Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Χωρίς να έχω κάποια πηγή να παραθέσω, πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο με όλες τις commonwealth (κοινοπολιτείες) χώρες, ένα αμερικάνικο (καναδικό, αυστραλιανό, ινδικοπακιστανικο κλπ.) προιόν θα φορολογηθεί κατι λιγότερο στην αγγλία απ΄οτι στην Ελλάδα. Δεν νομίζω ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στο Commonwealth... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_members_of_the_Commonwealth_of_Nations Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 και δεν ανήκει καν στα former members, θυμόμουν λάθος, my bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φιλαρακι αφου μπορει ο φιλος σου να τα φερει μπορει να μου φερει κ μενα 10 κομματια IPHONE κ γω θα σου δωσω εσενα 200 ευρω παραπανω για ολα κ καντα οτι θες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φιλαρακι αφου μπορει ο φιλος σου να τα φερει μπορει να μου φερει κ μενα 10 κομματια IPHONE κ γω θα σου δωσω εσενα 200 ευρω παραπανω για ολα κ καντα οτι θες!!!! Του βάζεις δύσκολα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Νταξει παιδια απλα τον δουλευει ο γνωστος του και το εχει πιστεψει το παιδι, ειπαμε δεν υπαρχει iphone 3G με τοσα λευτα, και να υπαρχει θα εχει καποιο προβλημα ή δεν θα εχει κουτια-αξεσουαρ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εγω εχω φερει 6 τηλεφωνα . Τα 2g τα εφερνα 234 ευρω Τα 3g 357Eyρο μου φενεται δυσκολο τα 3G να τα φερνει 250 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.