Προς το περιεχόμενο

Συχνές αποσυνδέσεις απο το internet/speedtouch 530.

ntoyzaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ και έχω το modem/router speedtouch 530 , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω πολύ συχνά αποσυνδέσεις από το internet (1 φορά την ημέρα για περίπου 40 λεπτά γίνεται αποσύνδεση ανά 2 λεπτά )κατά μέσο όρο 1 φορά την ώρα , ένας γνωστός μου είχε παρόμοιο πρόβλημα και αγόρασε καινούργιο router και τώρα ζήτημα αν έχει 1 αποσύνδεση την ημέρα.

Πριν προβώ στην λύση να αγοράσω καινούργιο router(αν και δεν είναι σίγουρο ότι αυτό είναι το πρόβλημα)θέλω να δω τον θόρυβο της γραμμής(DB)γιατί κάπου διάβασα ότι ο θόρυβος στην γραμμή παίζει ρόλο στις αποσυνδέσεις ,από όσο γνωρίζω μπορείς να δεις το DB από το router σου αλλά το interface του speedtouch είναι αισχρό κατά την γνώμη μου και δεν μπορώ να βρω που λέει τα DB με τίποτα.

Ελπίζω να υπάρχει κάποιος στην κοινότητα που να έχει το προαναφερόμενο modem/router και να μπορεί να με βοηθήσει να βρω που μπορώ να δω τα Db ή κάποιος που μπορεί να έχει κάποια ιδέα στο τι μπορεί να φταίει.

ΥΓ .screenshot από το interface του speedtouch(απο οτι κατάλαβα η κάθε version έχει διαφορές):screenshot

ΥΓ2.η γραμμή είναι 4mbs αν και αμφιβάλλω ότι έχει κάποια σχέση

Δημοσ.
Τωρα θα ερθει ο πουλινακος που γουσταρει αυτα τα αχρηστα..... χοχο

xαχα.δυο τροποι ο ενας ειναι απο παραθυρο msdos

telnet 192.168.1.254

username Administrator

password tipota

kai meta adsl info

αλλιως στο 192.168.1.254

μετα broadband connection Μετα dsl connections και details.βρες δανεικο ρουτερ απο κανα φιλο.εισαι κακος 100 010 00

Δημοσ.
xαχα.δυο τροποι ο ενας ειναι απο παραθυρο msdos

telnet 192.168.1.254

username Administrator

password tipota

kai meta adsl info

αλλιως στο 192.168.1.254

μετα broadband connection Μετα dsl connections και details.βρες δανεικο ρουτερ απο κανα φιλο.εισαι κακος 100 010 00

To βρήκα!ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...