Προς το περιεχόμενο

The Changeling

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπερτιμημενο για μενα,απο τις πολυ μετριες ταινιες του Ηστγουντ,ευκολος συναισθηματισμος και τιποτα αλλο...και η Τζολι,καλη γκομενα,αλλα αθλια ηθοποιος,εκανε κρα πως επαιζε ετσι σαν την υστερικη για να παρει οσκαρ,κανενα συναισθημα,τπτ...μονο για ταινιες με οπλα και σλοου μοσιον ειναι η τυπισσα..με αλλη ηθοποιο,ισως να ηταν καλυτερα..και το σεναριο,πολυ τραβηγμενο,αν και αληθινη ιστορια...

Δημοσ.

Ακριβως ετσι το ειδα κι εγω

Ειναι πραγματι αληθινη ιστορια?

γιατι πολυ τραβηγμενο μου φανηκε εκτος και το παραξηλωσε ο Κλιντ?

Δημοσ.
και η Τζολι,καλη γκομενα,αλλα αθλια ηθοποιος,εκανε κρα πως επαιζε ετσι σαν την υστερικη για να παρει οσκαρ,κανενα συναισθημα,τπτ...μονο για ταινιες με οπλα και σλοου μοσιον ειναι η τυπισσα..

Θα συμφωνησω και χωρις να το εχω δει:lol:.

Δημοσ.
Ακριβως ετσι το ειδα κι εγω

Ειναι πραγματι αληθινη ιστορια?

γιατι πολυ τραβηγμενο μου φανηκε εκτος και το παραξηλωσε ο Κλιντ?

αληθινη απο οσο διαβασα καπου:rolleyes:....τωρα δεν ξερω αν εγιναν ακριβως ετσι,ή το τραβηξαν απο δικου τους στο σεναριο...ποοολυυ μετρια ταινια...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με 8.1 και 19.773 votes σίγουρα δεν είναι χάλια ταινία.

Τώρα ο καθένας κρίνει με τα γούστα του και το τι ταινίες έχει δει μέχρι τώρα.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με 8.1 και 19.773 votes σίγουρα δεν είναι χάλια ταινία.

σίγουρα δεν ήταν χάλια, και η σκηνοθεσία ήταν άρτια. Αλλά δεν την υποστήριξε η ερμηνεία της Τζολί με αποτέλεσμα το μέτριο που λένε τα παιδιά. Το imdb είναι για τις μάζες, η προσωπική άποψη έχει σημασία. Παρ' όλα αυτά διασκέδασα, δεν έχασα το χρόνο μου.

Δημοσ.

κουραστικη ταινια..ειχα παει με μια παρεα που ηθελαν σαν τρελοι να τη δουν στο κινηματογραφο και δεν μπορουσα να φυγω!!!κινεζικο μαρτυριο...:-(

παντως αυτη τη ''παρεουλα'' την εκδικήθηκα!!τους ειπα οτι θα παμε να δουμε ενα ωραιο lovestory και ειδαμε το underworld:rise of the lycans.εγω το βρηκα τελειο αυτοι τα ειδαν ολα!!μουαχαχαχαχαχα:devil:

Δημοσ.

Μου φάνηκε αρκετά καλό και αν και μεγάλο σε διάρκεια σου κρατούσε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Το οποίο τέλος όμως με ξενέρωσε αρκετά αφού σου προκαλεί την αίσθηση ότι τόσες ώρες έβλεπες κάτι άδικα.....ένα τέλος χωρίς τέλος.

Πάντως αν συνέβαιναν αυτά στην πραγματικότητα είναι απίστευτα τραγικό πόσο κακό μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στο συνάνθρωπό του χωρίς την παραμικρή ενοχή μάλιστα.

Δημοσ.

Ενταξει δεν ειναι και μιας ωρας!

Εγω τη βρηκα ωραια ταινια παντως,αν και προτιμω mystic river,million dollar baby.

Η ενσταση μου ειναι λιγακι στη διαρκεια (μπορουσε να ειναι 2 ωρες ανετα),λιγο στο σεναριο που μου φανηκε too much και στην εκβιαση του συναισθηματος.Ειχα παθει απιστευτη καταθλιψη οταν βγηκα απο το σινεμα!

7+/10

Δημοσ.

Μου άρεσε (εντάξει, τί να κάνουμε τώρα...) πάντως από ένα σημείο κι έπειτα ξεχείλωσε λιγάκι. Μου άρεσε πάντως κυρίως για το story κι επειδή δεν ήταν απόλυτα προβλέψιμο, με τράβηξε γρήγορα. Βέβαια ίσως έπαιρνε μεγαλύτερη αξία με την ερμηνεία κάποιας άλλης στη θέση της Jolie (κυρίως λόγω προκατάληψης), πάντως τρωγόταν μην είμαστε άδικοι...

Δημοσ.

δεν ειναι κ χαλια,νταξ,δεν μπορω να πω πως μετανιωσα που το ειδα,απλα δεν ηταν τιποτα το συγκλονιστικο,ουτε καν κατι που θα το θυμηθω την αλλη μερα,σε αντιθεση με mystic river,million dollar baby,unforgiven,που ειναι ταινιαρες του Ιστγουντ...το imdb μην το παιρνεις σαν κριτηριο,γτ εκει ψηφιζουν ολα τα αμπαλα αμερικανακια κατα βαση...θεωρω πως με μικροτερη διαρκεια,μια καπως μαζωξη ή και ψιλοαλλαγη σε σημεια του σεναριου(ωστε να γινει λιγοτερο τραβηγμενο)και σιγουρα με μια πρωταγωνιστρια κανονικη ηθοποιο και οχι περιφερομενη μπαρμπι(εντελως εκτος τοπου και χρονου ομως),θα ηταν σαφως καλυτερο...

Δημοσ.
το imdb μην το παιρνεις σαν κριτηριο,γτ εκει ψηφιζουν ολα τα αμπαλα αμερικανακια κατα βαση...

Δεν είναι ακριβώς αυτό, απλά στο imdb για να έχει και μια (σχετική) αντικειμενικότητα πρέπει να περιμένεις κανένα χρόνο να δεις ψήφους. Πρώτα ψηφίζουν οι φανς και η πορεία είναι συνήθως πτωτική με το πέρασμα το χρόνου.

Δημοσ.
και σιγουρα με μια πρωταγωνιστρια κανονικη ηθοποιο και οχι περιφερομενη μπαρμπι(εντελως εκτος τοπου και χρονου ομως),θα ηταν σαφως καλυτερο...

εμενα μια χαρα μου κολλησε στην ατμοσφαιρα του εργου και της εποχης η Jolie...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...