Προς το περιεχόμενο

i-phone με 250ευρω

toninosfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

... αποκλύετε να το βρίσκεις χωρίς συμβόλαιο σε αυτην τη τιμή...

τι λετε ρε παιδια στην αμερικη και το ντουμπαι που ξερω σιγουρα το βρησκεις και 250-300 $ και μετα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το ξεκλειδωσεις
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε ειναι πολυ απλο

πες του πως αν στο φερει και το ανοιξετε και οι 2 μπροστα του και το βαλετε σε λειτουργια και ολα καλα, τοτε ναι και του δινεις τα λεφτα

αλλα αν δεν θελει, η αν το ανοιξετε και για οποιοδηποτε λογο ειναι μουφα, τοτε ακυρωνεται η συναλλαγη

δεν εχει να φοβηθει τπτ αν ειναι οκ

και πες του και πως αν ειναι ολα οκ, σου εχω δουλεια τρελη,καθως σε εχω διαφημισει τρελα στο insomnia

Ο φίλος του που λέει πως φέρνει iPhone από Αγγλία, επι της ουσίας δεν έχει ξαναφέρει. Είναι η πρώτη του φορά και παρήγγειλε μεγάλη παραγγελία, με σκοπό να τα πουλήσει και να βγάλει λεφτά. Προφανώς, τον έχουν πιάσει κότσο αυτοί που (υποτίθεται) πουλάνε κινητά κτλ σε εξευτελιστικές τιμές, σου ζητάνε να πληρώσεις μέσω Western Union, πληρώνεις και δεν σου έρχεται ποτέ τίποτα. Παλιά που έφερνα κι εγώ iPhone κτλ, την πάτησα έτσι, αλλά ευτυχώς με σχετικά μικρή παραγγελία. Είχα βρει μάλιστα 3 διαφορετικούς "εμπόρους". Έναν Αμερική, μια τύπισσα από Αγγλία και έναν από Ντουμπάι. Τέλη 2007 όλα αυτά. Και οι τρεις ήταν μουφά. Ο ένας μάλιστα πουλούσε PS3 250$ με παιχνίδια που μέχρι και σήμερα δεν έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά...

Ρώτα τον φίλο σου αν πλήρωσε με Western Union για αυτά που πήρε και αν σου απαντήσει πως ναι, τότε έπεσε θύμα online απάτης.

ρε παιδες...ειπαμε δεν ειναι παραγγελεια απο internet...ουτε με πληρωμη μεσω της western union.....το παλικαρι τα φερνει ατελωνιστα γι'αυτο ειναι τοσο φτηνα....χαλαρωστε....το ειδα το δικο του και ειναι μια χαρα i-phone...και χωρια που θα το ανοιξουμε μπροστα μαζι..και θα το δουμε....θα το δουλεψω και εγω καμια εβδομαδα και μετα θα τον πληρωσω..

ρε παιδες...ειπαμε δεν ειναι παραγγελεια απο internet...ουτε με πληρωμη μεσω της western union.....το παλικαρι τα φερνει ατελωνιστα γι'αυτο ειναι τοσο φτηνα....χαλαρωστε....το ειδα το δικο του και ειναι μια χαρα i-phone...και χωρια που θα το ανοιξουμε μπροστα μαζι..και θα το δουμε....θα το δουλεψω και εγω καμια εβδομαδα και μετα θα τον πληρωσω..

Χωρίς τελωνείο από που;;;; Πουθενά στον κόσμο δεν στοιχίζει κάτω από 400 ευρώ!!!! Μαϊμούδες θα είναι.... Ψάξε λίγο στο Ίντερνετ για το ciphone.... Κινέζικο με 150$...

Φιλε iced ..οταν τον ρωτισα: ''Δεν πιστεύω να είναι τιποτα κλώνος ή κινεζικο....???''...

γιατι του λεω: ''αν ειναι 250ευρω για κλωνο τον πουλας και ακριβα...''

Και μου λεει: '' αν πουλουσα κλωνους 70 ευρω θα στον πουλουσα.. οχι 250 .....αν θες κλώνο στον φερνω με 70 ευρω''

οσο για σενα φιλε S4Lv4TION συμφωνω οτι ειναι ατελωνιστα...λογω Ε.Ε. αλλα εχε στα υποψειν σου πως δεν ισχυει κατι τετοιο για προιοντα που παραγονται εκτος Ε.Ε. .... μην το ξεχναμαι....αν λοιπον καταφερνουν να ερχονται απο Αμερικη ατελωνιστα στην πρωτη χωρα-μελος της Ε.Ε...συνεχιζουν να ειναι ατελωνιστα και στην υπολοιπη Ε.Ε. χωρις να φενεται κατι αντιθετο...

αν λοιπον καταφερνουν να ερχονται απο Αμερικη ατελωνιστα στην πρωτη χωρα-μελος της Ε.Ε...συνεχιζουν να ειναι ατελωνιστα και στην υπολοιπη Ε.Ε. χωρις να φενεται κατι αντιθετο...

Η Αγγλία εξάλλου έχει ειδική συμφωνία με Αμερική για δασμούς και η Αμερική σχετικά καλό καθεστώς δασμών με Κινα κλπ.

Τα περισσότερα ακολουθούν την διαδρομή (Κίνα ή Χονκ Κονκ)->Αμερική->Αγγλία->ΕΕ

• Super Moderators
Η Αγγλία εξάλλου έχει ειδική συμφωνία με Αμερική για δασμούς και η Αμερική σχετικά καλό καθεστώς δασμών με Κινα κλπ.

Τα περισσότερα ακολουθούν την διαδρομή (Κίνα ή Χονκ Κονκ)->Αμερική->Αγγλία->ΕΕ

Είσαι βέβαιος ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν "ειδική συμφωνία" για δασμούς; Έχεις κάποια πηγή να δώσεις;

Είσαι βέβαιος ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν "ειδική συμφωνία" για δασμούς; Έχεις κάποια πηγή να δώσεις;

Χωρίς να έχω κάποια πηγή να παραθέσω, πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο με όλες τις commonwealth (κοινοπολιτείες) χώρες, ένα αμερικάνικο (καναδικό, αυστραλιανό, ινδικοπακιστανικο κλπ.) προιόν θα φορολογηθεί κατι λιγότερο στην αγγλία απ΄οτι στην Ελλάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...