loufas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, ψάχνω να βρώ ένα πρόγραμμα που να μου εμφανίζει ποιός είναι στο Internet μέσω του δικού μου Router. Έχω το Philips CGA5722 Wireless από τον ΟΤΕ, στο οποίο συνδέονται ένα PC(ενσύρματα) & Laptop(ασύρματα), αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπένουν και άσχετοι. Μήπως γνωρίζετε κανέτα τέτοιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ πολύ.
stefanos_79 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα αρκεί να μπεις στο ρουτερ σου και να δεις την Client List οπου αναγράφεται λογικά η MAC Address και το ονομα του συνδεμενου υπολογιστή.Αλλα αυτο που εχεις να κανεις καλυτερα ειναι να κλειδωσεις με WPA το ασύρματο δικτυο σου
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Στην πρώτη κιόλας σελίδα του router(192.168.2.1) σου λέει ποιος έχει συνδεθεί... Προτελευταία κατηγορία "DHCP Client Log" και απο κάτω ακριβώς υπάρχει το "Security Log" βλέπεις αυτά και καταλαβαίνεις...
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 to baσικο ειναι αυτο που ειπε ο φιλος.οχι ποιος μπενει μεσα αλλα να το κλειδωσεις με wpa2 η εστω wpa για να μην μπει κανεις.σκοπος δεν ειναι να βρεις το προβλημα αλλα να το λυσεις.
loufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά επειδή είμαι "πολύ καλός" με τα pc και τα σχετικά άμα το κλειδώσω θα μπορέσω να αφήνω το laptop μου να μπένει μέσα ?? Και σχετικά με τα WPA & WPA2 που μπορώ να τα βρώ? Ευχαριστώ πολύ
flik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ψάξε στο μενού του router σου για wirelss security ή κάτι σχετικό. Εκεί θα διαλέξεις wpa2 και θα βάλεις ένα συνδυασμό χαρακτήρων (καλό είναι να έχει γράμματα-αριθμούς-σύμβολα), και να είναι σε σύνολο 9-10. Πατάς save ή reboot ή οτιδήποτε έχει για αποθήκευση ρυθμίσεων, και μετά απο οποιοδήποτε υπολογιστή θες να μπεις, πρέπει να πηγαίνεις στη διαχείριση ασυρμάτων δικτύων απο τον πίνακα ελέγχου-συνδέσεις δικτύου, και βάζεις εκεί τον κωδικό
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 wpa wpa2 το λιγοτερο 8 το μεγαλυτερο 64.και ναι εννοειτε οτι θα μπορεις να μπενεις αμα το κλειδωσεις.αμα ηταν να μην μπενεις ποιο το νοημα του ασυρματου?δηλαδη ανοιχτο με το ζορι?και στο μανυαλ πρεπει να γραφει απο που κλειδωνει μεσα στο μενου που δεν θα ειναι δυσκολο να το βρεις.
loufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, καλό βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.