iparis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Εχω macbook το οποία πληρε'ι τις προυποθεσεις. Εχω κατεβάσει με τόρεντ το λειτουργηκό.εκτελ'ω κανονικά τις οδηγίες... οταν κανει επαεκηνιση δεν υπάρχει καποια διαδηκασία εγκαταστασης.... υποψιάζομαι οτι δεν γίνετε χωρίς dvd εγκαταστασης αν καποιος το εχει εγκαταστίσει μετα απο κατέβασμα ας πει μια γνωμη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 πόσταρε ακόμα 1-2 φορες σε όλα τα sections του forum κάπου θα σε ακούσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 πόσταρε ακόμα 1-2 φορες σε όλα τα sections του forum κάπου θα σε ακούσουν απλα μου ειπαν οτι το ειχα ποσταρει λαθος προηγουμενος επισης μπορεις και μονος σου να δεις οτι ειμαι καινουριος εδω!!! λιγη καλη διαθεση δεν θα εβλαπτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriga81 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση το Macbook. Όταν ακούσεις τον ήχο που κάνει όταν ξεκινάει το μηχάνημα, πάτα και κράτα πατημένο το πλήκτρο "C". Αυτό θα κάνει το μηχάνημα να μπουτάρει από το DVD (Φυσικά εννοείται ότι θα έχεις ήδη μέσα το DVD του Leopard.). Ακολούθα μετά τα βήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γενικά το Forum έχει αυτόν τον ""κανόνα"" με τα πειρατικά και δέν την παλευει σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Καλό θα ήταν να απεθυνθεις σε άλλο Forum ή να μπεις στην λογική του επιδη το Software μπορώ να το έχω τσάμπα, δέν σημαίνει οτι θα το κάνω κι'ολας. Φτου κακα μακρυα παλιοπειρατες της Καραιβικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 απλα μου ειπαν οτι το ειχα ποσταρει λαθος προηγουμενος επισης μπορεις και μονος σου να δεις οτι ειμαι καινουριος εδω!!! λιγη καλη διαθεση δεν θα εβλαπτε... με καλή διάθεση το είπα, επίσης σου έχω απαντήσει και στο ερώτημα σου στο άλλο threat, και επίσης καλωσόρισες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostgr_a_n Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πατα το alt στην εκινηση και διαλεξε το dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iparis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα μετα απο πλυ ψαξιμο τα κατάφερα!!!! Δεν ηταν και τοσο δύσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.