giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα προβληματάκι να το πω(; ) με τον 8400. Το σύστημα μου είναι αυτό στην υπογραφή μου. Τα έχω φτιάξει όλα όπως λέει εδώ ο phovos. Γύρισα δηλαδή 1. C1E ->disable 2. SpeedStep ->Disable CPU spread spectrum-> disable και τα μόνα που δε γύρισα είναι pci express bus και pci bus -> 33Mhz επειδή δε τα έβρισκα πουθενά στη μητρική... Έβαλα το fsb frequency σε 350 από 333 και μπήκα windows.Άνοιξα core temp και prime 95 και άρχισα.Αλλά με το που το άρχισα το prime έβγαλε πρόβλημα.Η θερμοκρασία ήταν στους 40.Είναι λογικό σε τόσο χαμηλή(δε τη λες και χαμηλή...αλλά οκ) θερμοκρασία να μου βγάζει error; Θα πάρω μετά σε λίγο καιρό αυτή τη ψύχτρα,απλά τον ανεβάζω ελάχιστα τώρα για να δω πως γίνεται το o/c Να πω επίσης οτι στο bios δίνει 27,5 βαθμούς θερμοκρασίας cpu και στο core temp 40 σε σχετικά idle μορφή(browsing). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Στο Ai Tweaker menu δε βρήκες το PCIE Frequency; Στο bios η cpu δεν είναι idle. Όταν κλοκάρουμε μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα temps under load. Επίσης, γιατί να πάρεις αυτήν την ψύκτρα; Οι Xigmatec είναι υποδεέστερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Στο Ai Tweaker menu δε βρήκες το PCIE Frequency;Στο bios η cpu δεν είναι idle. Όταν κλοκάρουμε μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα temps under load. Επίσης, γιατί να πάρεις αυτήν την ψύκτρα; Οι Xigmatec είναι υποδεέστερες; Μου τη πρότεινε μέλος απο εδώ μέσα που το κατέχει το θέμα καλά..Και πίστευω οτι θα ήταν καλό κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 H Mugen 2 είναι τούμπανο, το θέμα είναι ότι με +5 ευρώ παίρνεις την TR 120 Extreme μαζί με ένα καλό 12άρι fan... Εμένα μου κάνει εντύπωση η idle θερμοκρασία σου, είναι πάρα πολύ υψηλή για τέτοια εποχή, ακόμη και με stock ψύξη. Τι θερμοκρασία έχει ο χώρος σου? Τέλος, κατέβασε το Real Temp 3.00 και κι από εκεί τα temps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δες Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Η ιδέα μου είναι αλλαγή ψύκτρας ASAP () και τοποθέτηση Arctic Silver 5 ή Ceramique βάσει αυτού του instruction guide: http://www.arcticsilver.com/pdf/appinstruct/as5/ins_as5_intel_dual_wcap.pdf Δεν μπορεί να είναι τόοοοσο τραγική η stock ψύκτρα... Πάντως παίζει και να σου έβαλαν ελάχιστη κι ελεεινή πάστα, την οποία να μην άπλωσαν καν σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Σας έβαλα κάποιες φωτογραφίες για να δείτε πως είναι η θερμοαγωγική που έβαλαν....Συγγνώμη για τη κακή ποιότητα.Θα σβήσω τώρα τον υπολογιστή μέχρι να κάνω μπάνιο να πέσουν λίγο οι θερμοκρασίες να σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για την πάστα που είχε η ψύκτρα από μόνη της δεν πρόκειται; Πόσο είναι το Vcore στο cpu-z; Επίσης σε full load πόσο φτάνει η θερμοκρασία μετά από 3-5 λεπτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για την πάστα που είχε η ψύκτρα από μόνη της δεν πρόκειται; Δε το έπιασα αυτό Ορίστε ένα ss απο cpuz για να δείτε οτι θέλετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες του! Κι εγω εκει παιζω idle και μαλιστα με aftermarket ψυκτρα. Το θεμα ειναι full load ποσο παει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν τοποθέτησες την ψύκτρα μόνος σου, δε θα πρόσεξες οτι η ψύκτρα έχει ήδη πάστα στη βάση της, κι εσύ απλώς την τοποθετείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Αν δεν τοποθέτησες την ψύκτρα μόνος σου, δε θα πρόσεξες οτι η ψύκτρα έχει ήδη πάστα στη βάση της, κι εσύ απλώς την τοποθετείς. Επειδή και πάλι δε σε πιάνω,και συγγνώμη...Το μηχάνημα το έστεισαν όλο το multirama... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες του! Κι εγω εκει παιζω idle και μαλιστα με aftermarket ψυκτρα. Εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες η θερμοκρασία σε κατάσταση ηρεμίας. Κι εμένα με την TRUE 120 στους 37-39 παίζει σε idle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Να και μετά απο 3 λεπτά σε full load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Για stock ψυκτρα,πιστευω εισαι OK. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.