Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο και ανετο ποντικι για desktop

pananton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω για ενα μεγαλυτερο ποντικι για μια φιλη μου καθως το συγκεκριμενο που εχει τις φαινεται μικρο και επειδη εχει προβλημα στην παλαμη δεν της ειναι ανετο και την ενοχλει το χερι της μετα απο ωρες χρησης..

Ασχολειται αναγκαστικα με το pc και με το ποντικι συγκεκριμενα γιατι η δουλεια της το απαιτει (σχεδιαση σε autocad,3dsmax κλπ)

Αυτο που εχει τωρα ειναι τα κλασσικα της microsoft

Οποτε ψαχνουμε κατι που να ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο (οσο μεγαλυτερο γινεται να ειναι ενα ποντικι) και πιο ανετο (δλδ να "απλωνει" το χερι πανω του και να μην "διπλωνει").

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ:50 ευρω

Τα πρωτα που κοιταξα ειναι αυτα...

Logitech 1

Logitech 2

Αν εχει κανενας καμια ιδεα ας πει εδω...Ευχαριστω!

Υ.Γ:Δν πειραζει να ειναι ασυρματο/ενσυρματο απλως προτιμαει ενσυρματο για να μην μπλεκει με μπαταριες αλλα αν υπαρχει κατι ΠΙΟ μεγαλο και ΠΙΟ ανετο σε ασυρματο τοτε Ok...

Δημοσ.

Αν και δεν είναι ποντίκι, θα σας πρότεινα να αγοράσετε μια γραφίδα με την ταμπλέτα της.

Εγώ έχω την Wacom Volito 2 εδώ και 1,5 χρόνο. Είχα πάθει τενοντίτιδα από το ποντίκι, αλλά μου έσωσε τα χέρια...... Η λογική είναι ότι έχεις το "στυλό/γραφίδα" και όταν κάνεις ακουμπήσεις πάνω στην αριστερή γωνία της επιφάνιας της ταμπλέτας είναι σαν να κάνεις κλικ στο αρίστερο μέρος της οθόνης κ.ο.κ. κτλ. Η θέση του δείκτη της οθόνης σχετίζεται με το σημείο στο οποίο θα έχεις τη γραφίδα.

Είναι βολικό, σκεφτείτε το!!!

Εδώ για τιμές http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=wacom

Δημοσ.

το mx518 ειναι απιστευτο ποντικι το χρησιμοποιω χρονια και δε θα το αλλαζα για κανενα:-):-):-) τωρα εναw φιλος μου εχει αυτο και μου φενεται αρκετα βολικο

Δημοσ.

Και γω το MX518 έχω, αλλά ρε παιδιά πειράζει που δεν εχω δει διαφορές απο το κλασικο της microsoft που παραθέτει ο φίλος ;

Μπορώ να πω κιόλας οτι με εκνευρίζει λιγο το κλικ(είναι αρκετά ψιλό-λεπτό) και ακούγεται αρκετά.

Κατα τ'άλλα είναι βολικό στο χέρι:-)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...Αυριο κιολας θα παω απο Πλαισιο Και e-shop να δουμε απο κοντα μερικα απο αυτα...γιατι με το ματι δεν μπορεις να καταλαβεις..

Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε πολυ η ιδεα της γραφιδας wacom...Δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ευχρηστη/πρακτικη και αξιοπιστη (υποψιν οτι δουλευει σε 3dsmax και autocad) αλλα θα την κοιταξω..

Οποιος εχει κ αλλες ιδεες ας πει...

ΔΕΝ μας πειραζει να ειναι ασχημο εμφανισιακα,να κανει δυνατα κλικ,ενσυρματο/ασυρματο ή οτιδηποτε αλλο ΑΠΛΩΣ να ειναι μεγαλο και πρακτικο...

Δημοσ.

Χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα της γραφίδας και πιστεύω πώς θα την βολέψει ιδιαιτέρως για τα σχεδιαστικά προγράμματα που χρησιμοποιεί (άλλωστε οι γραφίδες φτιάχτηκαν κυρίως για σχεδιαστές/ζωγράφους... κάντε ένα google search το wacom και το 3dsmax/autocad να δείτε περισσότερα για τα προγράμματα που την ενδιαφέρουν).

Εννοείται πάντως πώς αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που δεν την βοηθάει η γραφίδα να το κάνει εύκολα (κάτι που δεν το πιστεύω), μπορεί να χρησιμοποιήσει και το ποντίκι που θα έχει στο desktop συνδεδεμένο ήδη.

Καλή αγορά σ' ό,τι πάρετε :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...