Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τώρα που το σκέφτομαι..

Καλά θα ήταν μετά τους φορτιστές,η ομοιογένεια να ακολουθήσει και τα ίδια τα κινητά.Να έχουν όλα τις ίδιες δυνατότητες, εμφάνιση και τιμή.

Άντε γιατί μας τα έχει ζαλίσει η κάθε κυρα-κούλα με το κινητό των 400 ευρώ.

δε γίνεται αυτό. η apple έχει πατέντα στο multi-touch interface :-(

Το USB-mini δεν είναι αυτό που έχουν τα motorola; Ένα πολύ μικρό που φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Αν κάνω λάθος και είναι αυτό που έχουν οι φωτογραφικές μηχανές για παράδειγμα είναι μια χαρά. Αν και νομίζω 'ότι το βύσμα θα είναι στην μεριά του φορτιστή και όχι στο κινητό.

usb-kabel-mini=foto=canon.jpg

nokia_e51-IMG_3239.jpg

Επεξ/σία από FarCry
  • Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ολλα αυτα... αλλα ποση ωρα θα θελει για μια πληρη φορτιση? απο καποιες συσκευες που εχω θα εχει καμποσες...

• Moderators
Δημοσ.

Πολυ ωραια ειδηση!

Και η επιλογη του mini USB ειναι σωστη κατ εμε.

Τo micro USB ειναι πολυ πιο ασταθες...

Πολυ καλο θα ηταν επισης να καθιερωθει minijack 3,5mm σε ολα τα κινητα.

Εγω οταν πηρα το Samsung μου (οχι αυτο της υπογραφης, το επομενο -> Samsung F700v), δεν ειχα προσεξει καν οτι εκτος απο τη κλασικη σπαστικη θυρα ειχε και minijack!

Παιδια περα απο τη πλακα ειναι ΠΟΛΥ χρησιμο... Μεχρι και απευθειας σε στερεοφωνικα μπορεις να το συνδεσεις.

Οσο για τις ωρες φορτισης που λεει ο απο πανω, τα 2,5 βατ που δινει η USB θυρα ειναι υπερ-αρκετα για νορμαλ χρονους φορτισης.

Αλλωστε και πολλοι απο τους τωρινους μετασχηματιστες δινουν 5volt- 500mah (2,5Wh), οπως ακριβως και οι θυρες USB.

Δημοσ.

Πολύ αμφιβάλλω να δίνει η USB ρεύμα 500mA....

Tουλάχιστον στα κινητά sony ericson ή στα ipod.Γιατί στον φορτιστή του SΕ που λέει 450 mA φορτίζει σε μία ώρα ενώ στη usb πας μια βόλτα αμερική,ξαναγυρνάς και ακόμα φορτίζει...

• Moderators
Δημοσ.

Τοσο δινει φιλε μου ομως.

Τοσο λενε τα specs.

Αν δεις και τα τροφοδοτικα εχουν ακομα και στις +5VSB γραμμες (τις standby οταν δε δουλευει το τροφοδοτικο), τουλαχιστον 2,0Α (2,0/0,5= επαρκεια πληρης για 4 θυρες).

Και εδω που τα λεμε μπορουν να τα δωσουν και πρακτικα. Σιγα το ρευμα 2,5 βατ!

Για σκεψου ποσα βατ θελει για spinup ενας 2,5" εξωτερικος δισκος (ο οποιος τροφοδοτειται απο 2 USB θυρες)... ;)

Και μαλιστα με το USB 3.0 θα καθιερωθει και πιο πανω spec...

Δημοσ.

Πάνε κάτι χρόνια που σκεφτόμουν την χρήση κοινού φορτιστή miniUSB..

Μόνο για τα κινητά και τα Bluetooth μου έχω δεκάδες φορτιστές!

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται... Και φυσικά θέλουμε στανταρ και το minijack 3,5mm..

Δημοσ.
Πολύ αμφιβάλλω να δίνει η USB ρεύμα 500mA....

Tουλάχιστον στα κινητά sony ericson ή στα ipod.Γιατί στον φορτιστή του SΕ που λέει 450 mA φορτίζει σε μία ώρα ενώ στη usb πας μια βόλτα αμερική,ξαναγυρνάς και ακόμα φορτίζει...

το USB2 δίνει τόσο

A unit load is defined as 100mA in USB 2.0, and was raised to 150mA in USB 3.0. A maximum of 5 unit loads can be drawn from a port in USB 2.0, and was raised to 6 in USB 3.0.

http://en.wikipedia.org/wiki/USB

Δημοσ.

Καιρός ήταν για τον επίτροπο, γιατί η υπομονή μου έχει εξαντληθεί εδώ και αιώνες. Ας κάνει αυτός ο καλός άνθρωπος στάνταρ και το 3.5mm phones jack.

Δημοσ.
δεν θα το έλεγα θα πάρω το ομνια (16γ)με 400 ευρώ απο την wind χωρις κάποιο συμβόλεο

συγνωμη ρε nickarmy αλλα αμα ρωτας σε αλλο thread τι προγραμματα να βαλεις για να το αξιοποιησεις πιστευεις οτι δεν εδωσες πεταμενα λεφτα? :P

:devil:

Δημοσ.

ΠΟΣΕΣ φορές μπλέκουμε με φορτιστές των κινητών ή φορητών συσκευών μας που πλέον στην μεγάλη πλειοψηφία τους συνδέονται στο Διαδίκτυο; Αυτη την φορά η κατάσταση θα αλλάξει καθώς το μέλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις και επιτέλους ενοποιημένα πρότυπα μεταξύ των κατασκευατών παγκοσμίως. Φυσικά το επόμενο βήμα θα είναι οι συσκευές να φορτίζονται...ασύρματα στα πρότυπα του Wireless Usb και αν μη τι άλλο μας αρέσει η ιδέα...

Δημοσ.
...τον κολλωσόν...

δεν μπορώ να το αφήσω να πάει έτσι χωρίς τις τιμές που του αρμόζουν....

άσχετο αλλά και τα μοτορόλα σου επιτρέπουν να πας αμερική και να γυρίσεις και ακόμα να φορτίζουν. έχω 3 μοτο, 3 διαφορετικούς φορτιστές. η νόκια τα πάει λίγο καλύτερα σε αυτόν τον τομέα πάντως (κσι η siemens καλή ήταν). για άλλες εταιρείες δεν ξέρω...

• Super Moderators
Δημοσ.
ΠΟΣΕΣ φορές μπλέκουμε με φορτιστές των κινητών ή φορητών συσκευών μας που πλέον στην μεγάλη πλειοψηφία τους συνδέονται στο Διαδίκτυο;

ούτε μια φορά όμως? :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...