec σε τορεντ έχω κατεβάσει και με 1,2 mb/sec προς θεού δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά τον οτέ δεν τον αλλάζω!Η 8άρα επειδή είχα είναι πραγματική 8άρα αν έισαι φοιτητής έχει πολύ φτηνά και φυσικά αξίζει!

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδία,Εχω μια απορεια και νομιζω οτι ειμαι στο καταληλο φορουμ για να ρωτησω.

Εχω μια συνδεση Conn-x 1Mbps δεν ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την ταχυτητα γιατι ειναι 2λαπτοπ στο σπιτι και καταιβαζουν και τα 2 συχνα...

Με πηραν τηλεφωνο απο την HOL και με ενημερωσαν οτι μπορω να βαλω 24αρα χρς παγιο ΟΤΕ και με καποιες ωρες δωρεαν ομιλια...Να το κανω τι λετε ρε παιδες???

(Ρωτησα και μου ειπαν οτι η γραμμη μου κλειδωνει στα 14-16Mbps)

Αξιζει???

Στην Conn-x πληρωνω ~20Ε με 1Mbps

Στην HOL μου ειπαν ~25Ε εως 24Mbps

Ευχαριστω για τον χρονο σας....

Φιλε απατεωνια ειναι μην τους πιστευεις...Θα σου δωσουν 6Mbps κ μετα θα σου βρισκουν δικαιολογιες γτ κλειδωνεις στα 6mbps Και καλα...κ αυτο δεν το βγαζω απο το μυαλο μου...Η HOL το προγραμμα double play lite (23,90ευρω)π εχει λιγες ωρες (200λεπτα) δωρεαν χρονο ομιλιας,στο ιντερνετ σου δινει 6Mbps κ οχι 24(οπως δινουν forthnet,tellas στα απλα προγραμματα)...παρε link για να δεις οτι δεν λεω ψεματα...

http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=37&itmID=101&la=1

Η hol στο μοναδικο προγραμμα που δινει 24mbps ειναι στο κλασσικο double play π εχει απεριοριστες κλησεις κ εχει 40ευρω το μηνα...

Προσοχη λοιπον στις απατες...

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν θες αξιοπιστία τότε μένεις εκεί που είσαι με κάποια ψιλοαναβάθμιση. Αν όμως θες οικονομία τότε πας HOL μέ κάποιο ρίσκο φυσικά. Προσωπικά τα' χω δει όλα. Αρχικά έβαλα forthnet και σερνόοοοοομουνα. Οχι 24 mbs δεν είχα, ούτε καν επίπεδα dial up. Την διέκοψα στο δίμηνο γιατί βαρέθηκα να τους στέλνω mail.

Μετά έβαλα HOL double play στα 6 mbs και βρήκα την υγειά μου εδώ και 14 μήνες τώρα (φτού μην το ματιάσω!). Βασικά δεν άξιζε να βάλω και παραπάνω γιατί η γραμμή μου σύμφωνα με τις θεωρητικές μετρήσεις πιάνει μέχρι 8 mbs, αλλά και παραπάνω να έπιανε (όπως σου λένε αυτοί) πάλι για κάποιο μαγικό λόγο (:mad:) με λιγότερο θα κατέβαζα. Εσύ διαλέγεις! Οτι κι αν κάνεις καλή τύχη!

Δημοσ.

+1 για xetasa...

έκανα αναβάθμιση στο καινούριο HOL DP Lite από το παλιό γιατί δεν με αφορά και τόσο το τηλέφωνο και τα λεπτά που δίνει για κλήσεις με 23,90 μου είναι υπεραρκετά και με συμφέρει. Μπορεί θεωρητικά να μου έδιναν παραπάνω σε άλλη εταιρία, αλλά ό,τι λειτουργεί, δεν το αλλάζω εύκολα. Το Conn-x απλούστατα θα με έγδερνε για τα ίδια, αλλά είναι θέμα ρίσκου. Μπορεί να σου κάτσει, μπορεί και όχι. Βέβαια, μην νομίζετε ότι και το conn-x δεν έχει βγάλει κάποια προβλήματα κατά καιρούς, και μην ξεχνάτε ότι οι διαφημίσεις τύπου "το adsl που δεν χρειαζεται φτιαξιμο" είναι το μόνο χαρτί του ΟΤΕ

(μαζί με το κλείσιμο κυκλωμάτων...)

αφού δεν μπορεί λόγω ΕΕΤΤ να κατεβάσει τιμές.

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ τι η ΕΤΤΕ κανει εδω περα...να μειωσουν και οι αλλοι τις τιμες...αντιθετα η ΟΤΕ εχει πιο ακριβες τιμες και ενοικιαζει στους αλλους καλωδια καιδορυφορο και δεν ξερω τι αλλο..οι αλλες εταιριες να βαλουν δικα τους καλωδια και δορυφορους για να μειωσουν και αυτοι τις τιμες...η οτε γιατι να μην μειωσει τις τιμες του???ποιος ο λογος..οτι θελει κανει..να κλεισουν οι αλλες εταιριες

...αν δεν μπορουν να ανταπελξελθουν ..οι αλλες εταιρειες γιατι εχουν πιο οικονομικα πακετα???οχι πως ειναι και αυτα που λενε...

το κακο ειναι αν κλεισουν θα ανεβασουν τις τιμες(η ΟΤΕ):fear:

Δημοσ.
Οπως το ειπες...Εγω εχω conn-x σχεδον 2,5 χρονια και δεν εχω κανενα παραπανω...Τωρα εχω 8mpbs και ειχα ξεκινησει με 768....

ΕΓΩ φιλε εχω conn-x 3,5 χρονια και μονο πληρωνω. Τωρα εχω 1mbps με το προγραμμα conn-x talk και ερχετε το τηλεφωνω 135+ το διμηνο. Πειτε μου εσεις τωρα τι αναβαθμηση να κανω στο ιντερνετ? Οποτε πηγα και εγω και εκανα αιτηση στι ΗΟΛ. Το double play με τα 40€ και βλεπουμε. Τα 135 ευρο του ΠΟΤΕ δεν προκειτε να τα φτασω ποτε αλλα και η ταχυτητα θα ειναι σιγουρα σταθερα πανω απο 6.

Δημοσ.

Παιδια λαθος εκανα η ταχυτητα του internet ειναι 6Mbps εκανα την αιτηση πλεον θα σας πω οταν μου ενεργοποιηθει,σας ευχαριστω πολυ παντως ολους....

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω εχω Conn-x 2Mbps και σκεφτομαι να κανω καμια αναβαθμιση γιατι ειναι πολυ αργο το ιντερετ.Το προβλημα ειναι πως ειναι πολυ ακριβο και δεν συμφερει(85€/το διμηνο).Τι θα μου προτεινατε εσεις, να μεινω Conn-x αλλα να πληρωνω τα μαλλιοκερατα μου ή να βαλω αλλο παροχο?( Μενω στα Βορεια προαστια,Αττικης)

Δημοσ.

Εαν εχεις την δυνατοτητα να πας σε ενα παροχο εγω θα σου προτινα πας.Σε περιπτωση π δεν σε ενδιαφερουν οι απεριοριστες κλησεις μπορεις να βαλεις καποιο πακετο με χρονοχρεωση.Οποτε θα πληρωνεις για τηλεφωνο+dsl 24αρα 23-24 ευρω το μηνα...Εγω θα εβαζα στη θεση σου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...