Προς το περιεχόμενο

hol ή conn-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,Εχω μια απορεια και νομιζω οτι ειμαι στο καταληλο φορουμ για να ρωτησω.

Εχω μια συνδεση Conn-x 1Mbps δεν ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την ταχυτητα γιατι ειναι 2λαπτοπ στο σπιτι και καταιβαζουν και τα 2 συχνα...

Με πηραν τηλεφωνο απο την HOL και με ενημερωσαν οτι μπορω να βαλω 24αρα χρς παγιο ΟΤΕ και με καποιες ωρες δωρεαν ομιλια...Να το κανω τι λετε ρε παιδες???

(Ρωτησα και μου ειπαν οτι η γραμμη μου κλειδωνει στα 14-16Mbps)

Αξιζει???

Στην Conn-x πληρωνω ~20Ε με 1Mbps

Στην HOL μου ειπαν ~25Ε εως 24Mbps

Ευχαριστω για τον χρονο σας....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

από HOL στο είπαν ?

γιατί δεν μπορούν να το ξέρουν αυτό αν δε είσαι συνδεμένος πάνω τους

εκτός αν τους δώσεις εσύ τίποτα snr και attenuation από το router σου και κάνουν κανένα ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ υπολογισμό στο περίπου

τέλος πάντων!

άποψή μου είναι να κάνεις αναβάθμιση το conn-x

αν αλλάξεις πάροχο θα μείνεις και αρκετό καιρό χωρίς Internet μέχρι να γίνει διακοπή και ξανά ενεργοποίηση

Δημοσ.

Στο Αιγάλεω με φοιτητικό της HOL ειχε βαρεθει η κοπελα μου να παιρνει τηλεφωνα γιατι δεν ειχε internet. Ηταν με 6αρα συνδεση. Μια εφταιγε η χολ, μια το "διοδος" με τις αλλαγες της καρτελας στο συστημα, μια το μοντεμ :P. Οτι να 'ναι....εδω και κανα 2 μηνο εχει στρωσει.

Δημοσ.

Εχω κανει κ εγω αιτηση για ΗΟΛ. Μαπα το καρπουζι δλδ? Ειχα conex και μου εσπαγε τα νευρα με το 1Mbps και το πληρωνεις και χρυσο.

Δημοσ.
από HOL στο είπαν ?

γιατί δεν μπορούν να το ξέρουν αυτό αν δε είσαι συνδεμένος πάνω τους

εκτός αν τους δώσεις εσύ τίποτα snr και attenuation από το router σου και κάνουν κανένα ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ υπολογισμό στο περίπου

τέλος πάντων!

άποψή μου είναι να κάνεις αναβάθμιση το conn-x

αν αλλάξεις πάροχο θα μείνεις και αρκετό καιρό χωρίς Internet μέχρι να γίνει διακοπή και ξανά ενεργοποίηση

αυτοι που σε παιρνουν τηλεφωνο απο τη HOL και ολες τις υπολοιπες (δεν βγαζω εξω τον ΟΤΕ), να εισαι σιγουρος οτι εχουν τοση σχεση με τις τηλεπικοινωνιες οση εγω με τα μπαλετα μπολσόι. Μπροστα τους σε χαρτι το χουν και το διαβαζουν, μιας και στην περιπτωση αστικου κεντρου ποσο μακρια να εισαι απο DSLAM ωστε να κλειδωσεις σε λιγοτερο απο 12. Θα κλειδωσεις στα 18 και θα λες "α τους γατους ζωγραφισανε παλι"

Δημοσ.

Μήπως είναι καλύτερα πλέον ο ΟΤΕ; Οι εταιρίες Τηλεφωνίας έχουν αρχίσει να κλείνουν η μία μετά την άλλη.. Βέβαια, η HOL είναι παλιά καραβάνα στο internet, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Όσο για την μέτρηση της γραμμής, είναι σίγουρα υποθετικό το νούμερο.

Δημοσ.
Μήπως είναι καλύτερα πλέον ο ΟΤΕ; Οι εταιρίες Τηλεφωνίας έχουν αρχίσει να κλείνουν η μία μετά την άλλη.. Βέβαια, η HOL είναι παλιά καραβάνα στο internet, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Όσο για την μέτρηση της γραμμής, είναι σίγουρα υποθετικό το νούμερο.

Οπως το ειπες...Εγω εχω conn-x σχεδον 2,5 χρονια και δεν εχω κανενα παραπανω...Τωρα εχω 8mpbs και ειχα ξεκινησει με 768....

Δημοσ.

και γω me conn-x 1 mbps ειμαι ευχαριστημενος..(σχεδον)κατεβαζει με οσοι ταχυτητα επιτρεπει το 1 mbps και ειναι μια χαρα φαντασου 2, 4 ή και 8 mpbs πως θα ειναι:-D

24 mbps δεν εμπιστευομαι διοτι λενε οτι ειναι εως και σου φτανει και 4 mbps...το χρωσταγα...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΑΖΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ...και για 5 ευρω που ειναι διαφορα το 24 mbps πληρωσε τα και θα κερδισεις σιγουρα στην ΟΤΕ..5 τηλεφωνα εχω παρει αυτα τα 1.5 χρονια και αυτα επειδη αναβαθμιζαν ταχυτητας και επειδη φτιαχναν το δικτυο σε πιο γρηγορες ταχυτητες και μας ειπαν ΑΚΡΙΒΗΣ ωρα που θα ξαναλειτουργησει το δικτυο ...και το ηλεφωνο μια χαρα δωρεαν σε σχεδον ολες τις εταιριες..

Υ.Γ το κακο ειναι οτι εχει παγιο...εγω γι αυτα που σας ειπα conn-x talk πληρωνω 110 ευρω και αυτοι ειχαν πει οτι θα πληρωνω 95 και επεσε η τιμη 90 ερω...αλλα δεν με ενδιαφερει κανω την δουλεια μου μια χαρα...απλως θα αναβαθμισω...:whistle:

Δημοσ.

το χρυσοπληρώνεις αλλά δουλεύει

και δουλεύει στα όσα γράφουν τα χαρτιά..

όχι 24 και ότι πιάσεις έπιασες και αν κουμπώσεις στα 16 κατεβάζεις σα να είχες 2

για τα σημερινά δεδομένα 8mbps από ΟΤΕ είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί κατά τη γνώμη μου

με ΟΤΕ καλύτερα που λέει και η διαφήμιση! :-)

Δημοσ.
το χρυσοπληρώνεις αλλά δουλεύει

και δουλεύει στα όσα γράφουν τα χαρτιά..

όχι 24 και ότι πιάσεις έπιασες και αν κουμπώσεις στα 16 κατεβάζεις σα να είχες 2

με ΟΤΕ καλύτερα που λέει και η διαφήμιση! :-)

εχεις και δεν εχεις δικιο, το internet δεν ειναι κιλα μηλα :P

Δημοσ.

Conn-x 4Mbit καντο κι εγω ετσι το εκανα γιατι ειμαι μακρυα απο DSLAM και δεν πιανει παραπανω. Αλλα οταν λεμε 4 πιανει 4 οχι σαν τους παροχους που ολη τη μερα σερνονται και καλα 24αρα και ουτε 1Mbit δεν πιανουν...

Ενταξει ειναι λιγο ακριβο αλλα ειναι εγγυηση! Στουε παροχους για να βρεις ακρη και μονο απο το τηλεφωνο οχι να καλεσεις τεχνικο σου παιρνει μερες χαχαχα.

Εχω περασει παρα πολλα modems αφου ειναι η δουλεια μου και τα βλεπω τα χαλια τους.

Ειναι σαν να εχεις ενα 1000αρι switch 8 port και να κουμπωνεις πανω του 108 ατομα για λογους κοστους... Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να φτασουν τον εξοπλισμο του ΟΤΕ ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα. Και ασ πουμε οτι καποια στιγμη πιανει και καλη ταχυτητα ωραια ? τα τηλεφωνα που σταματανε να λειτουργουν στα καλα καθουμενα που το βαζεις ? Το παγειο που πληρωνουμε στον ΟΤΕ εινα το service και η αμεση εξυπηρετηση που εχουν γιατι οπως και να το κανεις δεν συγκρινεται με τους παροχους που στο τελος δεν απαντανε και καθολου...:mad:

Δημοσ.

1)αν υπολογισεις οτι ενας φιλος μου και απο περιοδικα ..εχω διαβασει για την on telecome (απο τις πιο καλες εταιριες) για να συνδεθεις περιμενε 3 μηνες<-καλα ακουσατε και πληρωνε....35 ευρω τοτε ή παραπανω δεν θυμαμαι τον μηνα...και βαλεις και διακοπες της συνδεσεις ...επι 5 μερες την μια και 10 μερες την αλλη....την μειωση 2)της ταχυτητας απο 24 μβ σε 2μβ (forthnet)σε περιπτωση που δεν ποιανει σημα η εχει προβλημα η συνδεση.,..

οτε 2 μb 19.50 ευρω

forthnet 24 mb σε 2mb ote διοτι δεν ποιανει συνδεση 24.50 ευρω (νομιζω )και με προνομιακες τιμες σε τηλεφωνο(ΟΧΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ) παλι κερδιζεις..

3)μετα hol αν διαβασης προηγουμενη σελιδα αλλοι περιμενουν τοσο καιρο να τους μπει το ιντερνετ και ο αλλος παιρνει συνεχεια τηλεφωνο..και αν δεν εχεις απεριοριστες και εχεις μονο ιντερνετ και extra τηελφωνο σου ερχεται το 100 ευρω μονο για τηλ...διοτι κανουν 100 ωρες να σου μιλισουνε...

4)vivodi...νομιζω εκλεισε αλλα τωρα ξαναανοιξε με μονο 10.000. συνδεσεις εχει..ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΑΙ????

5)tellas εμεις πληρωναμε και χωρις ιντερνετ ιδια τιμη..σαν να σου λενε βαλε ιντερνετ και κομπιουτερ..αλλα καπως εχω ακουσει καλα λογια...τωρα poy mphke και στην wind ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ΅ΤΙ ΠΑ..ρια θα κανουν...

τι αλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...