Προς το περιεχόμενο

Όχι άλλο ΕΡΤ

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σου πω δεν γνωριζω τι γινεται παντου στην Ευρωπη!!

Λογικο ειναι να εχουν διαφημισεις τοσα στοματα τηλεκαημενων που εχουν να ταισουν!

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα καρφώνεται στα έξοδα για τον Δήμο,που ανάθεμα αν έχει ξοδέψει 5 ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια σε κάτι,έστω να βάψει τις διαβάσεις πεζών,αλλά ούτε αυτό λέμε

qfmft .

Απολογήσου τι εννοείς :P

Όχι σοβαρά δεν το πιασα

Δημοσ.

Το μονο που βλέπω απο την ΕΡΤ ειναι το 'Στην υγειά μας' με το Σπύρο Παπαδόπουλο

και συγκεκριμενα επειδη δεν πιάνω ΕΡΤ, το κατεβαζω (ξεφτίλα)

Δημοσ.
Το μονο που βλέπω απο την ΕΡΤ ειναι το 'Στην υγειά μας' με το Σπύρο Παπαδόπουλο

και συγκεκριμενα επειδη δεν πιάνω ΕΡΤ, το κατεβαζω (ξεφτίλα)

Πραγματικά απορούσα ποιός κατεβάζει σικέ γλέντια που πληρώνουν οι φορολογούμενοι τα φαγοπότια του κάθε πικραμένου.Το πέτυχα σε ένα τράκερ και είχε καμια εικοσαριά σπόρους και 50 βδέλλες και έμεινα μ...κας.Πες μου ειλικρινά δεν κριτικάρω το γούστο σου,αλλά τι ακριβώς σ'αρέσει σε αυτό το πράμα;:X

Δημοσ.
ποσο μου την σπαει οταν πληρωνεις την ερτ μεσω της δεη!!!!!

κι οχι μονο αυτο...καθε επεισοδιο για την ζωη του μαλακα καρυωτακη κοστιζει 2.500.000εθρω..δεν ξερω αν ισχυει αλλα εμεις ως τα 'αφεντικα' τους δεν θα επρεπε να εχουμε λογο???δεν ξερω τι να πω!σε αυτη την χωρα το δημοσιο κυβερναει και οχι ο λαος.

το μονο καλο που εχει δειξει μεχρι τωρα η ερτ,κατ'εμε,ηταν ενα σιριαλ που εβριζαν συνεχως και ηταν ολοι στερικοι...το εδειξε και καποια στιγμη το προηγουμενο καλοκαιρι να θυμαμαι καλα....σας παρακαλω μπορει να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου τον τιτλο του?

γενικα τη γνωμη εχετε για την ερτ?σας προσφερει πραγματικη τηλεοραση?ειστε ικανοποιημενοι?

Eμενα μου τη σπαει υπερβολικα η δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια των παρουσιαστων, δημοσιογραφων κτλ, οι "πουλημενες" ειδησεις που μονο προβαλουν την κυβερνηση, τα απαραδεκτα αθλητικα και η κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος κυριως στην αγορα τηλεοπτικων δικαιωματων ποδοσφαιρου.

Για εμενα αν μου ελεγαν οτι ολη η ΕΡΤ θα εξαφανιζοταν απο το χαρτη αυτο θα ηταν μια πολλη καλη ειδηση.

Κοπροσκυλα...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Δεν βλέπω ποτέ tv.Και όταν αποφασίσω να δω κάτι θα είναι καμπιονάτο - προμέρα ντιβιζιόν - πρέμερ λιγκ.

Και όλα τα κανάλια να κλείσουν με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Εμενα μονο το ΣΚΑΙ μου αρεσει. Ολα τα αλλα αν κλεισουν σκασιλα μου.

Δημοσ.
Πραγματικά απορούσα ποιός κατεβάζει σικέ γλέντια που πληρώνουν οι φορολογούμενοι τα φαγοπότια του κάθε πικραμένου.Το πέτυχα σε ένα τράκερ και είχε καμια εικοσαριά σπόρους και 50 βδέλλες και έμεινα μ...κας.Πες μου ειλικρινά δεν κριτικάρω το γούστο σου,αλλά τι ακριβώς σ'αρέσει σε αυτό το πράμα;:X

Μου αρεσει το στυλ αφιερωμα σε ενα μεγαλο συνθετη , στοιχουργο κλπ καθε εκπομπης. Ρεπερτόριο που δεν το βρισκω σε αλλες εκπομπες (που δεν υπάρχουν κιολας) Θα προτιμουσα τα τραπεζια να ειναι ανακατωμενα και οχι σε στυλ ημιθεατρου, για να θυμιζει λιγο απο την παλιά εκπομπή 'καλιτεχνικό καφενείο'. επισης μερικες φορες οι τραγουδιστες ειναι χαμηλου επιπεδου καλιτεχνικά. Οχι ο καλεσμενος αλλα η ορχηστρα.

αυτα. :-)

μενω στο εξωτερικο και δεν πιανω ελληνική τηλεοραση , και ειναι η μονη εκπομπη μαζι με το Ελληνοφρενεια που κατεβαζω

Δημοσ.

Η κρατική φωνή και εικόνα χρειάζεται. Αλλιώς θα βλέπαμε οτι θέλανε να μας πλασάρουν 2 άνθρωποι. Θα ακούγαμε τη μουσική τους και θα βλέπαμε τις κωλοεκπομπές τους. Ελάχιστες είναι αυτές που αξίζουν στα ιδιωτικά κανάλια.

ΕΡΤ και ΣΚΑΙ λοιπον.

Δημοσ.
Η κρατική φωνή και εικόνα χρειάζεται. Αλλιώς θα βλέπαμε οτι θέλανε να μας πλασάρουν 2 άνθρωποι. Θα ακούγαμε τη μουσική τους και θα βλέπαμε τις κωλοεκπομπές τους. Ελάχιστες είναι αυτές που αξίζουν στα ιδιωτικά κανάλια.

ΕΡΤ και ΣΚΑΙ λοιπον.

Η μονη καλη εκπομπη ειναι του Τζανετακου.

Ειδα εχθες μια συνεντευξη ενος ξενου ιστορικου

με θεμα την Ελλαδα πριν κατα τη διαρκεια και μετα

τον Β Παγκοσμιο πολεμο.

Δημοσ.

να συμπληρωσω οτι απο Σκαι κατα καιρούς κατεβαζω τα μηχανή του χρονου, εμεις οι ελληνες, national geographic

και παλαιοτερα κατεβαζα αλ τσαντιρι νιουζ αλλα δεν το εχει τωρα

Δημοσ.
Η μονη καλη εκπομπη ειναι του Τζανετακου.

Οχι, του Παναγιώτου είναι όλα τα λεφτά. Αντικειμενικότατη και κατανέμει ισόποσα το χρόνο στους συνομιλητές του. Και είναι και αμερόληπτος.

τα απαραδεκτα αθλητικα και η κατασπαταληση του δημοσιου χρηματος κυριως στην αγορα τηλεοπτικων δικαιωματων ποδοσφαιρου.

Ναι, κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δε δείχνει ολόκληρο τον αγώνα στις 01:00. Οποιος νυστάζει να πάει για ύπνο. Πως θα έχω εγώ πλήρη εικόνα αν μου δείχνει ένα μισάωρο?

καθε επεισοδιο για την ζωη του μαλακα καρυωτακη κοστιζει 2.500.000εθρω

Μαλάκας δν ήταν, ούτε καλός ποιητής.

Είπαμε, έδιωξε τον προπαγανδιστή κούλογλου, σιγά σιγά θα διώξει και το γλύφτη λυριτζή. Αλλοι δημοκράτες από κει. Λέει δν μπορούμε να καλέσουμε 5 αντιπροσώπους, γιατί δν χωράνε στο τραπέζι.

Δημοσ.

Μία καλή κουβέντα για όλους o afentikos.

Εγώ συμφωνώ με τον φίλο ΕΡΤ και ΣΚΑΙ,ειδικά τώρα που πήρε και τα ευρωπαικά παιχνίδια της κόκκινης αρμάδας εκτός απο ντοκυμαντέρ έχει και καλές κωμωδίες :lol:

Δημοσ.
Μία καλή κουβέντα για όλους o afentikos.

Εγώ συμφωνώ με τον φίλο ΕΡΤ και ΣΚΑΙ,ειδικά τώρα που πήρε και τα ευρωπαικά παιχνίδια της κόκκινης αρμάδας εκτός απο ντοκυμαντέρ έχει και καλές κωμωδίες :lol:

Σίγα 2 ματς ήταν.

Από του χρόνου ο Αντ1 θα δείχνει ουέφα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...