Προς το περιεχόμενο

i-phone με 250ευρω

toninosfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι iPhone, τι HiPhone....Ένα και το αυτό....Αν είναι το δέυτερο αυτό που σου λέει ο φίλος σου, τότε και πολλά είναι τα 250 που ζητάει.Κατί σαν το επικό άσμα ''τι βάι τι χαβάι, και τα 2 είναι χάι''

Αυτό είναι κλώνος

post-26689-129062986747_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Φιλε mihalakis τι διαφορα εχει το i-phone me to Hi-Phone..???? Εχει τις ιδιες δυνατοτητες, τι μνημη εχει ????...πες μου στοιχεια ή στειλε μου ενα link για να μαθω...(sorry για το πριξιμο αλλα καταλαβαινεις...)

Δηλαδη αν το παρω 250 ευρω θα με εχει πιασει κοροιδο ετσι...???

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Λοιπον μιλησα μαζι του και μου ειπε τα εξης:

1. Ειναι i-phone kai oxi hi-phone

2. εχει 16 GB μνημη

3. εχει 1 χρονο εγγυηση απο την apple

4. υπαρχει σε ασπρο κ σε μαυρο

5. δεν ειναι hack-αρισμενο ...(θα μου το κανει ο ιδιος)

6. παιρνει κανονικα την καρτα sim μου χωρις προβλημα

και τελος

7. πως αν εχω κανενα προβλημα ή παραπονο (που δεν ''παιζει'' μου ειπε)

να του το πω και θα μου το αντικαταστησει....

Σε αυτό το σαητ είδα το τηλέφωνο που σου ανέφερα πιο πάνω....

http://www.lightinthebox.com/i32-Touch-Screen-Dual-SIM-GSM-MP4-Cell-Phone----1GB-TF-Card--HiphoneI32-_p16913.html

τώρα αν είναι γνήσιο αυτό που σου πουλάει ο φίλος σου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το δινει τόσο φτηνά ενω είναι καινούριο....Μήπως είναι κλεμμένο;

Τι iPhone, τι HiPhone....Ένα και το αυτό....Αν είναι το δέυτερο αυτό που σου λέει ο φίλος σου, τότε και πολλά είναι τα 250 που ζητάει.Κατί σαν το επικό άσμα ''τι βάι τι χαβάι, και τα 2 είναι χάι''

Αυτό είναι κλώνος

Όπως λέμε τι Κοζάνη τι Λωζάνη!!!!! :lol:

Φιλε mihalakis τι διαφορα εχει το i-phone me to Hi-Phone..???? Εχει τις ιδιες δυνατοτητες, τι μνημη εχει ????...πες μου στοιχεια ή στειλε μου ενα link για να μαθω...(sorry για το πριξιμο αλλα καταλαβαινεις...)

Δηλαδη αν το παρω 250 ευρω θα με εχει πιασει κοροιδο ετσι...???

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Λοιπον μιλησα μαζι του και μου ειπε τα εξης:

1. Ειναι i-phone kai oxi hi-phone

2. εχει 16 GB μνημη

3. εχει 1 χρονο εγγυηση απο την apple

4. υπαρχει σε ασπρο κ σε μαυρο

5. δεν ειναι hack-αρισμενο ...(θα μου το κανει ο ιδιος)

6. παιρνει κανονικα την καρτα sim μου χωρις προβλημα

και τελος

7. πως αν εχω κανενα προβλημα ή παραπονο (που δεν ''παιζει'' μου ειπε)

να του το πω και θα μου το αντικαταστησει....

Το 3G 16GB δεν το βρίσκεις πουθενά στον κόσμο κάτω από 450 ευρώ!!!!! Οπότε ή είναι μεταχειρισμένο σε άθλια κατάσταση ή κλεμμένο ή είναι κλώνος ή θα λάβεις άδειο πακέτο ή δεν θα λάβεις τίποτα!!!!

Σε κάθε περίπτωση μυρίζει καραμπινάτη κομπίνα και ο τύπος είναι έτοιμος να σου την φορέσει κανονικά!!!! Προσοχή!!!!

Την μεταφορά χρημάτων πως την θέλει;;;; Western Union;;; ;)

Δες και το θέμα που άνοιξα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα για παρόμοια περίπτωση και πές μου αν έχει ομοιότητες με την δικιά σου...

Και κάτι άλλο... Πώς τον βρήκες τον τύπο;;; Πώς επικοινωνείς μαζί του;;;

Ρε παιδες μου ειπε οτι ειναι ολοκαινουργιο....στο κουτι του....

και εννοειται πως θα το ανοιξω μπροστα του οταν μου το φερει.....και θα το λειτουργισω επισης μπροστα του....

τα χρηματα θα του τα δωσω στο χερι...οταν μου το δωσει...και οταν κανουμε τα παραπανω....μου ειπε οτι εχει παραγγειλει ειδη 25 και απο εβδομαδα θα παραγγειλει κι αλλα....

Μην ξεχνατε οτι μου ειπε .. εχει γραπτη εγγυηση απο την apple για ενα χρονο....

τον ξερω αρκετο καιρο και δεν μου φαινεται απατεωνας.....(τα φαινομενα απατουν ομως)

παντως το εχει παραγγειλει καποιο αλλο παιδι απο τη δουλεια και 8α δω αν οντως ισχυουν αυτα που λεει και αν ειναι ευχαριστημενος

(γιατι μπορει να δειχνει το δικο του και να λεει ''ειναι ακριβως σαν κι αυτο''

αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται...)

Άμα είναι έτσι, τότε δεν χάνεις τίποτα.... Νόμιζα ότι θα έκανες παραγγελία από Ίντερνετ... Πάντως να ξέρεις ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει iphone 3G 16GB καινούργιο κάτω από 450 ευρώ... Επίσης κανείς δεν έχει γραπτή εγγύηση Apple... Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα... Υπάρχει απόδειξη αγοράς και Serial Number του κινητού!!!! Μόνο αυτά υπάρχουν και εκεί πάνω βασίζεται η αυθεντικότητα των προϊόντων, η επίσημη υποστήριξη και η εγγύηση. Επίσης το γεγονός ότι άμα σου παρουσιάσει προβλήματα δεν σου λέει να το πάς στην επίσημη Apple αλλά θα σου το αλλάξει ο ίδιος μυρίζει άσχημα. Επιπλέον καλό θα είναι να του πεις ότι δεν το θέλεις ανοιγμένο αλλά σφραγισμένο....

Μάλλον ο τύπος θα πουλάει κινέζικους κλώνους.

Τουφας δίνεις λινκ απο Αγγλία, το παιδί πάει Αμερική και απο την εμπειρία μου γενικά οι τιμές ΚΑΡΑ-διαφέρουν στα πάντα :P και κανείς δεν είπε οτι τα παρήγγειλε απο official store για να πάρει και official τιμές... και μπορεί να του κάνουν τόσο καλή τιμή γιατι παίρνει 25++++...

άμα τον ξερεις καιρό και έχεις την ευκαιρία πρώτα να το τσεκάρεις και μετά να το πληρώσεις, δεν έχεις κάτι να χάσεις...

Η Apple έχει μόνο official μεταπωλητές... Και είναι απίθανο ένας που αγόρασε ένα κινητό τουλάχιστον 450 ευρώ να το πουλάει σφραγισμένο ή καινούργιο 250 ευρώ.... Κάτι άλλο θα τρέχει...

Ελπιζω να αποδειχτουν ολα σε λιγες μερες που θα μιλησω μαζι του face to face....

παντως σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και τις γνωμες σας...

ανοιξα αυτο το topic καθαρα για να μαθω πραγματα που δεν ηξερα

και πραγματικα με βοηθησατε παρα πολυ ετσι ωστε να ξερω τι γινεται σχετικα με τα i - phones.....και γιατι σκοπευω πρωτα να τον αφισω να μου πει αυτος τι ακριβως μου πουλαει....και με αυτα που μου ειπατε να κρινω αναλογως....

Παντως θα σας ενημερωσω σχετικα αμεσως μολις μιλησω μαζι του....

Τουφας δίνεις λινκ απο Αγγλία, το παιδί πάει Αμερική και απο την εμπειρία μου γενικά οι τιμές ΚΑΡΑ-διαφέρουν στα πάντα :P και κανείς δεν είπε οτι τα παρήγγειλε απο official store για να πάρει και official τιμές... και μπορεί να του κάνουν τόσο καλή τιμή γιατι παίρνει 25++++...

άμα τον ξερεις καιρό και έχεις την ευκαιρία πρώτα να το τσεκάρεις και μετά να το πληρώσεις, δεν έχεις κάτι να χάσεις...

στην αμερικη δεν φευγεις απο μαγαζι χωρις να ενεργοποιησουν την συσκευη και ο καθενας μπορει να παρει μονο 1 καθε φορα (αυτο απο τοτε που βγηκε το 3g)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...