jim_p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Στο /root? Με δικαιωματα root το ετρεξες? Πριν κανεις οτιδηποτε με wine, ειχες τρεξει ενα winecfg σαν απλος χρηστης για να δημιουργησει το wine τα δικα του στον φακελο ~/.wine ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 τα ξαναέκανα σαν απλώς χρήστης αλλά και πάλι σταματά στο ίδιο σημείο. εντιτ προχώρησε.να δούμε αν θα ανοίξει.στα προγράμματα του wine δεν έχει τίποτα.και το autorun δεν ανοίγει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:58 ---------- Για το Manager φταίει η κάρτα μου μάλλον.Και στα win μου έβγαλε την παναγία την πρώτη φορά να βρω τι φταίει. σήμερα ανακάλυψα τον ποιο εύκολο τρόπο να ξεκινήσει το conky. αν δώσετε την εντολή σε ένα session θα ξεκινάει μια χαρά.Το -c όταν δεν το βάζω ξεκινά το default config οπότε χρειάζεται. ξέρει κανείς πως γίνεται να ξεκινά το cairo dock χωρίς να ανοίγει το παράθυρο των ρυθμίσεων? με το Opengl δεν μου δουλεύει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Σχετικα με το conky, γιατι δεν μετακινεις τα περιεχομενα του δικου σου ~/.conky/.conkyrc ωστε να ξεκιναει με ενα απλο "conky"? Ναι, το ~/.conkyrc περιεχει το default στησιμο του conky, αλλα γιατι να μην το αλλαξεις ωστε το δικο σου στησιμο να γινει το default? Στο κατω κατω, στο /home σου ειναι και λαμβανεται σαν user preference. 3d acceleration, αρα και το σωστο driver για την καρτα σου, εχεις ωστε να σου δουλευει το opengl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το compiz μου δουλεύει μια χαρά.όταν κλείνω το compiz τρέχει καλύτερα.λογικά δεν σηκώνει η κάρτα. γιατί το conkyrc δεν το βρίσκω πουθενά.ούτε στο /home είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Γιατι ειτε ειναι κρυφο ειτε δεν εχεις κανει εσυ καποιο εκει και τραβαει αυτο που βλεπει μεσα στο /etc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 κρυφό δεν είναι οπότε μάλλον ίσως έπρεπε να το έχω δημιουργήσει εγώ. έχω 2 conky και πάλι θα μπερδευόταν το θέμα.και έτσι είναι πολύ απλό και δουλεύει.είχα φάει όλο το απόγευμα εχτές για να το κάνω να ξεκινήσει. απλά το έβαλα για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βγάλει άκρη. ευχαριστώ jim_p έχεις ιδέα πως αλλάζουν τα χρώματα της γραμματοσειράς από την πάνω μπάρα? Αντί μαύρα ξέρω γω να γίνουν κόκκινα πράσινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Τα χρωματα της πανω μπαρας, και της μπαρας γενικα, αλλαζουνε με βαση το εκαστοτε gtk theme που εχεις. Σε gnome δεν εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ναι σε gnome είμαι.kde μπορεί να βάλω καμιά φορά για δοκιμή αλλά δεν μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 έχω σε ένα partition σε δεύτερο δίσκο Arch Linux και θέλω να το βάλω στο menu.lst του Debian. δοκίμασα ένα σωρό αλλά δεν ξεκινά. έχω σε ένα δίσκο xp/Debian Lenny και σε άλλον το Arch. edit το βρήκα σε ένα παλιό post του jim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σε κάθε επανεκκίνηση ο ήχος μπαίνει στο mute και οι browers δεν έχουν ήχο. έχει κανείς καμιά ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Σηκωνεις τα καναλια απο τον alsamixer σαν απλος χρηστης, κανεις ενα "alsactl store" σαν root και καθαρισες. Επισης σιγουρεψου οτι δεν εχει κανενα κουλο καναλι το alsamixer απο το οποιο να κρεμεται ολος ο ηχος, οπως εμενα εχει στο λαπτοπ τα VIA DXS 1 ως 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστώ jim έφτιαξε αυτό με το alsamixer.Στον Mozilla έβγαλα το plugin του mplayer και έβαλα του vlc και δούλεψε.για πόσο θα παίζει δεν ξέρω πάντως δούλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Έχω εγκαταστήσει το lenny σε ενα λαπτοπ toshiba satellite a40 το οποιο εχει μια realtek καρτα ηχου(AC '97) και προσπαθω να κανω τον ηχο να δουλεψει.Στο youtube εχω ηχο αλλα οταν παιζω μουσικη ή βίντεο με smplayer δεν εχω καθολου ηχο.Εκτέλεσα την εντολή alsaconf μου αναγνωρισε την καρτα και μου εβγαλε μηνυμα στο τελος οτι ολα εγιναν σωστα ομως και παλι δεν ειχα ηχο.Δοκιμασα να τρεξω απο κονσολα το alsamixer και μου βγαζει το εξης σφαλμα: ALSA lib dlmisc.c:108:(snd_dlsym_verify) unable to verify version for symbol _snd_ctl_pulse_open ALSA lib control.c:714:(snd_ctl_open_conf) symbol _snd_ctl_pulse_open is not defined inside (null) alsamixer: function snd_ctl_open failed for default: No such device or address Έχετε κάτι να μου προτείνετε για να δουλέψει ο ήχος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αν εχεις pulseaudio, που λογικα εχεις γιατι λεει εδω ALSA lib dlmisc.c:108:(snd_dlsym_verify) unable to verify version for symbol _snd_ctl_pulse_open ALSA lib control.c:714:(snd_ctl_open_conf) symbol _snd_ctl_pulse_open is not defined inside (null) alsamixer: function snd_ctl_open failed for default: No such device or address βγαλτο να ξενοιασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πήγα στο synaptic και έβγαλα οτιδήποτε έχει σχέση με pulseaudio. Μήπως θέλει κάτι άλλο;Να δοκιμάσω apt-get remove pulseaudio; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.