Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
USB-mini... Τον χειρότερο τύπο βύσματος διάλεξαν.

Μια χαρα βυσμα ειναι...

το θεμα ειναι αν εννοουν το βυσμα πανω στο φορτιστη (οποτε θελεις παλι ειδικο καλωδιο για το κινητο) ή το βυσμα του κινητου να ειναι mini-USB. Μαλλον το πρωτο...

Παντως αυτη τη στιγμη φορτιζω κινητο, mp3 player, GPS κλπ. ολα με τον ιδιο φορτιστη (εχω επιλεξει συσκευες με mini-USB βυσμα). Πολυ βολικο ιδιως σε ταξιδι...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως αυτη τη στιγμη φορτιζω κινητο, mp3 player, GPS κλπ. ολα με τον ιδιο φορτιστη (εχω επιλεξει συσκευες με mini-USB βυσμα). Πολυ βολικο ιδιως σε ταξιδι...

Κι εγώ το ίδιο...επιπλέον μιας και κάθε συσκευή είχε και από έναν (ίδιο στην ουσία) φορτιστή, έχω πλέον 1-2 στο σπίτι + έναν στη δουλειά + έναν στο αυτοκίνητο για ώρα ανάγκης + έναν για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Έχω να μείνω από μπαταρία χρόνια :)

Δημοσ.

Στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, ας παγκοσμιοποιήσουμε και τους φορτιστές...

Αχ και να ήμουν ο προμηθευτής! :-D

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι..

Καλά θα ήταν μετά τους φορτιστές,η ομοιογένεια να ακολουθήσει και τα ίδια τα κινητά.Να έχουν όλα τις ίδιες δυνατότητες, εμφάνιση και τιμή.

Άντε γιατί μας τα έχει ζαλίσει η κάθε κυρα-κούλα με το κινητό των 400 ευρώ.

Δημοσ.

Μη χαίρεστε πολύ παιδες, 2 πράγματα θα γίνουν

1.) Μεταφορά του κέρδους απο την πώληση εκάστοτε φορτηστών απευθίας στις συσκευές.

2.) Δημιουργία ανασφάλειας ώς προς την ποιότητα φόρτησης 3των κατασκευαστών. Με αποτέλλεσμα να έχουμε φαινόμενα του στυλ '' έδωσα 300 κατοστάρικα για το κινητό σιγά μην πάρω κανέναν φτινιάρικό κινέζικό για να το φορτίσω''.

Φυσικά αυτά τα φαινόμενα θα αποτελλέσουν μεταβατικό στάδιο όπου στο τέλος όλα έρθουν ώς κέρδος προς τον καταναλωτή. Αλλά περιμένετε 1-2 χρόνια μετά την εφαρμογή του σχεδίου αυτού. ;)

Δημοσ.

1.) Μεταφορά του κέρδους απο την πώληση εκάστοτε φορτηστών απευθίας στις συσκευές.

2.) Δημιουργία ανασφάλειας ώς προς την ποιότητα φόρτησης 3των κατασκευαστών. Με αποτέλλεσμα να έχουμε φαινόμενα του στυλ '' έδωσα 300 κατοστάρικα για το κινητό σιγά μην πάρω κανέναν φτινιάρικό κινέζικό για να το φορτίσω''.

Φυσικά αυτά τα φαινόμενα θα αποτελλέσουν μεταβατικό στάδιο όπου στο τέλος όλα έρθουν ώς κέρδος προς τον καταναλωτή. Αλλά περιμένετε 1-2 χρόνια μετά την εφαρμογή του σχεδίου αυτού. ;)

Καταρχήν δεν είπε κανείς ότι θα πωλούνται κινητά χωρίς φορτιστές.

Για τα υπόλοιπα βλέπε Motorola και τη συντριπτική πλειοψηφία των PDA που καιρό τώρα έχουν mini-usb για φόρτιση. Η usb έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές όσον αφορά το ρεύμα που δίνει, οι συσκευές είναι συμβατές με αυτήν, επομένως οποιοσδήποτε φορτιστής κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, και διαφοροποιούνται μόνο στα extra (θα ήθελα π.χ. να έχω φορτιστή που να μένει μόνιμα στην πρίζα αλλά να μην καταναλώνει ρεύμα όταν δεν χρησιμοποιείται).

Ξαναλέω ότι για μένα εδώ και 2-3 χρόνια ισχύει στην πράξη ο universal φορτιστής και μου έχει λύσει τα χέρια.

Δείτε και ένα ενδιαφέρον σχετικό άρθρο του '96 από τον Douglas Adams:

Dongly Things

I have rooms full of little dongly things and don't want any more. Half the little dongly things I've got, I don't even know what gizmo they're for. More importantly, half the gizmos I've got, I don't know where their little dongly thing is.

Δημοσ.

οποιος δινει χρηματα αυτες τις μερες για κινητα καλα να παθει ειναι η ταπεινη μου γνωμη

Δημοσ.
Και να βάλουν 3.5mm jack για τα ακουστικά σε όλα τουλάχιστον να καταργηθεί η μαλακία βύσμα της sony ericsson που μόνο προβλήματα έχει...

+100000000000000000000000

Δημοσ.
οποιος δινει χρηματα αυτες τις μερες για κινητα καλα να παθει ειναι η ταπεινη μου γνωμη

δεν θα το έλεγα θα πάρω το ομνια (16γ)με 400 ευρώ απο την wind χωρις κάποιο συμβόλεο

Δημοσ.
Και να βάλουν 3.5mm jack για τα ακουστικά σε όλα τουλάχιστον να καταργηθεί η μαλακία βύσμα της sony ericsson που μόνο προβλήματα έχει...

+oo

Δεν το κανει μονο η SE βεβαια, αλλα της SE το multifuctional βυσμα ειναι αθλιοτατο. Και ειμαι SE fan.

Δημοσ.

Εμ βέβαια, στραβώνει, βρωμίζει, κάνει δείχνει. Επειδή τα 3 τελευταία μου κινητά ήταν SE (750, 810, 595) είχα το ίδιο πρόβλημα με όλα. Είτε με τους φορτιστές στο σπίτι, είτε με τα auxiliary στο αμάξι, είτε με τα usb καλώδια. Όλα μετά από κάποιο σημείο άρχιζαν να μην πατάνε καλά και να έχουμε φύσα, ρούφα, τρίβε, κούνα, ήμαρτον!

Δημοσ.

Το USB-mini δεν είναι αυτό που έχουν τα motorola; Ένα πολύ μικρό που φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Αν κάνω λάθος και είναι αυτό που έχουν οι φωτογραφικές μηχανές για παράδειγμα είναι μια χαρά. Αν και νομίζω 'ότι το βύσμα θα είναι στην μεριά του φορτιστή και όχι στο κινητό.

Δημοσ.

Ωραία ιδέα έπρεπε εδώ και καιρό να είχε γίνει...

Άντε καιρός είναι και να βάλουν σε όλα τα κινητά θύρα USB mini γιατί παραέγινε το κακό με την SE Που έχει μια αηδία και μισή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...