Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δεν γουσταρω να το παιζει κανεις υπερανω επειδη ειναι καλυτερος σε κατι.,...ουτε να κοροιδευει επειδη ο αλλος ειναι χειροτερος....καθενας εκει εξω ειναι καλυτερος και χειροτερος σε κατι αλλο....νταξει?και απο εσενα υπαρχουν καλυτεροι στα υπολογιστικα...και απο εμενα στον αγωνα.... στο συγκεκριμένο topic δεν νομίζω ότι το έπαιξε κάποιος υπεράνω...
BonJovi1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδη εγω γιατι το ενιωσα?συγνωμη αν δεν υπηρχε κατι προς εμενα...δεν εκανα τσαμπουκα...λεω τα πραγματα με το ονομα τους....αλιμονο...απλα και πριν νομιζω υπηργξε μια απαντηση του τυπου σας δουλευω ,,λεω οτι θελω κτλ...
disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδη εγω γιατι το ενιωσα?συγνωμη αν δεν υπηρχε κατι προς εμενα...δεν εκανα τσαμπουκα...λεω τα πραγματα με το ονομα τους....αλιμονο...απλα και πριν νομιζω υπηργξε μια απαντηση του τυπου σας δουλευω ,,λεω οτι θελω κτλ... ενταξει ρε φιλε δεν σε στιγματισα κιολας, αφου λες "ετσι το λεω αλλα ειναι στανταρ" για κατι το οποιο δεν ισχυει, να μην στην πω και λιγο? Αυτο που σε ξεσηκωσε ειναι η προταση που δεν αναφεροταν καθολου σε σενα και το παρεξηγησες. Τεσπα ξεκαθαριστηκε τωρα οτι δεν αναφεροταν σε σενα η προταση?
BonJovi1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ξεκαθαρισε γιιαυτο σου λεω συγνωμη δεν ειναι απειλη(λαθος τροπος-φορτισμενος)βοηθεια στην σκεψη σου ειναι απλα σκεψου οτι καποιοι μπορει να ειναι σε αυτες τισ <<τεχνες>>....και αν αρχισουν να το παιζουν εξυπνοι και απο πανω τι μπορει να γινει και ο χωρος που βρισκομαι πιστεψε με εχει πολλους τετοιους <<τσαμπουκαδες>>ειναι ομως σωστο?και δεν νομιζω οτι εκανα τον εξυπνο λεγοντας στανταρ αφου πριν το μπαιος τοσο μετρουσε τι σχεση μπορει να εχει το λειτουργικο κατανοητος?
disqualified Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειπα οτι εκανες τον εξυπνο, συγνωμη αν σε προσεβαλα κι εγω με το σχολιο μου αλλα μου βγαινει καμια φορα κι εμενα αυτος ο τροπος οταν διαβαζω καμια ανακριβεια συνοδευομενη με το στανταρ. Ενταξει παρεξηγηση, εκανα και edit αυτα που θες, αν παρελειψα κατι πες το μου θα το διορθωσω αργοτερα, γιατι δε θα ειμαι στο pc
BonJovi1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δεν ειπα οτι εκανες τον εξυπνο, συγνωμη αν σε προσεβαλα κι εγω με το σχολιο μου αλλα μου βγαινει καμια φορα κι εμενα αυτος ο τροπος οταν διαβαζω καμια ανακριβεια συνοδευομενη με το στανταρ. Ενταξει παρεξηγηση, εκανα και edit αυτα που θες, αν παρελειψα κατι πες το μου θα το διορθωσω αργοτερα, γιατι δε θα ειμαι στο pc οκ!ευχαριστω...αν περισεψε και απο μενα πες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.