poscaman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 δοκίμασε το msn-pecan (http://code.google.com/p/msn-pecan/) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 μπαίνω MSN από το emesene αλλά εγώ θέλω συγκεκριμένα το pidgin γιατί με βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι δεν έχει σημασία. μπορείς να χρησιμοποιήσεις το msn-pecan και στο pidgin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ialysos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλημερα κι απο μενα. Εβαλα το Lenny σε ενα desktop με Intel Graphics X3100, το οποιο χρησιμοποει κοινη οθονη με ενα windows PC μεσω ενος KVM switch. Το προβλημα ειναι οτι δε μπορει με ΤΙΠΟΤΑ να ανεβασει την αναλυση πανω απο 1280χ800! Εχω περασει απειρες ωρες ψαχνοντας και εχω πειραξει απειρες φορες το xorg.conf. Εχω δοκιμασει να το αφησω και χωρις το συγκεκριμενο αρχειο και παλι δουλεψε αυτοματα στην ιδια αναλυση. Δοκιμασα και να βαλω απευθειας την οθονη πανω στον υπολογιστη και παλι χωρις αποτελεσμα. Κοντευω να παλαβωσω! Καμια ιδεα κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ναι δεν έχει σημασία. μπορείς να χρησιμοποιήσεις το msn-pecan και στο pidgin... πως θα το περάσω όμως? κατέβασα το πακέτο αλλά θέλει χίλια δυο άλλα για να περαστεί. το είχα παρατήσει τόσο καιρό αλλά δεν γίνεται γιατί με βολεύει πολύ το pidgin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 δε μπορώ να καταλάβω τί προσπαθείς να κάνεις... εγκαθιστάς το pidgin και το msn-pecan με sudo aptitude install pidgin msn-pecan Ανοίγεις το pidgin, και ρυθμίζεις έναν καινούριο λογαριασμό με τη χρήση του WLM πρωτοκόλλου. αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια καλημερα κι απο μενα. Εβαλα το Lenny σε ενα desktop με Intel Graphics X3100, το οποιο χρησιμοποει κοινη οθονη με ενα windows PC μεσω ενος KVM switch. Το προβλημα ειναι οτι δε μπορει με ΤΙΠΟΤΑ να ανεβασει την αναλυση πανω απο 1280χ800! Εχω περασει απειρες ωρες ψαχνοντας και εχω πειραξει απειρες φορες το xorg.conf. Εχω δοκιμασει να το αφησω και χωρις το συγκεκριμενο αρχειο και παλι δουλεψε αυτοματα στην ιδια αναλυση. Δοκιμασα και να βαλω απευθειας την οθονη πανω στον υπολογιστη και παλι χωρις αποτελεσμα. Κοντευω να παλαβωσω! Καμια ιδεα κανεις??? δεν ανεβάζεις εδώ το πειραγμένο σου xorg.conf για να δούμε τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 δε μπορώ να καταλάβω τί προσπαθείς να κάνεις... εγκαθιστάς το pidgin και το msn-pecan με Ανοίγεις το pidgin, και ρυθμίζεις έναν καινούριο λογαριασμό με τη χρήση του WLM πρωτοκόλλου. αυτά... δεν υπάρχει το msn-pecan στο repository του lenny.πρέπει να πάω σε sid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ωραία, κανένα πρόβλημα. Μην το χρησιμοποιήσεις. Χρησιμοποίησε την ενσωματωμένη υλοποίηση που προσφέρει το ίδιο το pidgin για το msn πρωτοκολλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ε αμα δούλευε δεν θα το συζητούσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ναι, αλλα δε μας λες τι πρόβλημα εμφανίζει... σε ποια έκδοση pidgin.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Το πρωτόκολλό μας δεν υποστηρίζεται από τον εξυπηρετητή. αυτό βγάζει στην έκδοση που είναι μαζί με το lenny.δεν θυμάμαι πια είναι και δεν είμαι στο Debian τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Είπα να δοκιμάσω να βάλω debian linux, αλλά για κάποια περιφερειακά (π.χ. Infinity USB Unlimited) πρέπει να κάνω update τον kernel. Δοκίμασα 3-4 tutorials αλλά δεν βρήκα άκρη. Κάνω φρέσκια εγκατάσταση του Debian (με PXE network boot), kατεβάζω τον 2.6.33.1, τον αποσυμπιέζω, το make menuconfig τρέχει κανονικά, πατάω save με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Από εκεί και πέρα τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα make all από ένα tutorial, δοκίμασα "make-kpkg clean fakeroot make-kpkg --initrd --append-to-version=-custom kernel_image kernel_headers" από άλλο, αλλά άκρη δεν βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Τι ακριβως κανει το Infinity USB Unlimited και πως το αναγνωριζει το lsusb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 To infinity USB Unlimited είναι interface για smartcards. Ενδεικτικά μερικά chip που υποστηρίζει είναι SLE4428 SLE4442 PIC16F877+24LC64 AT90S8515 + 24C102 AT90S8515 + 24C512 Θέλω να προγραμματίσω κάποιες κάρτες για να χρησιμοποιήσω τον επεξεργαστή τους σε embeded συστήματα, ως software lock (κάτι σαν το hasp). Όταν πατάω make menuconfig, το έχει επιλεγμένο στις επιλογές στις συσκευές USB. Ξανακάνω τώρα "fakeroot make-kpkg --revision=custom.1.0 kernel_image" , θα δω αν βγάζει error, θα αποεπιλέξω ότι χρειάζεται και πάλι από την αρχή. Ήδη νοσταλγώ την εγκατάσταση των windows. ---------- Προσθήκη στις 22:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:04 ---------- update Μου εμφάνισε ότι δεν βρίσκει τα σys/eventfd.h και zlib.h Απενεργοποίησα την επιλογή “Processor type and features”:->“Paravirtualized guest support” , όπως αναφέρει το άρθρο. http://www.debianadmin.com/step-by-step-tutorial-howto-compile-kernel-in-debian-5-0-lenny.html Ξεκκίνησα το compile, σε κανα δίωρο θα ξέρω αν έφταιγε αυτό. Ο T5500 είναι μεν Core 2 Duo, αλλά δεν υποστηρίζει virtualization. update 2 Πάλι το ίδιο πρόβλημα, δεν ολοκληρώνεται το make. lguest.c:21:25: error: sys/eventfd.h: no such file or directory lguest.c:37.18: error: zlib.h: no such file or directory ... update 3 άλλαξα με το χέρι μια γραμμή στο Documentation/lguest/Makefile απόall: lguest σε all: Προχώρησε κανονικά, αλλά έχω νέο μήνυμα λάθους: the UTS Release version in ... does not match "" current version: "2.6.33.1" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.