Προς το περιεχόμενο

Όχι άλλο ΕΡΤ

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα διαβάσει παλιότερα οτι κάποιοι είχαν κινηθεί δικαστικά υποστηρίζοντας οτι έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την υπηρεσία (ερτ) και έτσι να μη την πληρώσουν. Δε ξέρω όμως τι είχε γίνει με το θέμα.

Προσωπικά πιστεύω πως η κρατική τηλεόραση πάντα χρειάζεται. Το ελληνικό δημόσιο όμως είναι πονεμένη ιστορία.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω φίλε μαζί σου, όμως αυτό το Νεα Ερυθρόλευκη τηλεόραση γιατί το λες?ο Παναθηναικός δεν υποστηρίζεται πολύ από την Νετ?ο Κωνσταντίνου που είναι εκει δεν λέει σε καθε αγώνα ότι ο Ολυμπιακός κερσίζει με την διαιτησία, όχι οτι ο Μίχος είναι καλύτερος απλά η Νετ στηρίζει πιο πολύ τις μεγάλες ομάδες,δεν ξέρω που έβλαλες το συμπέρασμα ότι είναι κανάλι του Ολυμπιακου............επιδεί δλδ ο Πρππ είναι ολυμπιακός και του φένεται και ο Κατσαρός παο

και του φένεται και ο Σκουντής που πανηγύριζε πέρισυ για το Μπάσκετ που το πείρε ο Παο.

Δημοσ.

ΕΡΤ χωρίς Δρούζα προκοπή δεν κάνει.

Πάλι καλά που βλέπουμε Μήνο κάθε κυριακή και κλαίμε απ τα γέλια.Μόνο ο Μήνος τα αξίζει τα λεφτά Άρη

Δημοσ.

Η ΕΡΤ καταντησε να ειναι οτι πιο σιχαμερο υπαρχει στo Ελληνικο δημοσιο

Τι να πρωτοπει κανεις?

Καναλια μονοφωνικα το ετος 2009 με αισχρη εικονα

Βολεμενοι δημοσιογραφοι και ασχετοι αθλητικοι συντακτες που προωθουν τη βια

Εκατομμυρια ευρω πεταμενα για λογοτυπα και για υποτιθεται ψηφιοποιηση παλαιων σειρων (τις οποιες εχουν οι ιδοι σβησει)...............

Δημοσ.

Ο Καρυωτάκης τι σου έφταιξε? Δηλαδή η Παναγιωταρέα δεν έκανε για το αρχικό σου ποστ?

Δημοσ.

Συμφωνώ και για το μπάσκετ.

Η κρατική τηλεόραση είναι απαράδεκτη σε ότι έχει να κάνει με αθλητισμό.

Και όχι μόνο η κρατική αλλά είναι γενικό το πρόβλημα.

Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πληρώνουμε ας κοιτάξουν να την κάνουν λίγο ποιο υποφερτή.

Δημοσ.
Σας παρακαλώ,μην αρχίζετε με τα αθλητικά πάλι γιατί θα πέσει κλειδί.Το θέμα είναι να βρούμε ένα τρόπο να ΜΗΝ πληρώνουμε ΕΡΤ.

Πόσο πληρώνεις τώρα? 10 ευρώ* 10 ας πούμε 100 ευρώ. Αν μείνουν 5 (εσύ επιλέξεις να μην πληρώσεις) για να τα βγάλει πέρα η ερτ, θα πάει 20*5=100. Οπότε εγώ θα σκάω περισσότερα. Αρα καλώς την πληρώνουμε. στη νόβα θέλω 60 ευρά το μήνα.

Δημοσ.
Οπότε εγώ θα σκάω περισσότερα. Αρα καλώς την πληρώνουμε.

Μπράβο. Πληρώνω εγώ για να μην πληρώνει Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ 7.

Πότε είναι η πορεία;

Δημοσ.
To πολύωρο ρεπορτάζ ήταν επιδεί ο Ολυμπιακός έπεαιζε στην έδρα του........αν έβλεπες άλλες εκπομπές πχ όταν ο παο κέρδισε 4-0 τον άρη είχε και εκεί πολύωρο σχολιασμό.

Μπορεί να είναι και έτσι.

Και κάτι άλλο για την ερτ.

Δεν μπορεί να σχολιάζει ο βαρούχας 2 φάσεις από διαφορετικούς αγώνες και στην μία να λέει ναι είναι πέναλτι γιατί και το ακούμπημα είναι παράβαση και για ίδια φάση άλλης ομάδας να λέει τον ακουμπάει αλλά δεν ξέρουμε πόσο δυνατά οπότε δεν είναι τίποτα.

Και το θεικό.Δεν έχω δυναμόμετρο να δω ποιος σπρώχνει ποιο πολύ.χαχαχα.

Δημοσ.
Τι λετε μωρε που θελετε να μην πληρωνετε για την ΕΡΤ.

Και που θα βλεπω εγω μετα τη Μπηλιω; Ε;

Την γιουρο-βυζι-ον που την πας?

Δημοσ.
Μπράβο. Πληρώνω εγώ για να μην πληρώνει Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ 7.

Πότε είναι η πορεία;

Εχω πλειστάκις πει, πως όποιος δεν ασχολείται με μπάλα είναι ηλίθιος. Στο σχολείο μου, όσοι δεν ασχολούνταν με μπάλα, ήταν η πούστηδες (μετά επιβεβαιωθήκαμε) ή κομπλεξικοί (δεν σταυρώναν γκόμενα με την καμία και γενικώς δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.)*. Τώρα αν δεν του αρέσει κάποιου το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να βλέπει chl και κύπελλο αγγλίας. Επίσης η ερτ-1 έδειξε και τα ημιτελικά του βόλλευ. Εκτός πια και αν κάποιος δεν χάνει εντός έδρας αγωνα της ομάδας του και παει σε όλα τα εκτός. Αλλά πόσοι είναι αυτοί?

Αρα η ερτ με μια ξεφτίλα συνδρομή, σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις όλα τα ματς της ομάδας σου. Και μετά την κατακρίνουμε κιόλας. Δεν φτάνει που έδιωξε και τον κούλογλου, που για μένα πρέπει να πάει φυλακή, της ζητάμε και τα ρέστα.

*δεν έβαζαν υποψηφιότητα ούτε για πενταμελή, ουτε για 15μελη. Χαμένα κορμιά. Υπάνθρωποι. Ευτυχώς ήταν ελάχιστοι. Ολοι οι άλλοι βλέπαμε μπάλα και πηγαίναμε γήπεδο. Οακα και μετά ριζούπολη (τι γινόταν για να βρεις εισητήριο).

Δημοσ.

Ισως αξιζει μονο για τον Εξαντα πλεον, του οποιου τα επεισοδια κατεβαζω απο το internet και ποτε δεν βλεπω κατευθειαν απο το καναλι. Ειναι πιο ανετα ετσι, λογω χρονου και οχι μονο.

Η Σειρα του Καρυωτακη αξιζει τελικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...