Προς το περιεχόμενο

Όχι άλλο ΕΡΤ

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εχεις την τηλεοραση συνδεμενη ΜΟΝΟ με κονσολα χωρις να ειναι συνδεμενη με κεραια δεν μπορει να σου κανει τπτ ο inspector. Ακομα και αν εχεις δορυφορικο πιατο και δεν εχεις κανονικη κεραια παλι δεν μπορει να σε γραψει. Γενικα αν του αποδειξεις οτι δεν βλεπεις Αγγλικη tv δεν μπορει να σε γραψει. Κατι μου χαν αναφερει οτι εχουν ενα μηχανημα και καλα που βλεπει ποιος περνει σημα TV σε μια γειτονια. Αναλογα πηγαιναν και χτυπουσαν υποτιθετε.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν εχεις την τηλεοραση συνδεμενη ΜΟΝΟ με κονσολα χωρις να ειναι συνδεμενη με κεραια δεν μπορει να σου κανει τπτ ο inspector. Ακομα και αν εχεις δορυφορικο πιατο και δεν εχεις κανονικη κεραια παλι δεν μπορει να σε γραψει.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αν κοιτάξεις στο λινκ που έβαλα ποιο πάνω, θα δεις οτι δεν την γλυτώνεις έχοντας μόνο δορυφορική (αφού μέσω της δορυφορικής μπορείς να βλέπεις και τα επιγεια που αναμεταδίδει) ουτε και με την κονσόλα δεν μπορείς να δικαιολογηθείς αφού το μόνο που μένει για να δεις TV είναι να κοτσάρεις μια εξωτερική κεραία. Με την ίδια λογική θα μπορούσες να πεις οτι έχεις την TV για να βλέπεις μόνο βιντεοκασέττες / DVD, αλλά και πάλι πρέπει να πληρώσεις.

Δημοσ.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αν κοιτάξεις στο λινκ που έβαλα ποιο πάνω, θα δεις οτι δεν την γλυτώνεις έχοντας μόνο δορυφορική (αφού μέσω της δορυφορικής μπορείς να βλέπεις και τα επιγεια που αναμεταδίδει) ουτε και με την κονσόλα δεν μπορείς να δικαιολογηθείς αφού το μόνο που μένει για να δεις TV είναι να κοτσάρεις μια εξωτερική κεραία. Με την ίδια λογική θα μπορούσες να πεις οτι έχεις την TV για να βλέπεις μόνο βιντεοκασέττες / DVD, αλλά και πάλι πρέπει να πληρώσεις.

1 φορα που μου ετυχε σε σπιτι φιλων στο Manchester να μας κανει πεσιμο ελεκτης βραδυνη ωρα του ειπαμε οτι μονο για Playstation 2 η τηλεοραση (πραγματικα ηταν μονο για PS2). Πηγε απο πισω κοιταξε οτι δεν υπηρχε κεραια συνδεμενη με την TV (γενικα δεν υπηρχε κεραια) και δεν τους εγραψε κληση ουτε τους ειπε να κανουν αιτηση να πληρωσουν το Licence.

Δημοσ.
1 φορα που μου ετυχε σε σπιτι φιλων στο Manchester να μας κανει πεσιμο ελεκτης βραδυνη ωρα του ειπαμε οτι μονο για Playstation 2 η τηλεοραση (πραγματικα ηταν μονο για PS2). Πηγε απο πισω κοιταξε οτι δεν υπηρχε κεραια συνδεμενη με την TV (γενικα δεν υπηρχε κεραια) και δεν τους εγραψε κληση ουτε τους ειπε να κανουν αιτηση να πληρωσουν το Licence.

Αντίστοιχη φάση έτυχε στο δικό μου σπίτι, 10 το βράδυ.

Η τηλεόραση είχε φάει τούμπα 1-2 χρόνια πριν και πίσω τα καπάκια της είχανε σπάσει - η τηλεόραση πάντως δουλευε κανονικα ! :-) - και μετά απο πειραματισμούς διαπίστωσα πως αν τράβαγα μία φύσα απο πίσω, έδειχνε μόνο "χιόνια" μαζί με έναν απίστευτο θόρυβο-βόμβο απο τα ηχεία που σου προκαλούσε πανικό. Είχαμε τον νου μας, και οποτε χτύπαγε η πόρτα τσεκάραμε απο το παράθυρο και αν βλέπαμε ατομα τα οποια δεν γνωρίζαμε τραβάγαμε πρώτα την φύσα και μετά ανοίγαμε.

Όταν μπήκαν οι ελεγκτές (2) και είδαν την τηλεόραση μας έκοψαν κατευθείαν κλήση για δικαστήριο, παρόλο που όταν την ανοίξαμε κάνανε και 2 βήματα πίσω φοβούμενοι οτι θα ανατιναχτεί επάνω τους!

Το σκεπτικό τους ήταν οτι κάποτε είχαμε τηλεόραση (το σπίτι δεν είχε πληρώσει το licence για 2-3 χρόνια) και οτι μπορεί κάποια στιγμή να την φτιάχναμε και να βλέπαμε...

Εγώ βέβαια αποφοιτούσα εκείνη την χρονιά και μετά απο κανα 2 μήνες την έκανα... ο συγκάτοικος όμως που πήγε στο δικαστήριο και όλες οι υποθέσεις πριν και μετά την δική του αφορούσαν το TV license, μου είπε πως με δικαιολογίες nintento, playstation, video ή και κάποιος άλλος που την χρησιμοποιούσε για οθόνη PC δεν την γλυτώσανε.

Παρόλα αυτά στην περίπτωση που εσύ αναφέρεις, μάλλον πέσατε σε καλό άνθρωπο που του φαινότανε παράλογο να πληρώνετε για να παίζετε playstation (που όντως είναι παράλογο!) και σας την χάρισε.

Δημοσ.

αφου υπαρχουν ακομα ελληνες οι οποιοι να ειναι ευχαριστημενοι απο αυτη την αισχρη ποιοτητα αυτης της τηλεορασεως?μην τρελλαθουμε δηλαδηηη!

απο τους δημοσιογραφους μεχρι την ποιοτητα και την σκηνοθεσια ειναι ολα χαλια..τελος παντων!δεν μπορει μια γιαγια στο χωριο που εχει ενα μαντρι στο οποιο εχει ρευμα να πληρωνει και την ερτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι απιστευτο αυτο!σορυ κιολας.....εγω ειμαι στερικος?μερικοι ειστε υπερβολικοι!και βολεμενοι μαλλον και γιαυτο τα λετε αυτα!

Δημοσ.

το να μην παρακολουθειτε τηλεοραση και να χρησιμοποιετε το ιντερνετ ειναι δικαιωμα σας..το να κατηγορειτε τους αθλητικους δημοσιογραφους της ερτ κι αυτο δικαιωμα σας ειναι αλλα ασχετοι υπαρχουν σε καθε καναλι.για μενα η ερτ κραταει ενα επιπεδο...παρουσιαζουνε τις ειδησεις με ηρεμια,βαζουν ντοκιμαντερ και αφιερωματα σε ποιητες κι ετσι μαθαινεις πραγματα που δεν ηξερες η δεν φανταζοσουν ποτε οτι υπαρχουν.τωρα αν εσενα δεν σου αρεσουν ειναι αλλο θεμα.απλα μην το βλεπεις..δεν ειναι αναγκη να κατηγορεις την ερτ για αυτο.κι οσο για το ποσο που πληρωνουμε για την ερτ,συμφωνω εν μερει αλλα επειδη δεν νομιζω ποτε να σταματησουμε να την πληρωνουμε οποτε ας αφησουμε τις πορειες στην ακρη.:-) κι εξαλλου αν δεν σου αρεσει κατι,αλλαξε το..B)παρε τηλεφωνο στην ερτ και πες την αποψη σου..

θα μου πεις και σιγα μην γινει τιποτα..εσυ προσπαθησε..αρκει να ξερεις τι ζητας απο την τηλεοραση:-)

Δημοσ.

..παρουσιάζουν τις ειδήσεις -της κάθε κυβέρνησης- με ηρεμία,ήθελες να πείς? :X

Έγω έχω τηλεόραση σπίτι μου, και παίζω μόνο playstation, χωρις να είναι συνδεδεμένη με κεραία. Πές μου έναν καλό λόγο να πληρώνω ΕΡΤ..?

little loulou said:

..κι όσο για το ποσό που πληρώνουμε για την ερτ, συμφωνώ εν μέρει αλλά επειδή δεν νομίζω ποτέ να σταματήσουμε να την πληρώνουμε, ας αφήσουμε τις πορείες στην άκρη..

Αν είμασταν όλοι αυτής της λογικής, πίστεψέ με, θα είχαμε τουρκοκρατεία μέχρι σήμερα.

Δημοσ.

Ας πληρωσουμε ενα ποσο αλλα να πληρωνουμε για κατι αξιολογο και οχι για να κοπροσκυλιαζουν συτοι που διοριζει το καθε κομμα

Περιμενουμε τοσα χρονια την ψηφιακη εχουμε παρει δεκτες, τηλεορασεις 1000αδων ευρω που κοντευουν να παλιωσουν να τις πεταξουμε, αλλα αυτοι χαμπαρι

Αφου η τεχνολογια υπαρχει, οι δεκτες υπαρχουν τι πρεπει να περιμενουμε αλλο?

Η κοροιδια που θα φτασει ? Απο την εποχη που εγινε εγχρωμη η τηλεοραση (το 1978 νομιζω) δεν εχει υπαρξει καμια βελτιωση Την ιδια αθλια μονοφωνικη εικονα βλεπουμε

Δημοσ.
..παρουσιάζουν τις ειδήσεις -της κάθε κυβέρνησης- με ηρεμία,ήθελες να πείς? :X

Έγω έχω τηλεόραση σπίτι μου, και παίζω μόνο playstation, χωρις να είναι συνδεδεμένη με κεραία. Πές μου έναν καλό λόγο να πληρώνω ΕΡΤ..?

little loulou said:

Αν είμασταν όλοι αυτής της λογικής, πίστεψέ με, θα είχαμε τουρκοκρατεία μέχρι σήμερα.

να διευκρινισω πως μιλαω μιλαμε για την ερτ..δεν ειπα γενικα να εχουμε μια τετοια σταση:-)
Δημοσ.

Εγω ΔΕΝ καταλαβαίνω με ποιο δικαιωμα δίνουν τα λεφτα σε Μπολυμπιακο και Μπαναθηναικό για να μεταδίδουν τους αγώνες τους (σιγά μη τα βαζουνν με τις διαφημίσεις). Και γιατι να μην τα δώσουν και στον ΜΠΑΟΓΚ ή στη ΜΠΑΕΓΚ ή στον Μπάρη; Εφόσον τα αλλα καναλια ΖΟΥΝ με τις διαφημίσεις, να κανουν το ίδιο και αυτοί, αυτα τα λεφτα αυτοί τι τα θελουν; Ειναι extra για ξοδεμα απο δω και απο κει.

Δημοσ.

Τα αλλα καναλια εχουν πιο εμπορικο προγραμμα αρα πιο πολλες διαφημισεις και εσοδα επισης δεν εχουν διορισμενους 1000αδες υπαλληλους και καρεκλοκενταυρους να τρωνε τα λεφτα

Παλια θυμαμαι οταν ειχαμε μονο τα 2 καναλια της ΕΡΤ σε πολλες περιοχες επρεπε να αγορασουμε 2 κεραιες και μικτη ωστε να καταφερουμε να πιασουμε την ΕΡΤ απο την Παρνηθα και την ΥΕΝΕΔ απο τον Υμηττο

Τετοια οργανωση .....

Δημοσ.
Ας πληρωσουμε ενα ποσο αλλα να πληρωνουμε για κατι αξιολογο και οχι για να κοπροσκυλιαζουν συτοι που διοριζει το καθε κομμα

Περιμενουμε τοσα χρονια την ψηφιακη εχουμε παρει δεκτες, τηλεορασεις 1000αδων ευρω που κοντευουν να παλιωσουν να τις πεταξουμε, αλλα αυτοι χαμπαρι

Αφου η τεχνολογια υπαρχει, οι δεκτες υπαρχουν τι πρεπει να περιμενουμε αλλο?

Η κοροιδια που θα φτασει ? Απο την εποχη που εγινε εγχρωμη η τηλεοραση (το 1978 νομιζω) δεν εχει υπαρξει καμια βελτιωση Την ιδια αθλια μονοφωνικη εικονα βλεπουμε

για την μονοφωνικη εικονα εχεις απολυτο δικιο..:-)αλλα τα προγραμματα της ερτ ειναι καλα..εχει ενημερωτικες εκπομπες ,μουσικα προγραμματα,ντοκιμαντερ..προβαλλει προγραμματα που εχουν καποια αξια.και με την ιδια λογικη που λετε πως αφου δεν βλεπω τηλεοραση γιατι να πληρωνω την ερτ,τοτε γιατι καθεσαι και πληρωνεις και την παιδεια με αυτα τα χαλια που εχει?που την πληρωνεις μεσω των φορων..

Δημοσ.

little loulou.......Πλακα κανεις προφανως και επαναλαμβανεσε κι ολας!!!

Πληρωνουμε δλδ τις κρασοκατανηξεις του παπαδοπουλου(ΝΕΤ) και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πληρωνουμε τα χιλιοπαιγμενα ντοκυμανταιρ και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πληρωνουμε αθλιες εκπομπες πρωινες & μεσημεριανες και πρεπει να λεμε κι ευχαριστω!

Πιο ακριβως ειναι αυτο που αξιζει να δεις στην κρατικη τηλεοραση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...