jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αν το εβγαλες απο το synaptic το ιδιο ειναι. Σε τι DE εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Σε LXDE είμαι.Παίζει ρόλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Οχι, απλα απορω για ποιο λογο μπηκε το pulseaudio, πχ σαν εξαρτηση απο gnome. Τωρα εχεις ηχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όχι.Έχω βγάλει το pulseaudio από synaptic αλλά ακόμα δεν έχω ήχο.Α και το pulseaudio μπήκε από δικιά μου χαζομάρα.Δοκίμαζα διάφορα για να παίξει ο ήχος και το εγκατέστησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ανοιξε ΤΟΝ μεικτη (alsamixer σαν απλοw χρηστης) και σηκωσε τα καναλια master και pcm για αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα οταν εκτελω το alsamixer μου βγαζει παλι το αρχικο λαθος και οταν παω να εκτελεσω sudo alsaconf αφου βρισκει την καρτα στο τελος βγαζει το εξης μηνυμα που δεν το χα προσεξει: Loading driver... /usr/sbin/alsaconf: line 684: /etc/init.d/alsa: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος Setting default volumes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ποια πακετα alsa-* εχεις εγκατεστημενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Τα πακετα alsa-base και alsa-utils. Βασικα δοκιμασα να κανω compile πιο καινουργιο driver απο το site της alsa αλλα δεν πετυχε.Τωρα δεν μου βρισκει καν την καρτα το alsaconf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Κακως δοκιμασες να κανεις compile απο μονος σου. Καντα τωρα remove με make uninstall, κανε remove και ολα τα αλλα πακετα alsa-* και ξαναπερνα τα. Αν θες να κανεις την alsa compile με καποιες συγκεριμενες παραμετερους υπαρχει το πακετο alsa-source. Και http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=351868 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Απλα εκτελω την εντολη make uninstall δηλαδη και κανω remove και τα πακετα και τα ξαναπερναω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Οχι ακριβως. Εκτελεις με τη σειρα - ./configure με τις παραμετρους που εβαλες - make - make uninstall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Οκ σ ευχαριστω.οταν το κανω θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 το pidgin εδώ και καιρό μου βγάζει αυτό το μήνυμα Το πρωτόκολλό μας δεν υποστηρίζεται από τον εξυπηρετητή. το έβγαλα και το πέρασα πάλι αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ναι αλλά δε μας λες ποιό πρωτόκολλο χρησιμοποιείς με το pidgin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 MSN ξέχασα να το γράψω πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.