Demetris77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Προσπαθω να συνδεθω στα αρχεια (forum) του σερβερ μεσω Filezilla και ενω συνδεεται κανονικα (user/pass) δεν εχω προσβαση στο directory με τους φακελους του φορουμ. Μου βγαζει το εξης μνμα λαθους: Κατάσταση: Ανάλυση διεύθυνσης για mysite.com Κατάσταση: Σύνδεση στο xx.xxx.xxx.xxx.xx... Κατάσταση: Σύνδεση εδραιώθηκε, αναμονή για μήνυμα υποδοχής... Απάντηση: 220 Microsoft FTP Service Εντολή: USER username Απάντηση: 331 Password required for username. Εντολή: PASS ****** Απάντηση: 230 User username logged in. Εντολή: SYST Απάντηση: 215 Windows_NT Εντολή: FEAT Απάντηση: 211-Extended features supported: Απάντηση: SIZE Απάντηση: MDTM Απάντηση: 211 END Κατάσταση: Συνδεδεμένος Κατάσταση: Ανάκτηση λίστας φακέλου... Εντολή: PWD Απάντηση: 257 "/" is current directory. Εντολή: TYPE I Απάντηση: 200 Type set to I. Εντολή: PASV Απάντηση: 227 Entering Passive Mode (xx,xxx,xxx,xxx,xxx,xxx). Εντολή: LIST Απάντηση: 425 Can't open data connection. Σφάλμα: Άνοιγμα φακέλου απέτυχε Ξερει κανενας γιατι δεν εχω προσβαση στους φακελους τη στιγμη που εχω κανει login κανονικα στο σερβερ..?
CyberCr33p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αντί για Passive mode δοκίμασε να συνδεθείς με Active mode. Μέσα από κάποιο μενού στο Filezilla γίνεται. Εναλλακτικά δοκίμασε να κλείσεις το firewall στον υπολογιστή σου και ξαναδοκίμασε.
Demetris77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε CyberCr33p καποια ρυθμιση στην επιλογη του Active mode μου διαφευγει και δεν το σεταρω σωστα. Πχ, σ αυτες τις επιλογες τι βαζω..
CyberCr33p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις μήπως κάποιο firewall στον υπολογιστή σου ενεργό;
Demetris77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Οχι φιλε CyberCr33p.. δεν τρεχω καθολου firewall.. και εχω κανει add το FTP στις εξαιρεσεις του Windows firewall..
giankar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε από το Panel σου να δημιουργήσεις ένα νέο FTP account
Demetris77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μολις το δοκιμασα φιλε.. τιποτα..
atrias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 από άλλο υπολογιστή / client δουλεύει κανονικά ? μήπως δεν είναι σωστά τα permissions των αρχείων και φακέλων στον server ώστε να τα βλέπει ο ftp user ?
Demetris77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Με το που εφτιαξα FTP account, εχασα και την προσβαση σε ολα τα αρχεια και φακελους φιλε, και επεσε και το σαιτ.. διεγραψα το account , αλλα παλι δεν εχω permissions.. :mad: το πανελ ειναι plesk, και δεν εχω και remote desktop..
atrias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δες αυτό http://forums.webhostautomation.com/showthread.php?t=3125 σε γενικές γραμμές ίδιο πρόβλημα που μου είχε τύχει το έλυσα θέτοντας συγκεκριμένα ports για passive mode στο plesk και ανοίγοντας το firewall για αυτά ο server είναι δικός σου ? εσύ τον διαχειρίζεσαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.