alexpant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας και πάλι, Θέλω να σας πω οτι τον τελευταίο καιρό δέχτηκα κάποιους "εισβολείς-διαφημιστές-μποτς" στο φόρουμ και δεν ξέρω πως να το καταπολεμήσω...Για να κάνει κάποιος εγγραφή δεν είναι και τόσο ευκολο σχετικά με τις τόσες παραβιάσεις που έχουν γίνει! Επίσης έκανα και την σχετική αναβάθμιση που προτείνεται απο την SMF αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Υ.Γ. Ενν. οτι τους έχω ριμάξει στο ban και στο delete
nik1992 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 βαλε ενα antibot , πχ, are you human ή την εικονα που σου δειχνει κατι γραματα και ατ πληκτρολογεις
Blondeamon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Eίσαι τυχερός που σε πρόλαβα πριν φύγω για ώρα! Λοιπόν , τα βήματα του anti-bot protection. 1) Το πιο σημαντικό απόλα είναι να βάλεις αυτό. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα απο το site μου για το πώς θα φαίνεται. Έχει και ήχητικό verification για όσους έχουν αχρωματοψία. http://www.kamenos.gr/forum/index.php?action=register 2) Πας Admin--> Registration--> Settings και ενεργοποιείς οπωσδήποτε: α) Method of Registration: Member Activation. β) Required Strength: Medium cannot contain username. γ) Compexity of visual...: Disabled (εχεις το recaptcha). Oι οδηγίες για να στήσεις το recaptcha είναι γελοίες και δεν θα σου πάρει καθόλου χρόνο αν εχεις ξαναστήσει mod σε custom theme. Αν χρειαστείς τιποτα πές , καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.