XronisR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις.Η παραγγελια εγινε και ειναι η ακολουθη: Κουτι: THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK Επεξεργαστης: INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ LGA1366 - BOX Μητρικη: GIGABYTE GA-EX58-UD4 Τροφοδοτικο:SEASONIC S12-650 ENERGY+ 80 PLUS 650W RAM: OCZ OCZ3P1333LV3GK 3GB (3X1GB) DDR3 PC3-10666 PLATINUM XTC LOW VOLTAGE TRIPLE CHANNEL KIT Καρτα Γραφικων: SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E RETAIL DVD-R: SONY OPTIARC AD-7203S LABELFLASH BULK BLACK Οθονη: SAMSUNG SYNCMASTER 2233BW Ηχεια: LOGITECH 970223 X-540 SPEAKERS Σκληρος: WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2 X2 Πληκτρολογιο: MICROSOFT DIGITAL MEDIA KEYBOARD 3000 GR Ποντικι: MICROSOFT WIRELESS LASER MOUSE 5000 BLACK Συνολικα 1371,57 ευρω... Ας ελπιζω με τα υπολοιπα που περισσευουνε απο τα 1400 να με κερασει τσίπουρα και κρεατα σημερα Τσικνοπεμπτη!!![/QUOTΕ] Αν δεν σ'αρεσει το πολυ πλαστικο τοτε το κουτι θα σε απογοητευσει...
mohic4n Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 o spartakos έκανε την καλύτερη σύνθεση και από plaisio κιόλαςένσταση ασφαλώς η gpu καλύτερα αυτή που πρότεινα: Sapphire 4850 X2 SVGA (PCI-Express, DDR3, 2GB) ή Sapphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB) ή πιο απλά Sapphire 4870 οθόνη καλύτερα την LG λόγω 0pixel εγγ LG W2452V-PF TFT Monitor 24'' μνήμη καλύτερα Mushkin 4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 4-4-4-12, και σκληρούς ίσως καλύτερα τους WD AAKS 640 ή 500 Για Crossfire δεν λεω τιποτα... Μια ATI 4870 512 για 22" οθονη μια χαρα κανει... με 1Gb ram να επαιρνε στη περιπτωση που θα επαιζε με 24"αρα οθονη. Για την επιλογη της οθονης συμφωνω. Οπως με ειχε συμβουλεψει και ενας αριστος γνωστης απο εδω μεσα (βλ. Dante) ειναι αυτοκτονια να μη παει σε LG με την zero pixel εγγυηση που δινει. Με μια σωστη ρυθμιση φτανει ανετα και τους χρωματικους συνδιασμους των αλλων monitor. Μνημες. Sorry, αλλα προτεινεις DDR2 μνημες σε μητρικη που υποστηριζει DDR3 ? Ακομη και DDR2 να υποστηριζε (που θα ηταν υβριδικη, και προσωπικα δεν θα προτεινα ποτε τετοια μητρικη), οι Ι7 δεν ειναι φτιαγμενοι να δουλευουν με αυτη την αρχιτεκτονικη.
wizardb13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ο καθενας μας εμπιστευτε παραπανω μια εταιρια παντα... Αλλος λεει να μην βαλω intel αλλος να βαλω 1 GB καρτα γραφικων αλλος λεει αλλα για τους σκληρους. Το θεμα ειναι οτι στα τοσα λεφτα που εδινε το παιδι μπορουσαμε να φτιαξουμε 5 διαφορετικα pc και να ητανε ολα εξισου πολυ δυνατα το καθενα για τον λογο του... Ομως η παραγγελια εγινε και ευχομαι στον φιλο μου να απολαυσει το pc του γιατι ειναι αρκετα δυνατο!!! Καλο βραδυ Τσικνοπεμπτης σας ευχομαι!!!
bokoboko Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 wizardb13 εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο και συγνωμη για το ποστ μου..Προσπαθησα να το σβησω μετα αλλα δε μπορεσα..Αυτα που εγραψα ηταν καποιες αληθειες για το φορουμ ΓΕΝΙΚΑ αλλα μαλλον τις εγραψα σε λαθος θεμα.Και παλι συγνωμη..Απλα επηδη εγω τρελαθηκα σχετικα με τη δικια μου συνθεση θα ηθελα να παρακαλεσω τα μελη τα οποια ΞΕΡΟΥΝ να κανουν συνθεσεις και να μη λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.Ευχαριστω
grmaster2 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δεν πρόσεξα ότι η αγορά έχει γίνει γιαυτό πρότεινα, λάθος μου και μεγιά Στον Ellhna: η 4850χ2 είναι μία κάρτα όχι δύο (βασικά είναι δύο σε μία) δηλαδή δεν θα μπλέξει με CF. Τώρα αν εννοείς ότι είναι υπερβολική τότε ναι έχεις δίκιο αλλά και ο I7 είναι υπερβολή αλλά τον πήρε. Επίσης νομίζω ότι δεν κατάλαβες ότι αυτά που πρότεινα ήταν συμπληρωματικά/μικρο-αλλαγές στη σύνθεση του spartakou. Το mobo που διάλεξε παίρνει μόνο ddr2.
mohic4n Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις.Η παραγγελια εγινε και ειναι η ακολουθη: .... Μητρικη: GIGABYTE GA-EX58-UD4 .... Εκανα edit τα αλλα ... Συγνωμη, αλλα ή εγω δεν βλεπω καλα (κατσε να καθαρισω και τα γυαλια μου μια ακομη βασικα) ή εσυ δεν βλεπεις καλα (κανε το ιδιο αν φορας ή αν δεν, πηγαινε στον οφθαλμιατρο μια βολτα). No offense, παντα!! Και σταματαω εδω σε αυτο το post μιας και εχει υπερκαλυφθει
wizardb13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Να συμπληρωσω και εγω πως ειναι δυνατον μητρικη φτιαγμενη για τον i7 και να μην δεχεται DDR3???
Lemuria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με καρτες nvidia σε μητρικες AMD .. σιγα μη βαλει και 10 καρτες γραφικων ελεος πια το εχετε ξεφτιλισει ρε παιδια.. παρε μια καρτουλα 512μβ να κανεις την δουλεια σου αν μπορεις να βρεις και καμια 9800GTX+ μια χαρα θα εισαι Εγω δεν ειπα οτι μια καρταγραφικων nvidia δεν παιζει σε ενα pc με amd chipset απλα... ειπα οτι αφου εχει και θελει να δωσει τα λεφτα αυτα..ας παρει κατι καλυτερο σε amd/ati... αν εμενα μου ελεγε να του φτιαξω προσφορα για gaming pc δεν θα ξεπερναγε αυτη σε κοστος τα 800 ευρω κουτι..αλλα ο καθενας εχει αλλο budget και συμφωνα με αυτο απαντησα... Το i7 κατ'εμε ειναι υπερβολη....και στο εξαμηνο πανω θα συνειδητοποιησει ποσα λεφτα μπορουσε να κρατησει στην ακρη... Οσον αφορα το μια καρτουλα 512 mb και η 9500 gt 512mb εχει αλλα δεν την προτεινεις για παιχνιδια....φιλικα παντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.