dpilio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα εχει μήπως υποψιν του κάποιο αξιοπιστο προγραμμα για να προστατεύει τα δεδομένα του? Τι εννοώ. Χαλάει ο σκληρός δίσκος και τον πας για επισκευη. Πως μπορώ να γνωρίζω οτι όλα τα my_documents δεν θα ειναι στο ιντερνετ την επόμενη ημέρα? Γενικά θέλω κάτι που να μου ζητάει ενα password και μετά να ξεκινάει να διαβάζει δεδομένα απο τον σκληρό (είτε λειτουργικό ειτε data) και να μην με ξαναενοχλέι μεχρι την επόμενη επανεκίνηση.... Βεβαια έχω δει καποια προγραμματα για συγκεκριμένους φακέλους αλλα αν θέλεις να τα έχει προσταευμένα ολά τα προσωπικά σου δεδομένα (cookies, application data, email) πρεπει να κλειδώνεις ξε-κλειδώνεις αρκετούς φακέλους κάθε φορα.... Ευχαριστω.
nickarmy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 steganos απο τα καλύτερα προγραμματα στην αγορά google it
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για δες και το TrueCrypt (δωρεάν). Λέει ότι μπορεί να κρυπτογραφήσει ολόκληρο partition, συμπεριλαμβανομένου και του system partition. Δες και ΕΔΩ για guide. Αν πρόκειται να μπεις σε τέτοιο τρυπάκι, φρόντισε να έχεις ένα backup στα αρχεία σου σε dvd ή εξωτερικούς δίσκους για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για δες και το TrueCrypt (δωρεάν). Λέει ότι μπορεί να κρυπτογραφήσει ολόκληρο partition, συμπεριλαμβανομένου και του system partition.Δες και ΕΔΩ για guide. Αν πρόκειται να μπεις σε τέτοιο τρυπάκι, φρόντισε να έχεις ένα backup στα αρχεία σου σε dvd ή εξωτερικούς δίσκους για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. +1 Αν θελεις να δεις και κατι εμπορικο,pgp.
drm Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 βέβαια, εάν έχεις κρυπτογραφήσει όλο το partition σε ένα ενιαίο αρχείο (νομίζω έτσι κάνει το TrueCrypt) τότε δυσκολεύεις πάρα πολύ την διαδικασία ανάκτησεις των δεδομένων...
dpilio Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 βέβαια, εάν έχεις κρυπτογραφήσει όλο το partition σε ένα ενιαίο αρχείο (νομίζω έτσι κάνει το TrueCrypt) τότε δυσκολεύεις πάρα πολύ την διαδικασία ανάκτησεις των δεδομένων... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν με νοιαζει και πολυ το recover γιατι παντα υπάρχει backup σε δευτερο σκληρό και σε DVD (ποιο πολυ με ενδιαφερει η ασφάλεια
drm Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Χαλάει ο σκληρός δίσκος και τον πας για επισκευη. Από αυτήν την δήλωση νόμιζα ότι σε ενδιέφερε η ανάκτηση...
atrias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 +1 για το steganos το χρησιμοποιούσα παλιά και είναι πολύ καλό
-Theodor- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Steganos & true cript είναι oι πιο διαδεδομένες επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.