Προς το περιεχόμενο

Όχι άλλο ΕΡΤ

von_dam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο μου την σπαει οταν πληρωνεις την ερτ μεσω της δεη!!!!!

κι οχι μονο αυτο...καθε επεισοδιο για την ζωη του μαλακα καρυωτακη κοστιζει 2.500.000εθρω..δεν ξερω αν ισχυει αλλα εμεις ως τα 'αφεντικα' τους δεν θα επρεπε να εχουμε λογο???δεν ξερω τι να πω!σε αυτη την χωρα το δημοσιο κυβερναει και οχι ο λαος.

το μονο καλο που εχει δειξει μεχρι τωρα η ερτ,κατ'εμε,ηταν ενα σιριαλ που εβριζαν συνεχως και ηταν ολοι στερικοι...το εδειξε και καποια στιγμη το προηγουμενο καλοκαιρι να θυμαμαι καλα....σας παρακαλω μπορει να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου τον τιτλο του?

γενικα τη γνωμη εχετε για την ερτ?σας προσφερει πραγματικη τηλεοραση?ειστε ικανοποιημενοι?

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι .

Προσωπικά την τηλεόρασή μου την έχω πάντα κλειστή πια με τις βλακείες που δείχνουνε, οπότε δε βρίσκω το λόγο να πληρώνω ΕΡΤ.:X

Δημοσ.
ποσο μου την σπαει οταν πληρωνεις την ερτ μεσω της δεη!!!!!

κι οχι μονο αυτο...καθε επεισοδιο για την ζωη του μαλακα καρυωτακη κοστιζει 2.500.000εθρω..δεν ξερω αν ισχυει αλλα εμεις ως τα 'αφεντικα' τους δεν θα επρεπε να εχουμε λογο???δεν ξερω τι να πω!σε αυτη την χωρα το δημοσιο κυβερναει και οχι ο λαος.

το μονο καλο που εχει δειξει μεχρι τωρα η ερτ,κατ'εμε,ηταν ενα σιριαλ που εβριζαν συνεχως και ηταν ολοι στερικοι...το εδειξε και καποια στιγμη το προηγουμενο καλοκαιρι να θυμαμαι καλα....σας παρακαλω μπορει να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου τον τιτλο του?

γενικα τη γνωμη εχετε για την ερτ?σας προσφερει πραγματικη τηλεοραση?ειστε ικανοποιημενοι?

Τωρα αυτο που παει?Μενει εδω η παει στο κινηματογραφος και τηλεοραση?Ειναι μια συζητηση για την ΕΡΤ και την ελληνικη τηλεοραση γενικα,η ειανι αναζητηση σηριαλ?

Μπερδευτηκα.

Δημοσ.

Δεν βλέπω ποτέ tv.Και όταν αποφασίσω να δω κάτι θα είναι καμπιονάτο - προμέρα ντιβιζιόν - πρέμερ λιγκ.

Και όλα τα κανάλια να κλείσουν με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δημοσ.
Δεν βλέπω ποτέ tv.Και όταν αποφασίσω να δω κάτι θα είναι καμπιονάτο - προμέρα ντιβιζιόν - πρέμερ λιγκ.

Και όλα τα κανάλια να κλείσουν με αφήνει παγερά αδιάφορο.

ΤV δε βλεπεις, αλλα ΕΡΤ πληρωνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...