nickarmy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 υπάρχουν κοδικοι γιαυτα τα δύο ? προτημω τα παιχνιδια χωρις code αλλα ειμαι σε μια πίστα/....
akkiiss55 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 παιδια εχω προβλημα.κατεβασα το red alert 3 reloaded meso torrent apo mininova.ανοιξα το rar.το μετετρεψα σε iso.εκανα κανονικα εγκαταασταση περασα τν κωδικο.εγινε κανονικα η εγκατασταση.οταν ομως το αονιγω για να παιξω εμφανιζεται ενα μηνυμα π αναφερει οτι θελει registration key.τι μπορω να κανω?το ιδιο ειχε συμβει και στο nfs αλλα μ εστειλαν ενα dll και επαιξε κανονικα.επισης να σας αναφερω οτι εκανα paste kai to crack στο παιχνιδι...αλλα παλι δν παιζει.τι να κανω?
christos_75 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1174061 και καθαρισες.
vallas Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 φιλε μου αυτο το εκανε κ σε μενα crack θελει κ ολα οκ...
gimisvasil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 υπάρχουν κοδικοι γιαυτα τα δύο ? προτημω τα παιχνιδια χωρις code αλλα ειμαι σε μια πίστα/.... για 3ερετε ποσ μπορο να φτιαξο πιστα στο ρετν αλερτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.