dpant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα, είμαι ο μόνος ή υπάρχουν και άλλοι που έχουν σιχαθεί να βλέπουν το διαφημιστικό banner του bitefight.gr σε κάθε ιστοσελίδα. Η διαφημιστική μηχανή του google τα έχει παίξει; Το banner αυτό εμφανίζεται π-α-ν-τ-ο-ύ ανεξαρτήτως θέματος το οποίο είναι τουλάχιστον γελοίο.
ApSiMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως δεν είναι μέσα τις διαφημίσεις του google αλλά είναι ξεχωριστό banner?????
atrias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 και σε μένα πάντως εμφανίζεται συνέχεια το συγκεκριμένο banner
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Και σε εμένα το ίδιο.. Βασικά επειδή παίζω το ikariam που είναι της ίδιας εταιρείας υποψιάστηκα πως γι' αυτό βγαίνει συνέχεια μπροστά μου. Μάλιστα έχει γεμίσει ο τόπος παιχνίδια της gameforge (η εν λόγω εταιρεία) και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο λόγος.
Blondeamon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εxoυνε χώσει πολλά φράγκα για αυτο και το δείχνει συνέχεια στην Ελλάδα. Κωλο υπηρεσία , να δεις που θα στα φαει τα λεφτα και θα σου πει οτι εκλεβες στο τελος. Μην το εμπιστευεστε.
MrTryANalyzer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Firefox και block με Adblock Plus ..
ilias_t Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πραγματικά ρε μάγκες, τι είναι αυτό το πράγμα? Τσουρέκια η υπόθεση... Firefox και block με Adblock Plus .. Και FlashBlock για να παίζει μόνο ότι γουστάρεις εσύ.
Tzimmys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Firefox και block με Adblock Plus .. + filter g
basilis5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 επισης ποιος πληρωνει ρε παιδια λεφτα για το bitefight? ειναι λιγο pathetic
grtt Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το Google Ads είναι πολύ αξιόπιστο αν το χρησιμοποιείς σωστά. Έχει επιλογή αν δε θες να εμφανίζεται μία διαφήμιση στο site σου να την μπλοκάρει. Προφανώς αν δίνουν κάτι χιλιάδες ευρώ για διαφήμιση θα το εμφανίζει συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.