grnrg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 miniUSB... ηθελε πολυ μυαλο ετσι...??? anyway... καλιο αργα παρα ποτε... οχι οτι ποτε με ενδιεφερε λογω htc εδω και 4μιση χρονια...
michael92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 USB-mini... Τον χειρότερο τύπο βύσματος διάλεξαν. Δεν θα το 'λεγα, εγώ το βρίσκω πολύ χρήσιμο... οποιος δινει χρηματα αυτες τις μερες για κινητα καλα να παθει ειναι η ταπεινη μου γνωμη Συμφωνώ, εγώ θα κρατήσω το δικό μου όσο πάει, εξάλλου μόνο μηνύματα στέλνω άντε να ακούω και κάνα MP3, προτιμώ να τα σκάω σε διάφορες άλλες συσκευές παρά σε κινητά... δεν θα το έλεγα θα πάρω το ομνια (16γ)με 400 ευρώ απο την wind χωρις κάποιο συμβόλεο To οποίο σε 10 μήνες θα είναι obsolete και θα πάρεις άλλο κινητό... Πολύ αμφιβάλλω να δίνει η USB ρεύμα 500mA....Tουλάχιστον στα κινητά sony ericson ή στα ipod.Γιατί στον φορτιστή του SΕ που λέει 450 mA φορτίζει σε μία ώρα ενώ στη usb πας μια βόλτα αμερική,ξαναγυρνάς και ακόμα φορτίζει... Εμένα πάντως όλες οι συσκευές μου φορτίζουν με θύρα Mini USB και ειδικά όταν συνδέονται στην πρίζα (Φορτιστής Motorola) φορτρίζουν όπως τα άλλα κινητά. Ο μόνος λόγος που πήρα Motorola είναι για να φορτίζω κινητό, ψηφιακή και MP4 σε μια συσκευή... ΠΟΣΕΣ φορές μπλέκουμε με φορτιστές των κινητών ή φορητών συσκευών μας που πλέον στην μεγάλη πλειοψηφία τους συνδέονται στο Διαδίκτυο; Αυτη την φορά η κατάσταση θα αλλάξει καθώς το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις και επιτέλους ενοποιημένα πρότυπα μεταξύ των κατασκευατών παγκοσμίως. Φυσικά το επόμενο βήμα θα είναι οι συσκευές να φορτίζονται...ασύρματα στα πρότυπα του Wireless Usb και αν μη τι άλλο μας αρέσει η ιδέα... Παιδάκι μου μάθε να γράφεις επιτέλους. Έτσι όπως τα γράφεις όλοι θα σε κοροϊδεύουν γιατί χρησιμοποιείς μια διάλεκτο ανάμεσα σε καθαρεύουσα, δημοτική και Κογκολέζικα Όσο για την σύνταξη σου, ουδέν σχόλιον
nickarmy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν αλλάζω κινητα ή υπολιγηστες όπως τιςγραβάτες (ΣΤΗΝ περιπτωσή μου μπλουζάκια) για μενα ειναι ευκερια για αυτα που προσφερει με αυτη την τιμή επίσης μετα απο 1 μηνα το πολύ θα βγει κατι νέο άρα θα πάρω κατι που θα καλύπτει τις αναγκες μου επαόρηστον ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** θα γράφει οπως θέλει που ξερεις τα καπριτσατου
pournaras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Παιδάκι μου μάθε να γράφεις επιτέλους. Έτσι όπως τα γράφεις όλοι θα σε κοροϊδεύουν γιατί χρησιμοποιείς μια διάλεκτο ανάμεσα σε καθαρεύουσα, δημοτική και Κογκολέζικα Όσο για την σύνταξη σου, ουδέν σχόλιον θα γράφει οπως θέλει που ξερεις τα καπριτσατου Bot ειναι, εχει σταθερο τροπο γραφης...
ser_x Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει από την μια <<οικολογικά>> είναι σωστό εξυπηρετικό εάν χρειάζεσαι έκτακτος φόρτιση μπορεί να δανειστής από οποιαδήποτε (εάν παραμείνουν οι τάσεις ίδιες ) αλλά και μείωση κόστους αφού θα υπάρχουν με το κιλό (για τις εταιρείες ) Χώρια που σε λίγο στις συσκευασίες δεν θα υπάρχουν αφού έχεις το παλιό Άντε και καλά κέρδη
furious99 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Τελικα το micro-USB οχι το mini θα ειναι η επιλογη των εταιρειων για κοινο φορτιστη, και το 2012 : http://www.engadget.com/2009/02/17/gsm-association-sets-2012-target-date-for-universal-cellphone-ch/ Τοτε βεβαια μπορει να φορτιζουμε μικτη μπαταρια λιθιου + μεθανολης ή ζαχαρης (και κοκα κολα !!! κανει - οχι δεν κανω πλακα υπαρχει τετοια Sony prototype) http://www.engadget.com/2009/02/25/sony-shows-off-its-latest-fuel-cells-and-cola-powered-batteries/
Kostas_xolargos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλο αυτο....Το κατα ποσο θα γινει και ποτε ειναι ενα αλλο θεμα. συμφωνω πολυ καλο θα ναι αυτο.
nukem111 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μακαρι να γινει συντομα... Πολυ εξυπηρετικο μου ακουγεται!
panzapart Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Ας κοιτάξουν να βγάλουν κανέναν ασύρματο φορτιστή για όλα τα κινητά του στυλ μια επιφάνεια, όπου θα αφήνεις επάνω το κινητο και αυτό θα φορτίζεται απο μόνο του!
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Επιτέλους δεν πάει άλλο με τους 800 000 φορτιστές.
MixalisX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ας κοιτάξουν να βγάλουν κανέναν ασύρματο φορτιστή για όλα τα κινητά του στυλ μια επιφάνεια, όπου θα αφήνεις επάνω το κινητο και αυτό θα φορτίζεται απο μόνο του! H τεχνολογία υπάρχει, δεν είναι επιστημονική φαντασία. Δυστηχώς προς όφελος των κατασκευαστών μάλον μπήκε και αυτή η πατέντα στο συρτάρι....
aggelik Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Είχα πάρει έναν με αντάπτορες βέβαια http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=18_136&products_id=1054 Βέβαια τους μισούς αντάπτορες τους έχω χάσει :mad: Αρα καλά θα κάνουν να διευκολύνουν λίγο το χαμό με τα πλαστικά, καλώδια, πριζες κτλ κτλ
Jason 93 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πραγματικα καιρος ηταν με τους φορτιστες. Το πραγμα μπερδευεται και οταν αλλαζουν μοντελα φορτιστων οι εταιριες. πχ.Nokia
michael92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Βασικά να ισχύσει για όλες τις ψηφιακές συσκευές να υπάρχουν μόνο τα πρώτυπα DC και Mini USB για την τροφοδοσία τους. Επίσης να υπάρχει δυνατότητα αγοράς των προϊόντων χωρίς φορτιστή με κάποια έκπτωση, δεν γίνεται να χρειάζεται να φορτιστούν όλες οι συσκεύες μας ταυτόχρονα, 1-2 φτάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα